Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Legrand nagyteljesítményű terheléskapcsolók

A terhelésszakaszolók villamosan - részlegesen vagy teljesen - elválasztják a villamos hálózat részeit ezzel biztosítva a beavatkozó személyek biztonságát. Alkalmazható főkapcsolóként, leágazási áramkörökhöz, készülékekhez.

Termékcsalád tagjai

Vistop terhelésszakaszoló kapcsolók
 
Vistop terhelésszakaszoló kapcsolók

A Vistop készülékek 3 és 4 pólusú verzióban léteznek. Mindegyik típus kalapsínre rögzíthető hagyományos moduláris előlap mögé. 100 A felett csavaros rögzítés is megvalósítható szerelőlapra. Elérhető oldalsó és mellső meghosszabbított kapcsolókarral fekete és piros/sárga színben egyaránt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DPX-IS terhelésszakaszoló kapcsolók, terheléskapcsolók
 
DPX-IS terhelésszakaszoló kapcsolók, terheléskapcsolók

Biztonsági kapcsolók lakatolható kapcsolókarral, amelyek lehetővé teszik a terhelés alatti lekapcsolást. Érintkezők működését mutató, látható kapcsolási állapot-jelzéssel vannak ellátva fázisonként. Elérhető termékváltozatok a DPX-IS 250 (160-250 A), a DPX-IS 630 (400-630A) terhelésszakaszoló kapcsolók, valamint a DPX-IS 1600 (800-1600 A) terheléskapcsolók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DCX-M terhelésátkapcsolók
 
DCX-M terhelésátkapcsolók

A 40-1600 A névleges áramú, kompakt kialakítású DCX-M terhelés átkapcsolók nem gyúlékony üvegszál erősítésű poliészterből készülnek. Magas fokú mechanikai és villamos ellenállás és alacsony nedvszívó képesség jellemzi őket. A gyors átkapcsolást biztosító késes típusú öntisztító érintkezők alig érzékenyek a rázkódásra vagy más környezeti behatásra. Kettős érintkezőknek köszönhetően négy megszakítási pont található pólusonként.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...