Termoventilátorok

VOLCANO termoventilátorok
 
VOLCANO termoventilátorok

A VOLCANO termoventilátor a modern fűtésrendszerek szerves részét képezi, kiküszöbölve az elégtelen fűtés és negatív atmoszférikus hatás jelenségét. A VOLCANO termoventilátor ötvözi a legújabb technológiai megoldásokat és dizájnt a hatékonysággal. Az egyedi technológiai megoldások, mint a legújabb fejlesztésű ventilátor és megnövelt légszállítási tartomány, lehetővé teszik a VOLCANO VR számára, hogy a helység karakterének és légköbméterének legmegfelelőbb fűtési teljesítményt alkalmazza. A VOLCANO VR4 és VOLCANO Mini 3 igazi hőszivattyús működésre optimalizált gépek, melyek jó hatásfokkal alkalmazhatók hűtésre is. Hűtéshez, a kondenzáció elvezetéséhez elérhető csepptálca is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Systemair termoventilátorok
 
Systemair termoventilátorok

A Systemair kiváló minőségű fűtő és hűtő termoventilátorokat kínál, amelyek a legnagyobb kihívást jelentő éghajlati viszonyokra lettek tervezve. A termőventilátorok strapabíróak, ellenállnak a zord körülményeknek, miközben a piacon elérhető legalacsonyabb zajszint mellett optimális teljesítményt nyújtanak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Helios SH/STH/TH hordozható/telepített villamos fűtőventilátorok
 
Helios SH/STH/TH hordozható/telepített villamos fűtőventilátorok

A Helios légfűtő kínálata igen sokoldalú, alkalmazható hordozható vagy telepített felhasználásra, keringetésre, befúvásra vagy visszakeveréses üzemre. Alkalmazásuk szinte korlátozás nélkül lehetséges nedves helyiségekben is, de robbanásveszélyes környezetben tilos.
A kompakt STH és a TH típusok elsősorban építkezések fűtésére, illetve fűtési feladatokra alkalmasak, illetve fagyveszélyes terek (raktárak, vízművek, szivattyúállomások) alacsony hőmérsékletű temperálására. Alkalmasak egyaránt hordozható és telepített üzemre is.
Az SH sorozat falra szerelhető, a típusok 6, 9, 12 vagy 15 kW-os fűtőteljesítménnyel állnak rendelkezésre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CIAT Heliotherme 4000 légfűtő berendezés
 
CIAT Heliotherme 4000 légfűtő berendezés

Nagy teljesítményű légfűtő berendezések ipari- vagy sportcsarnokok fűtésére/hűtésére. Üzemeltethetők forró vízzel, gőzzel, elektromos fűtéssel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A termoventilátorok hosszú ideig csak ipari létesítmények fűtő- és hűtőberendezéseként működtek. Gazdaságosan alkalmazhatók egyszerű szellőzésre és légfűtésre, ott, ahol légkezelők használata nem követelmény. Mára nagymértékben csökkent a zajszintjük, súlyuk, méretük, javult a megjelenésük, így a termoventilátorok alkalmazási köre bővült. A nagyteljesítményű és kedvező akusztikai jellemzőkkel rendelkező berendezéseket már nem csak üzemcsarnokok, mezőgazdasági és raktárépületek, műhelyek hanem áruházak, bevásárló központok, sportcsarnokok, mélygarázsok is használják. A víz felfűtése történhet kazánról, hűtése pedig folyadékhűtő segítségével, hasonlóan a fan-coil rendszerekhez. A folyadékhűtő hőszivattyús változata átmeneti időben a fűtésre szolgáló melegvíz előállítására is alkalmas. Egyéb fűtési lehetőség még a gőzfűtés, a forróvizes hőcserélős rendszerű fűtés, valamint az elektromos léghevítős fűtés, melyek készüléktől függően kombinálhatók. A levegő keringtetésén és fűtésén kívül a termoventilátorok kiegészítésekkel alkalmassá tehetők friss levegő ellátásra és kevert levegős szellőztetésre is. A rezgéscsillapított szerelésű axiális vagy centrifugális ventilátoros készülékek szabadon telepíthetők, illetve légcsatorna rendszerhez csatlakoztathatók. A szabadon szerelt termoventilátorok levegőáramlásának irányítására mozgatható zsaluk szolgálnak. A mobil termoventilátorok működésbe állítása rendkívül egyszerű, ezért pincékben, garázsokban, rendezvény és sport sátrakban előnyösen használhatók. Ezen felül komoly segítséget jelentenek építőipari kivitelezésben, ahol szárítás szükséges, például burkolás, festés, vakolás esetében.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...