VOLCANO termoventilátorok hőszivattyús működésre és hűtésre optimalizálva

VOLCANO termoventilátorok hőszivattyús működésre és hűtésre optimalizálva

A VTS a 2022/23-as fűtési szezonra hőszivattyús működésre optimalizált és hűtésre is alkalmazható új VOLCANO berendezésekkel áll elő. Az új VOLCANO VR4-es berendezés 4 soros hőcserélőjével és akár 90kW-os fűtőteljesítményével az eddigi legerősebb VOLCANO a piacon.

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az új, alacsony hőmérsékletű hőforrások, különösen a hőszivattyúk. Ezekre az igényekre reagálva a VTS Group a VR4 és VR Mini 3 modellekkel bővítette VOLCANO portfólióját. Kialakításuk lehetővé teszi, hogy alacsony hőmérsékletű forrásokkal dolgozzanak, ezáltal modern fűtési rendszerekben is használhatók.

A VOLCANO VR4 fűtőventilátor rendkívül hatékony, 4 soros vízhőcserélővel van felszerelve, amely hőszivattyúkkal való használatra alkalmas. A hőcserélő kialakítása lehetővé teszi a reverzibilis működést, mely télen a helyiségek fűtését, nyáron a hűtést teszik lehetővé.

A VTS Group a MINI egységekben is kiegészítette nagy hatásfokú, alacsony hőmérsékletű hőcserélőinek kínálatát. Itt egy 3 soros vízcserélőt használnak, amely hatékonyan működik együtt a hőszivattyúval, miközben garantálja a készülék kompakt méretét.

A VOLCANO egységeket hűtésre használók kényelmének növelése érdekében a berendezések csepptálcával is elérhetők a kondenzációs folyamat során keletkező kondenzátum elvezetésére.

A meglévő modellekhez hasonlóan a VR4 és a VR Mini 3 is két motoros változatban érhető el: háromsebességes váltakozó áramú motorokkal és kefe nélküli energiahatékony EC motorokkal. Az új modellek motorjai olyan egységek, amelyeket már a VOLCANO VR3 és VOLCANO VR Mini modellekben is használtak. Ennek eredményeként az új készülékek bevezetése nem jár új automatizálási komponensekkel, és a fűtőtestek csatlakoztatásának elve ugyanaz, mint más készülékeknél.

A hírben szereplő termékek
VOLCANO termoventilátorok
 
VOLCANO termoventilátorok

A VOLCANO termoventilátor a modern fűtésrendszerek szerves részét képezi, kiküszöbölve az elégtelen fűtés és negatív atmoszférikus hatás jelenségét. A VOLCANO termoventilátor ötvözi a legújabb technológiai megoldásokat és dizájnt a hatékonysággal. Az egyedi technológiai megoldások, mint a legújabb fejlesztésű ventilátor és megnövelt légszállítási tartomány, lehetővé teszik a VOLCANO VR számára, hogy a helység karakterének és légköbméterének legmegfelelőbb fűtési teljesítményt alkalmazza. A VOLCANO VR4 és VOLCANO Mini 3 igazi hőszivattyús működésre optimalizált gépek, melyek jó hatásfokkal alkalmazhatók hűtésre is. Hűtéshez, a kondenzáció elvezetéséhez elérhető csepptálca is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Új videó mutatja be a VOLCANO VR4 és VR Mini 3 termoventilátorokat
Új videó a VTS VOLCANO VR4 és VR Mini 3 termoventilátorokról
A készülékek felépítésének, alkalmazási módjainak, előnyeinek szemléletes bemutatása
Új videó a VTS VOLCANO VR4 és VR Mini 3 termoventilátorokról
Kategóriák
Termoventilátorok
Termoventilátorok
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Légtechnika
Légtechnika
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...