Viessmann Fűtéstechnika Kft.

Vitovolt 300 napelem

Prémium napelem modulok akár 400 Wp teljesítménnyel, mono- és polikristályos kivitelben, opcionálisan fekete kerettel. A Vitovolt 300 napelemek a Viessmann saját gyártósorain készülnek, saját gyárukban, és több típusban, méretben és teljesítményben kínálják őket. A polikristályos változatok a legelterjedtebbek, mert kedvező áruk mellett egész évben kiegyensúlyozott áramtermelést biztosítanak. Az előállításukhoz kevesebb energiafelhasználás szükséges, ezért ökológiailag is kedvező termékek. A legtisztább szilíciumból készített monokristályos modulok képviselik a legmagasabb műszaki színvonalat és hatásfokot. Különösen a nyári melegebb időszakban teljesítenek jobban. Ez a típus a legmegbízhatóbb: hosszútávon a monokristályos moduloknál várható a legkevesebb teljesítménycsökkenés (degradáció). A Viessmann Vitovolt 300 modulokra a Viessmann 5 év teljeskörű termékjótállást vállal. Ezen felül 10 év termékszavatosságot-, valamint 25 éves teljesítménygaranciát vállalnak minden Vitovolt 300 modulra (min 80%-os teljesítményre).

Letöltések

Vitovolt 300 napelem, M395WE és M400WE típusok <br>
(6135350 DE 10/2020) - műszaki adatlap

Vitovolt 300 napelem, M395WE és M400WE típusok
(6135350 DE 10/2020)

pdf 1.7 MB német
műszaki adatlap
 
Vitovolt 300 napelem, M370AG és M375AG típusok <br>
(6167925 DE 10/2020) - műszaki adatlap

Vitovolt 300 napelem, M370AG és M375AG típusok
(6167925 DE 10/2020)

pdf 2.0 MB német
műszaki adatlap
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Vitocell 100-V melegvíztároló Vitocell 100-L melegvíztároló Vitocell 100-W CUG melegvíztároló Vitocell 100-W CVAB melegvíztároló
 
Viessmann melegvíztárolók
5 termék

Melegvíztárolók széles választéka a családi házak igényeitől az ipari melegvíz szolgáltatásig. A Vitocell tárolóprogramban a vízszükséglettől és a beszerelési lehetőségektől függően választható álló, melléállított vagy aláhelyezett melegvíztároló. A választást a melegvíz felhasználási szokások és a lakók száma is befolyásolja. Egyes tárolókhoz elektromos fűtőbetét is szállítható, illetve utólag beszerelhető. Vannak típusok, amelyek hőszivattyúkkal és kondenzációs kazánokkal történő használati melegvíz készítésre is alkalmasak.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Vitocell 100-V melegvíztároló
 
Vitocell 100-V melegvíztároló

Álló melegvíztároló Ceraprotect zománcozással ellátott acél tárolótesttel, 160, 200, 300, 390 (Vitocal hőszivattyúkhoz), 500, 750 és 1000 liter tároló-űrtartalommal. A tartály legaljáig vezetett nagyra méretezett fűtőcsőspirálnak köszönhetően a teljes víztartalom gyors és egyenletes felfűtése biztosított. A nagy hatékonyságú körkörös hőszigetelés miatt csekély a hőveszteség. A készülékhez elektromos fűtőbetét is szállítható, illetve utólag beszerelhető. Nagyobb használati melegvíz szükséglethez több Vitocell 100-V tároló-vízmelegítőt tárolótelepekké lehet alakítani gyűjtővezetékek segítségével. A Vitocell 100-V CVA és CVAA típusok fehér és ezüst színben is elérhetők. A Vitocell 100-V CVAA-A típusok fokozott hatékonyságú hőszigeteléssel ellátott „A” energiaosztályú tárolók. A Vitocell 100-V CVW típus speciálisan megfelel a hőszivattyúkkal és kondenzációs kazánokkal történő használati melegvíz készítéshez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Vitocal 200-G talajhő és talajvíz hőszivattyú
 
Vitocal 200-G talajhő és talajvíz hőszivattyú (6-17 kW)

Elektromos hőszivattyú fűtésre és melegvíz termelésre monovalens vagy bivalens fűtési rendszerekhez. Névleges teljesítmény: talajhő/víz hőszivattyúként: 1,7 - 17,4 kW, valamint víz/víz üzemben: 2,3 - 22,6 kW.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vitodens 200-W kondenzációs gázkazán
 
Vitodens 200-W kondenzációs fali gázkazán

Kondenzációs falikazán 1,7…35 kW, kaszkádrendszerben 600 kW-ig, kombi kivitelben 5,2…35 kW névleges hőteljesítménnyel, családi házhoz, egy-, két- és többlakásos épülethez, új és korszerűsítendő rendszerekhez. A saválló nemesacél kazántest (Inox-Radial) tartósan ellenáll a lecsapódó savas kondenzvíznek, és biztosítja a kondenzációs hő legmagasabb fokú hasznosítását. A MatriX-szövettel ellátott hengeres égőt is hasonlóan hosszú élettartamra tervezték. Az integrált Lambda Pro Control égésszabályozás automatikusan hangolja az égést a beérkező gáz minőségének függvényében, melynek ingadozása esetén is a kazán az elérhető legmagasabb hatásfokkal üzemel. A kazánnal szállított Vitotronic szabályozó nem csak a kazánt vezérli, hanem a teljes fűtési rendszer szabályozási feladatainak az ellátására is alkalmas. A Vitodens 200-W készülékhez különálló melegvíz tároló beépítése javasolt. A készülékhez hangolt Vitocell 100-W tárolókkal a készülék a legmagasabb igényeket is kielégíti. Amennyiben azonban nem áll rendelkezésre elegendő hely - pl. lakásokban -, úgy a Vitodens 200-W beépített hőcserélővel, ún. kombi változatként is szállítható (B2KB típus).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vitocrossal 100 CIB kondenzációs gázkazán
 
Vitocrossal 100 CIB kondenzációs álló gázkazán

A Vitocrossal 100 CIB egy álló kondenzációs gázkazán H és S földgázhoz, helyiség levegőjétől függő és független üzemmódhoz (kiegészítő tarto- zék), folyamatos szabályozású hengeres MatriX égővel és Lambda Pro Controllal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Napelemek
Napelemek
Napelemek, napkollektorok rögzítőszerkezetei
Napelemek, napkollektorok rögzítőszerkezetei
Akkumulátorok
Akkumulátorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...