TROX EKA-EU füstcsappantyú horganyzott acél házzal és nyit-zár motorral

Hiánypótló megoldást nyújt olyan esetekre, ahol nem szükséges a hővédelem a mozgatómotor számára

A németországi székhelyű TROX vállalkozás hazai jelenlétével az elmúlt 30 évben bizonyította, hogy a magas minőségre igény van a magyarországi piacon is. A TROX a légtechnikai terület piacvezetője, mely helyet a folyamatos fejlesztéseknek, a magas minőségnek, a megbízható gyártmányoknak és a kollégák szakképzettségének köszönhet.

A tűzvédelmi csappantyúk területén eddig is a TROX rendelkezett a legszélesebb kínálattal. A jelenlegi szabályozás szerint azonban nem elég egy tűzvédelmi csappantyú esetén, hogy milyen tűzállósági osztályba tartozik, az is nagyon fontos, hogy a teljesítménynyilatkozatban foglaltak szerint kell a csappantyút beépíteni. Jelenleg Európában a TROX tűzvédelmi csappantyúk rendelkeznek a legszélesebb beépítési lehetőséggel, legyen szó akár épített falról, födémről, könnyűszerkezetes falakról stb. A TROX jól bevált tűzvédelmi csappantyúi minden, hazánkban alkalmazott beépítési szituációra megoldást kínálnak.

A tűzvédelmen belül a tűz terjedésének megakadályozása az egyik oldal. A füst elszívásáról szintén gondoskodni kell. A TROX egy új füstcsappantyúval jelent meg a hazai piacon. Eddig a kompletten kálcium-szilikát anyagból készülő EK-EU füstgázvezérlő csappantyú illetve az EK-JZ füstgázvezérlő zsalu állt a tűz elleni védekezésben rendelkezésünkre, az új EKA-EU füstcsappantyú azonban horganyzott acél házzal és nyit-zár motorral rendelkezik, így hiánypótló megoldást nyújt olyan esetekre, ahol nem szükséges a kálcium-szilikát anyag nyújtotta hővédelem a mozgatómotor számára. A teljesítménynyilatkozat alapján alkalmas füstelszívó hálózatban történő alkalmazásra, fali beépítésre.
A TROX EKA-EU füstcsappantyú letölthető műszaki katalógusát a hír alatti termékképre kattintva találja meg. Amennyiben árajánlatot vagy további felvilágosítást szeretne a TROX Austria GmbH - Magyarországi Fióktelep munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

EK-JZ füstmentesítő csappantyú EK-EU füstmentesítő csappantyú
 
TROX füstmentesítő csappantyúk
2 termék

Szellőztető funkcióval rendelkező, alacsony beszerelési mélységű és nagy keresztmetszetű négyszögletes füstmentesítő csappantyúk mechanikus füstelszívó rendszerek hőelvezetéséhez és füstelszívásához, további levegőbefúvás és nyomás alatt lévő rendszerekben történő használat céljából.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tűzvédelmi és füstmentesítő elemek
Tűzvédelmi és füstmentesítő elemek
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...