Új TROX tűzvédelmi csappantyú poszter

Új TROX tűzvédelmi csappantyú poszter

Mindig a megfelelő tűzvédelmi csappantyút

Mindenkinek biztonságban kell éreznie magát abban a tudatban, hogy az épület, melybe belépnek, melyet használnak, a földalatti tömegközlekedési rendszerek, melyeken utaznak, nem sodorják veszélybe, vagy ejtik csapdába. Ezért a tűzeseteket soha nem szabad teljesen számításon kívül hagyni, az emberi mulasztásról nem is beszélve.

A megfelelő megelőző lépések és rendszerek segítenek csökkenteni ezt a kockázatot, illetve a tűz által okozott károkat. A tűzbiztonsági elemek és rendszerek segítenek minimalizálni a tűz kockázatát, illetve megakadályozni a tűz és a füst terjedését.

Egy poszter többet mond 1000 szónál!

A TROX A3 méretű posztere bemutatja a TROX mindegyik CE tanúsítvánnyal rendelkező tűzvédelmi csappantyúját az alábbiak szerint:

  • sorozat
  • alkalmazás
  • osztályozás a beépítés módja szerint, tömítés és kivitelezés/anyagok

Használja ezt a részletes kiválasztási segédletet, hogy már a tervezés fázisában a beépítési helynek megfelelő csappantyút választhassa ki

  • közvetlenül a munkahelyen – az irodában vagy az építkezésen
  • az összes tűzvédelmi csappantyú egy helyen
  • típusnév, tömítés, kivitelezés/anyag
  • minden beépítési helyzetre – mind szilárd mind könnyűszerkezetes falba
  • egyszerűsítse munkáját, időt és energiát takaríthat meg

A3 méretnél nagyobb poszterre van szüksége? Nem probléma! Küldjön egy e-mailt az ön címével a trox@trox.hu címre és postázzák Önnek az A2 méretű Tűzcsappantyú posztert.

A TROX tűzvédelmi csappantyúk CE jelölése

A TROX tűzvédelmi csappantyúk mindegyikén megtalálja a CE jelölést, mely tanúsítja, hogy megfelelnek az EN 15650 szabványnak. A CE jelölés garantálja, hogy a TROX tűzvédelmi csappantyúit az EU egész területén felhasználhatják a jóváhagyott célokra.

A TROX tűzvédelmi berendezésekről szóló írása ITT olvasható.


A hírben szereplő termékek
KA-EU tűzvédelmi csappantyú nagykonyhai elszívó rendszerekhez FKA2-EU tűzvédelmi csappantyú FKRS-EU tűzvédelmi csappantyú FKR-EU tűzvédelmi csappantyú
 
TROX tűzvédelmi csappantyúk
4 termék

A TROX a tűzvédelmi csappantyúk széles skálájával áll a hazai megrendelők rendelkezésére. A folyamatos fejlesztések eredményeként kör keresztmetszetben az FKRS-EU sorozatot NA100 – NA315 méretben, az FKR-EU NA315 – NA800-as méretben, négyszög keresztmetszetben az FKA-EU illetve az FK-EU sorozatot 200x200 mm-től 1500x800 mm-ig egy egységben (ennél nagyobb méretben kettő vagy több egységben) kínálják. A tűzvédelmi csappantyúk alkalmazásuktól függően különböző tűzállósági osztályba (tűz időtartam szerinti besorolás) tartoznak és tégla- vagy betonfalakba és mennyezetekbe, könnyűszerkezetes elválasztó falakba történő beépítésre, valamint falon és mennyezeten kívüli szerelésre alkalmasak. A csappantyú beépítés független a levegő áramlás irányától. Az olvadóbetétes hőkioldó betétek a külső oldalról kivehetők és könnyen ellenőrizhetők.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
A TROX bemutatja a FKA2-EU tűzvédelmi csappantyút
Új TROX FKA2-EU tűzvédelmi csappantyú
Maximális flexibilitás, legmagasabb biztonság
Új TROX FKA2-EU tűzvédelmi csappantyú
Kategóriák
Tűzvédelmi és füstmentesítő elemek
Tűzvédelmi és füstmentesítő elemek
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...