A TROX biztosítja a friss levegőt a TrIIIple Towersben

A TROX biztosítja a friss levegőt a TrIIIple Towersben

A csúcstechnológiás légkezelő rendszer több mint 40 befúvó és elszívó légkezelőgépből áll

Októberben a harmadik tornyot is átadták a tulajdonosoknak a TrIIIple épületegyüttesben, ahol a TROX high-tech egységei biztosítják a jó és tiszta levegőt. Összesen tíz kombinált X-Cube és több mint 30 elszívó légkezelő gép került beépítésre. Ezen készülékek teszik lehetővé a kedvező lakásklímát, az optimális munkakörülményeket, és a komfortos életet a neves Henke Schreieck építészcsapat által tervezett sokemeletes épületegyüttesben, amely messziről látható a TownTown üzleti városrész és a bécsi Práter között.

A három egymás mellett álló torony több mint 100 méterrel emelkedik a talajszint fölé. Az egyes és kettes torony mintegy 500 lakásnak kínál helyet. A harmadik toronyházban a mintegy 670 lakás diákok és fiatal szakemberek számára nyújt otthont. A TrIIIple emellett többek között szupermarketet, éttermet, kávézót és óvodát is magába foglal.

A TROX Austria csúcstechnológiás rendszerei friss levegő ellátást, optimális beltéri klímát biztosítanak, valamint kiszűrik a nem kívánt szagokat és szennyező anyagokat a levegőből. "A projekt nagyon kiterjedt volt a tervezést illetően" - mondja Norbert Lex, a TROX Austria értékesítési vezetője. "Az a tény, hogy a Covid-19 járvány miatti korlátozások ellenére sikerült betartanunk az összes határidőt, már önmagában nagy büszkeségel tölt el."

A TROX friss levegőt biztosít a TrIIIple tornyokban.
A TROX biztosítja a friss levegőt a TrIIIple Towersben

A projekt legfontosabb adatai:

A TrIIIple tornyokban összesen több mint 40 légkezelő gép került beépítésre: tíz kombinált X-CUBE 2700 m³ és 13 000 m³ közötti levegőmennyiséggel és több mint 30 elszívó egység 900 m³ és 5700 m³ közötti óránkénti légmennyiséggel.

A lakások elszívó egységei egy ventilátorból és egy speciális szűrőből állnak, amely megszűri a szagokat és a szennyeződéseket.

A szupermarket és az irodák szellőzőrendszerei forgódobos hővisszanyerővel vannak felszerelve. Az irodák optimális beltéri klímája érdekében a megfelelő rendszert gőz-légnedvesítővel szerelték fel – ez lehetővé teszi akár 45 százalékos relatív páratartalom elérését a helyiségben.

Az éttermi, kávézói, óvodai és kereskedelmi használatra szánt befújó szellőzőgépek két szűrőfokozatot, lemezes hővisszanyerőt, valamint fűtő-hűtő regisztereket tartalmaznak.

A levegő elszívó egységek úgy vannak kialakítva, hogy szükség esetén aktívszén szűrővel is felszerelhetők a nem kívánt szagok kiszűrésére.

Tíz kombinált X-Cube-ot telepítettek a TrIIIple komplexumban.
A TROX biztosítja a friss levegőt a Triiiple Towersben
10 kombinált X-Cube-ot telepítettek a TrIIIple komplexumban.
A hírben szereplő termékek
X-CUBE X2 légkezelő gép
 
X-CUBE X2 légkezelő gép

Az X-CUBE X2 légkezelő gép sorozat egy újonnan kifejlesztett termékcsalád mellyel a TROX a kis és közepes térfogatáramok területén bővíti kínálatát. Az X2 szinte minden alkalmazáshoz egyedileg konfigurálható és számos újítást kínál. Ez magában foglalja az X-CUBE konfigurátort, mint webalapú eszközt, a gyors és egyszerű kiválasztáshoz.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Építőelemes légkezelők
Építőelemes légkezelők
Kompakt légkezelők
Kompakt légkezelők
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...