proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új tetővel bővíti hazai gyártású kínálatát a Lindab Kft.


2013. április 29.

Az LPA-L cserepeslemez a tetőfedés egyik leggazdaságosabb megoldását kínálja

Új tetővel bővíti hazai gyártású kínálatát a Lindab Kft. Az LPA-L a magyar építtetők, felújítók számára a tetőfedés egyik leggazdaságosabb megoldását kínálja a Lindab cserepeslemezek már jól ismert műszaki előnyeivel, minőségével. Az új tető esztétikája változott - alacsonyabb hullámmal, egy laposabb cserépforma látványát adja, megtartva a tetőfedés klasszikusságát.
Kis önsúlya miatt (~4,5kg/m²) a tető szerkezetének cseréje vagy különösebb megerősítése nélkül alkalmazható. Nagy megtakarítást jelenthet a palatetők felújítása esetén is, hiszen a ráfedéssel elkerülhetővé válik a veszélyes hulladéknak minősülő pala igen költséges bontása és szállítása.
Garantált a tökéletes vízbiztonság az LPA-L illesztéseinél használt speciális, a víz átjutását megakadályozó és a csapadék elvezetéséről gondoskodó "vízorr" kiképzéssel. Az új megoldás maximálisan gondoskodik az épület beázás mentes védelméről, még extrém időjárási körülmények között is.
Szakszerű, ingyenes helyszíni Lindab tetőfelmérés - felújítás esetén az adott szerkezet vizsgálata, a tető hőszigetelésére, szellőzésére vízzárására vonatkozó információk-, praktikus tanácsok és pontos árajánlat kérhető a tetőre és a kivitelezésre is Lindab munkatársaktól.
Az LPA-L a klasszikus cserepek textúráját idéző gazdag szín és formavilága miatt elsősorban családi házak, társasházak, közösségi épületek fedéséhez ideális, de alkalmas olyan kiegészítő jellegű ipari objektumok esetében is, ahol követelmény, hogy a tetőfedés stílusában illeszkedjék a hagyományos épített környezethez. Az utóbbiak okán kiválóan praktikus, esztétikus és gazdaságos megoldás pl. belvárosi bérházak tetőzetének renoválására is.
Mivel a tetőfedő és bádogos mesterek, szakemberek csak a megfelelő előképzettség és a Lindab anyagok szerelésében szerzett jelentős szakmai tapasztalat alapján válnak Lindab Rainline partnerré, a megrendelés után célszerű rájuk bízni kivitelezést. A Lindab kivitelezők a gyakorlati oktatásokon alapos képzést kapnak a Lindab termékek műszaki adottságairól, a szerelési technológiákról az anyag kezelésének szabályairól, a speciális felületek fedésének technikáiról, rendelkeznek a Lindab anyagok helyszíni beépítéséhez szükséges célszerszámokkal. A velük való együttműködés garanciát jelent a tulajdonos számára, hogy a minőségi Lindab LPA-L cserepeslemezekből, professzionális szakemberek építenek tartós és esztétikus tetőt a családi otthon fölé.

Technikai jellemzők:
Az új LPA-L is tűzihorganyzott, többrétegű, speciális színbevonattal ellátott svédacélból készül. A 0,5 mm-es anyagvastagságú lemez acélminősége a kiválónak minősülő S250 osztályba tartozik. Így az LPA-L korrózióval és szélsőséges időjárási viszonyokkal szembeni ellenállása kiemelkedően jó.
A módosított profilkialakításnak köszönhetően 10 százalékkal nagyobb nettó fedésszélességet biztosít. Míg az LPA esetében ez az érték 1000 mm, az LPA-L-nél 1100 mm. A számok világosan megmutatják, hogy ugyanazon felület lefedése kevesebb LPA-L beépítésével válik lehetővé, tehát csökken a szerelési idő és ennek függvényében a költség is.

Az LPA-L cserepeslemezzel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
További hírek a Cserepes lemezek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lindab  LPA-L  cserepeslemez  tető