Új tetővel bővíti hazai gyártású kínálatát a Lindab Kft.

Az LPA-L cserepeslemez a tetőfedés egyik leggazdaságosabb megoldását kínálja

Új tetővel bővíti hazai gyártású kínálatát a Lindab Kft. Az LPA-L a magyar építtetők, felújítók számára a tetőfedés egyik leggazdaságosabb megoldását kínálja a Lindab cserepeslemezek már jól ismert műszaki előnyeivel, minőségével. Az új tető esztétikája változott - alacsonyabb hullámmal, egy laposabb cserépforma látványát adja, megtartva a tetőfedés klasszikusságát.
Kis önsúlya miatt (~4,5kg/m²) a tető szerkezetének cseréje vagy különösebb megerősítése nélkül alkalmazható. Nagy megtakarítást jelenthet a palatetők felújítása esetén is, hiszen a ráfedéssel elkerülhetővé válik a veszélyes hulladéknak minősülő pala igen költséges bontása és szállítása.
Garantált a tökéletes vízbiztonság az LPA-L illesztéseinél használt speciális, a víz átjutását megakadályozó és a csapadék elvezetéséről gondoskodó "vízorr" kiképzéssel. Az új megoldás maximálisan gondoskodik az épület beázás mentes védelméről, még extrém időjárási körülmények között is.
Szakszerű, ingyenes helyszíni Lindab tetőfelmérés - felújítás esetén az adott szerkezet vizsgálata, a tető hőszigetelésére, szellőzésére vízzárására vonatkozó információk-, praktikus tanácsok és pontos árajánlat kérhető a tetőre és a kivitelezésre is Lindab munkatársaktól.
Az LPA-L a klasszikus cserepek textúráját idéző gazdag szín és formavilága miatt elsősorban családi házak, társasházak, közösségi épületek fedéséhez ideális, de alkalmas olyan kiegészítő jellegű ipari objektumok esetében is, ahol követelmény, hogy a tetőfedés stílusában illeszkedjék a hagyományos épített környezethez. Az utóbbiak okán kiválóan praktikus, esztétikus és gazdaságos megoldás pl. belvárosi bérházak tetőzetének renoválására is.
Mivel a tetőfedő és bádogos mesterek, szakemberek csak a megfelelő előképzettség és a Lindab anyagok szerelésében szerzett jelentős szakmai tapasztalat alapján válnak Lindab Rainline partnerré, a megrendelés után célszerű rájuk bízni kivitelezést. A Lindab kivitelezők a gyakorlati oktatásokon alapos képzést kapnak a Lindab termékek műszaki adottságairól, a szerelési technológiákról az anyag kezelésének szabályairól, a speciális felületek fedésének technikáiról, rendelkeznek a Lindab anyagok helyszíni beépítéséhez szükséges célszerszámokkal. A velük való együttműködés garanciát jelent a tulajdonos számára, hogy a minőségi Lindab LPA-L cserepeslemezekből, professzionális szakemberek építenek tartós és esztétikus tetőt a családi otthon fölé.

Technikai jellemzők:
Az új LPA-L is tűzihorganyzott, többrétegű, speciális színbevonattal ellátott svédacélból készül. A 0,5 mm-es anyagvastagságú lemez acélminősége a kiválónak minősülő S250 osztályba tartozik. Így az LPA-L korrózióval és szélsőséges időjárási viszonyokkal szembeni ellenállása kiemelkedően jó.
A módosított profilkialakításnak köszönhetően 10 százalékkal nagyobb nettó fedésszélességet biztosít. Míg az LPA esetében ez az érték 1000 mm, az LPA-L-nél 1100 mm. A számok világosan megmutatják, hogy ugyanazon felület lefedése kevesebb LPA-L beépítésével válik lehetővé, tehát csökken a szerelési idő és ennek függvényében a költség is.

Az LPA-L cserepeslemezzel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Lindab Topline cserepeslemezek

Lindab Topline cserépmintázatú acéltetőfedés. Lindab Topline cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához. Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik.
A Lindab LPA-L alacsony profilú cserepeslemez rendelkezik a hagyományos, klasszikus Lindab cserepeslemez minden jól ismert, előnyös tulajdonságával. Az esztétikájában, látványában újat ad, mivel a hullámmagassága alacsonyabb. Felújítások egyik leggazdaságosabb tetője.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Az új LPA-L cserepeslemezre a Lindab Kft. tavaszi bevezető akciót hirdet
Az akció 2013. április 10-től május 10-ig tart
Az új LPA-L cserepeslemezre a Lindab Kft. tavaszi bevezető akciót hirdet

Kategóriák

Cserepes lemezek
Cserepes lemezek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...