Új Lindab Magestic galvanizált ereszcsatorna

Minőségi cink-magnézium bevonatos esővíz-elvezető rendszer

Minőségi fémbevonat
A Lindab Magestic továbbfejlesztett horganyzott acél alapanyagú esővíz-elvezető rendszer. A Lindab Magestic a megszokott és megbízható Lindab termékkialakítást nyújtja megerősített magnéziumcink-ötvözet bevonattal.

Új alapanyag-technológia
A Lindab Magestic cinkbevonatát 3% magnéziummal és 3,5% alumíniummal erősítik meg. A tüzihorganyzott cinkbevonat porózus szerkezetű. A magnézium hatékony korróziógátló hatással bír, szilárd szerkezetet képez és tartós védelmet biztosít a korróziós tényezőkkel szemben.

Minimális korrózió vizes környezetben - Kiváló ellenállás szélsőséges környezetben
A környezeti hatások tesztjei megmutatták, hogy tengervizes környezetben a Lindab Magestic háromszor korrózióállóbb a hagyományos horganynál. A Magestic korrózióját nem befolyásolja környezetének klórtartalma.

Rendkívül környezetbarát - Cinkkészletek csökkentett felhasználása
A horganyzott acél már most is a leginkább környezetbarát anyag, amelyet esővíz-elvezető rendszerekben alkalmaznak. A Lindab Magestic a cinkkészletek mérsékelt felhasználója. Kis mennyiségű magnézium hozzáadásával a cink tulajdonságai javíthatók, miközben csökken a bevonat vastagsága.

Öngyógyító hatás - Fejlett vágási élvédelem
A horganyzott bevonat rákenődik az élekre a vágásoknál. A magnézium anódosabb, mint a cink, ezért a Lindab Magestic aktívabb galvanizációs tulajdonságokkal rendelkezik, mint a cink horganyzott bevonat. Az öngyógyító hatás megmarad a vastagabb Lindab Magestic alapanyagok esetében is.

Sokáig esztétikus marad - Természetes időjárási hatások
A festetlen fém ereszcsatornák természetes módon hozzáidomulnak környezetükhöz. A Lindab Magestic 3-5 évvel beépítése után elnyeri esztétikus, sötétszürke patinás külsejét.

10 év garancia
Minden Lindab Magestic termékre 10 év garanciát vállalnak.

A Lindab Magestic galvanizált ereszcsatorna rendszerek letölthető katalógusát a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Ha árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Lindab Magestic ereszcsatorna rendszer
 
Lindab Magestic ereszcsatorna rendszer

A Lindab Magestic egy továbbfejlesztett magnézium- és cinkbevonattal ellátott, acél esővíz-elvezető rendszer, amely a jól megszokott, megbízható Lindab termékkialakítást nyújtja.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...