proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Lindab Magestic galvanizált ereszcsatorna


2017. március 08.

Minőségi cink-magnézium bevonatos esővíz-elvezető rendszer

Minőségi fémbevonat
A Lindab Magestic továbbfejlesztett horganyzott acél alapanyagú esővíz-elvezető rendszer. A Lindab Magestic a megszokott és megbízható Lindab termékkialakítást nyújtja megerősített magnéziumcink-ötvözet bevonattal.

Új alapanyag-technológia
A Lindab Magestic cinkbevonatát 3% magnéziummal és 3,5% alumíniummal erősítik meg. A tüzihorganyzott cinkbevonat porózus szerkezetű. A magnézium hatékony korróziógátló hatással bír, szilárd szerkezetet képez és tartós védelmet biztosít a korróziós tényezőkkel szemben.

Minimális korrózió vizes környezetben - Kiváló ellenállás szélsőséges környezetben
A környezeti hatások tesztjei megmutatták, hogy tengervizes környezetben a Lindab Magestic háromszor korrózióállóbb a hagyományos horganynál. A Magestic korrózióját nem befolyásolja környezetének klórtartalma.

Rendkívül környezetbarát - Cinkkészletek csökkentett felhasználása
A horganyzott acél már most is a leginkább környezetbarát anyag, amelyet esővíz-elvezető rendszerekben alkalmaznak. A Lindab Magestic a cinkkészletek mérsékelt felhasználója. Kis mennyiségű magnézium hozzáadásával a cink tulajdonságai javíthatók, miközben csökken a bevonat vastagsága.

Öngyógyító hatás - Fejlett vágási élvédelem
A horganyzott bevonat rákenődik az élekre a vágásoknál. A magnézium anódosabb, mint a cink, ezért a Lindab Magestic aktívabb galvanizációs tulajdonságokkal rendelkezik, mint a cink horganyzott bevonat. Az öngyógyító hatás megmarad a vastagabb Lindab Magestic alapanyagok esetében is.

Sokáig esztétikus marad - Természetes időjárási hatások
A festetlen fém ereszcsatornák természetes módon hozzáidomulnak környezetükhöz. A Lindab Magestic 3-5 évvel beépítése után elnyeri esztétikus, sötétszürke patinás külsejét.

10 év garancia
Minden Lindab Magestic termékre 10 év garanciát vállalnak.

A Lindab Magestic galvanizált ereszcsatorna rendszerek letölthető katalógusát a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Ha árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
További hírek az Ereszcsatornák termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lindab  Magestic  galvanizált  ereszcsatorna  cink-magnézium  ötvözet  esővíz-elvezető  rendszer  csapadékvíz  elvezető  rendszer