proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új, szögletes Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer


2018. április 05.

Minimalista épületek közkedvelt építészeti eleme

Az új vonalvezetésű szögletes ereszcsatorna rendszer is 12 Elite színben és Magestic bevonattal kapható. Az eresz külső peremén kialakított, kifelé hurkolt vízorr a Lindabtól már jól megszokott odafigyeléssel lett megalkotva.

Modern dizájnú, minimalista épületek közkedvelt építészeti eleme, melyek szögletes világához kiválóan illeszkedik a Lindab szögletes csatornája.

A szögletes csatornarendszer tartozékai egy pattintással könnyű szerelhetőséget biztosítanak. Lehetőség van tömítőelemmel ellátott toldóelemmel, és egymásba csúsztatva, szilikon tömítéssel is toldani az ereszcsatornát.

Keresztmetszet fontosabb adatai: 140-es rendszer, 110 cm²
Kapható ereszcsatorna hossz: 3 és 4 m
A betorkolócsonk 87-es és 100-as kerek lefolyócsövekkel egységes rendszert nyújt.
Ha a szögletes Rainline ereszcsatornával kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
További hírek az Ereszcsatornák termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lindab  Rainline  szögletes  eresz  ereszcsatorna  rendszer  csatornarendszer  csapadékvíz-elvezető  csapadékvíz  elvezetés  esővíz-elvezető  esővíz  elvezetés