proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Lindab Rainline Classic ereszcsatorna rendszer


2014. március 31.

Svédacél alapanyag, magas minőség, könnyű szerelés - rendkívül gazdaságos ár


Az új termék a 2013-ban bevezetett új, cserepeslemez-termékcsoport tagja. Kiváló minőséget garantál, a hasonló termékekhez képest viszont mintegy 30%-kal kedvezőbb áron.

Kifejlesztve speciálisan tetőfelújítóknak a 3 legkedveltebb színben!
A Lindab az új ereszcsatorna rendszer bevezetésével kedvező árú, kiváló minőségű, és immár teljes tetőrendszert kínál (tető+csatorna).
A Lindab a Rainline Classic bevezetésével, ebben az árszegmensben is teljessé válik a Lindab lakossági termékcsoport kínálata.

Termékjellemzők:
  • gazdaságosabb (kedvezőbb ár) megoldás - így komplett a Lindab tetőrendszer kínálat az alacsonyabb árkategóriában is
  • bevonati rendszere tökéletes Lindab minőség Z275 + TC 35/35 µm
  • tűzihorganyzott kétoldali színbevonatos alapanyag
  • hosszú élettartam, a korrózióállóságot a horganyréteg és a műanyag színbevonat garantálja, így a csatorna színe évek múlva is egyenletes marad
  • tartozékelem választéka teljes - komplett rendszer (Elite-hez képest szűkebb választék)
  • színválasztéka a 3 legkedveltebb szín, amelyek mind a Lindab tetőkhöz mind a cseréptetőkhöz tökéletesen passzolnak
  • modern, bepattintós szerelési technológia, robotizált gyártásnak köszönhetően
A régóta piacon lévő Lindab Rainline Elite változathoz képest a Rainline Classic rendszerben bizonyos jellemzők tekintetében célirányos egyszerűsítések történtek, amelyek révén a minőség megtartása mellett a gazdaságos ár, alacsonyabb árszegmens volt a fő cél (pl. ritkán használatos tartozékelemek elhagyása, kisebb színválaszték).

Svédacél alapanyag
A termék alapanyaga tűzihorganyzott acél Lindab Classic színes bevonati rendszerrel van ellátva. A kétoldali szín hosszú távú tartósságát az adja, hogy a bevonat már a termék gyártását megelőzően a horganyzott acélra kerül fel, nem festett termék. Ez a bevonat tökéletes megoldás a különböző környezeti körülményekben, időjárási viszonyokban, a színtartóssága kiváló és ellenáll az UV sugárzásnak.

Szerelési technológia
Nagy előnye a rendkívül gyors a kivitelezése, köszönhetően a Lindab technológiának, nem kell a helyszínen vágni és forrasztani, speciális szerszámok nélkül szerelhető, forma- és színtartóssága magas és az időjárási viszontagságoknak nagyon jól ellenáll.

Garancia
A rendszer minden egyes elemére 15 év (átrozsdásodás elleni) garanciát vállal a Lindab, természetesen szakszerű kivitelezés és karbantartás mellett.

Lindab Centerek, Lindab Expertek
A termékek országosan a Lindab Centerekben elérhetőek, biztosítva a Lindab Rainline Expressz által. A Lindab Rainline Expert kollégák támogatják a Lindab szakemberek minden napi kivitelezési munkáját.

Ha az új Lindab Rainline Classic ereszcsatorna rendszerről árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
További hírek az Ereszcsatornák termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lindab  Rainline  Classic  ereszcsatorna