Új Lindab Rainline Classic ereszcsatorna rendszer

Svédacél alapanyag, magas minőség, könnyű szerelés - rendkívül gazdaságos ár

Galéria
Az új termék a 2013-ban bevezetett új, cserepeslemez-termékcsoport tagja. Kiváló minőséget garantál, a hasonló termékekhez képest viszont mintegy 30%-kal kedvezőbb áron.

Kifejlesztve speciálisan tetőfelújítóknak a 3 legkedveltebb színben!
A Lindab az új ereszcsatorna rendszer bevezetésével kedvező árú, kiváló minőségű, és immár teljes tetőrendszert kínál (tető+csatorna).
A Lindab a Rainline Classic bevezetésével, ebben az árszegmensben is teljessé válik a Lindab lakossági termékcsoport kínálata.

Termékjellemzők:
  • gazdaságosabb (kedvezőbb ár) megoldás - így komplett a Lindab tetőrendszer kínálat az alacsonyabb árkategóriában is
  • bevonati rendszere tökéletes Lindab minőség Z275 + TC 35/35 µm
  • tűzihorganyzott kétoldali színbevonatos alapanyag
  • hosszú élettartam, a korrózióállóságot a horganyréteg és a műanyag színbevonat garantálja, így a csatorna színe évek múlva is egyenletes marad
  • tartozékelem választéka teljes - komplett rendszer (Elite-hez képest szűkebb választék)
  • színválasztéka a 3 legkedveltebb szín, amelyek mind a Lindab tetőkhöz mind a cseréptetőkhöz tökéletesen passzolnak
  • modern, bepattintós szerelési technológia, robotizált gyártásnak köszönhetően
A régóta piacon lévő Lindab Rainline Elite változathoz képest a Rainline Classic rendszerben bizonyos jellemzők tekintetében célirányos egyszerűsítések történtek, amelyek révén a minőség megtartása mellett a gazdaságos ár, alacsonyabb árszegmens volt a fő cél (pl. ritkán használatos tartozékelemek elhagyása, kisebb színválaszték).

Svédacél alapanyag
A termék alapanyaga tűzihorganyzott acél Lindab Classic színes bevonati rendszerrel van ellátva. A kétoldali szín hosszú távú tartósságát az adja, hogy a bevonat már a termék gyártását megelőzően a horganyzott acélra kerül fel, nem festett termék. Ez a bevonat tökéletes megoldás a különböző környezeti körülményekben, időjárási viszonyokban, a színtartóssága kiváló és ellenáll az UV sugárzásnak.

Szerelési technológia
Nagy előnye a rendkívül gyors a kivitelezése, köszönhetően a Lindab technológiának, nem kell a helyszínen vágni és forrasztani, speciális szerszámok nélkül szerelhető, forma- és színtartóssága magas és az időjárási viszontagságoknak nagyon jól ellenáll.

Garancia
A rendszer minden egyes elemére 15 év (átrozsdásodás elleni) garanciát vállal a Lindab, természetesen szakszerű kivitelezés és karbantartás mellett.

Lindab Centerek, Lindab Expertek
A termékek országosan a Lindab Centerekben elérhetőek, biztosítva a Lindab Rainline Expressz által. A Lindab Rainline Expert kollégák támogatják a Lindab szakemberek minden napi kivitelezési munkáját.

Ha az új Lindab Rainline Classic ereszcsatorna rendszerről árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Lindab Rainline ereszcsatorna rendszerek

A Lindab Rainline ereszcsatorna esztétikus, könnyen szerelhető, tartós, komplett esővíz-elvezető rendszer. Kiváló svédacél alapanyagának köszönhetően nem deformálódik, nem vetemedik, és nem repedezik. Hosszú élettartamát és a korrózióállóságot a horganyréteg és a műanyagfesték bevonat garantálja, így a csatorna színe évek múlva is egyenletes marad. A Lindab csatornarendszer széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy a különböző stílusú házak, épületek homlokzatához és tetőburkolatához a legmegfelelőbb szín kiválasztását.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Lindab tetőfelújítási akció
Akciós tetők, garantált, fix munkadíj, ingyenes tetőfelmérés
Lindab tetőfelújítási akció

Kategóriák

Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...