Új bemutató videó a RAVAK 10° koncepció termékeiről

A koncepció termékei 10°-kal vannak elforgatva, meghajlítva, így megkönnyítik a mindennapos használatot

A legjobb dolgok a legegyszerűbbek. A koncepció megálmodója, Kryštof Nosál designer azt az egyszerű ötletet vette alapul a koncepció kidolgozásánál, hogy minden terméket elforgat, illetve megdönt 10°-kal. A fürdőkádat, mosdót, csaptelepet is elforgatta-megdöntötte úgy, hogy egy nagyon jó benyomást keltő megoldást kaptunk hasznos gyakorlati tartalommal.

A 10° koncepció minden eleme átgondolt egészet alkot, bővülő kínálatának köszönhetően pedig a klasszikus formák kedvelői számára is ideális választás, akiknek fürdőszobája nem igényel asszimmetrikus megoldásokat, valamint olyan helyszínek speciális követelményeit is kielégíti, ahol az asszimmetria helyet takarít meg.

A 10-es számjegy pontosan annyi fokot jelöl, amennyivel a 10° koncepció termékeit elforgatták, illetve meghajlították, hogy kézre legyenek és megkönnyítsék a fürdőszoba mindennapos használatát. A zseniálisan egyszerű megoldás a klasszikus kád 10°-os elforgatásán alapul. Így nagyobb rakodófelületet nyújt, kádparavánnal ellátva pedig kényelmes zuhanyzást biztosít megfelelő szélességének köszönhetően.

A 10° tematikát a tér felé forgatott mosdó, az ergonomikus hajlású csaptelep és a zuhanykabinok bő választéka egészíti ki. A koncepción belül a klasszikus formák kedvelői a szögletes kádak, négyzet és téglalap alapú zuhanykabinok és mosdók közül választhatnak. A 10° koncepció minden eleme egységes stílust, kiváló minőségű alapanyagokat és egy tapasztalt cseh tervező kézírását foglalja magába.Nagyobb kényelem, praktikus funkciók, fantasztikus összkép, és mindezt a legjobb alapanyagokból - ezt biztosítja Ön számára a 10°-os elforgatással megalkotott dizájn. Legyen szó mosdókagylóról, kádról, zuhanykabinról vagy egyéb fürdőszoba berendezésekről.

RAVAK 10°koncepció
RAVAK 10°koncepció

A koncepció nem követeli meg, hogy minden terméket egyidejűleg használjon. Az egyes termékek különálló, praktikus egységekként is megállják a helyüket.

A RAVAK 10° koncepció termékeinek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek
RAVAK 10° szögletes és aszimetrikus kádak
 
RAVAK 10° (téglalap alakú változat), 10° Slim és 10° aszimetrikus kádak

A 10° kádak az azonos nevű, több kitüntetésben részesült koncepció részei. A koncepció összes termékére érvényes a 10°-kos elfordítás, amely esztétikus, de közben praktikus értéket kölcsönöz az Ön által kiválasztott terméknek. A 10° szögletes kád kicsinek tűnik, de mégis tágas és kényelmes. A kád belseje maximális nagyságú. Ezáltal egy letisztult külsejű praktikus kád jött létre, amely teret biztosít a fürdéshez és a zuhanyzáshoz is. A 10° aszimmetrikus kád a klasszikus téglalap alakú kád 10°-kal térbe fordított változata. A fürdőkád barátságos benyomást kelt és a nem szokványos elrendezésének köszönhetően új élményt ad.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
RAVAK 10° mosdók
 
RAVAK 10° mosdók

A sarokmosdó 10°-os elforgatásának köszönhetően nem kell többé a falhoz szorulnia, karját szabadon mozgathatja mosakodás közben. A 10° mosdókat öntött műmárványból készítik, amely biztosítja a tökéletesen sima felületek és letisztult vonalak pontos kidolgozottságát. A szekrénnyel kínált 10° mosdóból sarokváltozatot és klasszikus modellt egyaránt gyártanak, amely bármilyen térbe illik. A szekrénnyel együtt páratlan esztétikai egységet alkot, háromféle színváltozatban kapható (fényes fehér, szürke és sötét dió árnyalatban).

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Új RAVAK 10° akrilkád - klasszikus, mégis modern
Új RAVAK 10° akrilkád - klasszikus, mégis modern
Az aszimmetrikus kialakítású kád mellett elérhető a szögletes változatú is
Új RAVAK 10° akrilkád - klasszikus, mégis modern
Kategóriák
Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...