proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új bemutató videó a RAVAK 10° koncepció termékeiről


2018. augusztus 14.

A koncepció termékei 10°-kal vannak elforgatva, meghajlítva, így megkönnyítik a mindennapos használatot

A legjobb dolgok a legegyszerűbbek. A koncepció megálmodója, Kryštof Nosál designer azt az egyszerű ötletet vette alapul a koncepció kidolgozásánál, hogy minden terméket elforgat, illetve megdönt 10°-kal. A fürdőkádat, mosdót, csaptelepet is elforgatta-megdöntötte úgy, hogy egy nagyon jó benyomást keltő megoldást kaptunk hasznos gyakorlati tartalommal.

A 10° koncepció minden eleme átgondolt egészet alkot, bővülő kínálatának köszönhetően pedig a klasszikus formák kedvelői számára is ideális választás, akiknek fürdőszobája nem igényel asszimmetrikus megoldásokat, valamint olyan helyszínek speciális követelményeit is kielégíti, ahol az asszimmetria helyet takarít meg.

A 10-es számjegy pontosan annyi fokot jelöl, amennyivel a 10° koncepció termékeit elforgatták, illetve meghajlították, hogy kézre legyenek és megkönnyítsék a fürdőszoba mindennapos használatát. A zseniálisan egyszerű megoldás a klasszikus kád 10°-os elforgatásán alapul. Így nagyobb rakodófelületet nyújt, kádparavánnal ellátva pedig kényelmes zuhanyzást biztosít megfelelő szélességének köszönhetően.

A 10° tematikát a tér felé forgatott mosdó, az ergonomikus hajlású csaptelep és a zuhanykabinok bő választéka egészíti ki. A koncepción belül a klasszikus formák kedvelői a szögletes kádak, négyzet és téglalap alapú zuhanykabinok és mosdók közül választhatnak. A 10° koncepció minden eleme egységes stílust, kiváló minőségű alapanyagokat és egy tapasztalt cseh tervező kézírását foglalja magába.Nagyobb kényelem, praktikus funkciók, fantasztikus összkép, és mindezt a legjobb alapanyagokból - ezt biztosítja Ön számára a 10°-os elforgatással megalkotott dizájn. Legyen szó mosdókagylóról, kádról, zuhanykabinról vagy egyéb fürdőszoba berendezésekről.

RAVAK 10°koncepció
A koncepció nem követeli meg, hogy minden terméket egyidejűleg használjon. Az egyes termékek különálló, praktikus egységekként is megállják a helyüket.

A RAVAK 10° koncepció termékeinek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
Hír
Új RAVAK 10° akrilkád - klasszikus, mégis modern
2018.04.25    
Kulcsszavak:  RAVAK  10°  koncepció  bemutató  videó  RAVAK  Galaxy  Pro  10°  zuhanytálca  RAVAK  10°  csaptelep  RAVAK  10°  fürdőszobabútor  RAVAK  10°  mosdó  RAVAK  10°  zuhanykabin  RAVAK  10°  kád