proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új RAVAK 10° akrilkád - klasszikus, mégis modern


2018. április 25.

Az aszimmetrikus kialakítású kád mellett elérhető a szögletes változatú is

A RAVAK 2018-as újdonságainak egyik különleges darabja az új 10° kád, amely eleganciát és modern letisztultságot sugároz, amit a többszörösen díjazott, cseh Design Nosál Studio alkotott meg. Ezzel a formával a letisztult design rajongói mellett kedvében jártak azoknak, akik nem túlságosan nagy méretben keresnek praktikus, tágas és kényelmes kádat.

A 10° kád stílusa illeszkedik a 10° fürdőszoba koncepció eredeti és praktikus szanitereihez, amelyek kialakításuk miatt új perspektívát nyitottak a fürdőszobák számára. Ez a különleges koncepció így már két különböző káddal felel meg a modern fürdőszoba kihívásoknak.
A 170x75 cm-es, szögletes, öntött akril kád a dinamikus formatervezésű fürdőszoba koncepció (fürdőszoba bútor, mosdó, zuhanyzó, kád, kádparaván, csaptelep) egységét koronázza meg.

A kád kicsinek tűnik, mégis tágas és kényelmes, mivel a kád belseje mély és ideális méretű hosszú fürdőzésekhez is. Kiegészítve kádparavánnal kiváló zuhanyzáshoz is. A 208 liter űrtartalommal bíró kád kiegészíthető előlappal, oldallappal, kád le-és túlfolyó szettel. Ahogyan a többi kádra, úgy erre a modellre is 10 év garanciát vállalnak.
Az új, szögletes modell mellett továbbra is elérhető a korábbi aszimmetrikus akril kád, amely ötletesen használja ki a teret a 10°-kal való elfordítás miatt. Így kellemes ülőhely vagy extra tárolófelület alakítható ki a 95/100 x 160/170 cm-es kádból.
A RAVAK 10° akrilkád letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
Hír
Új bemutató videó a RAVAK 10° koncepció termékeiről
2018.08.14    
További hírek a Kádak, kádparavánok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  RAVAK  10°  akrilkád  kád  fürdőkád  szögletes  aszimmetrikus  fürdőszoba  koncepció