Megújult a Polmetál Pruszynski termékkatalógusa

Megújult a Polmetál Pruszynski termékkatalógusa

2023-ban weboldala mellett termékkatalógusát is megújította a Polmetál Pruszynski

A 48 oldalas kiadványból teljes körű áttekintést kaphatunk az acél építőipari termékeket gyártó és forgalmazó vállalat kínálatáról.

A folyamatos innovációnak köszönhetően az elmúlt években is számos új, prémium minőségű acél építőipari termék került be a Polmetál Pruszynski kínálatába, köztük a Fiord és a Tigra cserepeslemez, vagy a TP-26 SUPER trapézlemez.

A lengyelországi gyökerekkel rendelkező építőipari cégcsoport hazai vállalata több mint két évtizede van jelen a magyarországi piacon, és a forgalmazás mellett hazai gyártókapacitást is üzemeltet Vas vármegyében. Ezen a telephelyen készülnek a Pruszynski új, gondozásmentes acél kerítéslécei is.

A most kiadott katalógusban nem csak az újdonságok, hanem a gyártott és forgalmazott termékek teljes köre megtalálható. Átfogó képet kaphatunk a tetőfedésre alkalmas méretre gyártott és modulos cserepeslemezek, korcolt lemezek és trapézlemezek kínálatáról, a homlokzatburkolatként használható megoldásokról, továbbá az elérhető szerkezeti elemekről, álmennyezetekről, ereszcsatorna-rendszerekről is. A kiadványban bemutatásra kerülnek a választható bevonatok és a színpaletta is.

Az új katalógus jól áttekinthető és látványos formában mutatja be a kínálatot, egyaránt törekedve a pontosságra és az információgazdagságra, így magánszemélyeknek és szakembereknek is hasznos lehet.

Lapozzon bele a hírhez csatolt új kiadványba és tekintse át a teljes termékpalettát. A nyomtatott katalógus elérhető a Polmetál Pruszynski telephelyén, a legfontosabb viszonteladó partnereinél, valamint online formában a cég weboldalán.

A hírben szereplő termékek
Polmetál LOARA cserepeslemez Polmetál REN cserepeslemez Polmetál RUBIN PLUS cserepeslemez Polmetál Szafír cserepeslemez
 
Polmetál méretre gyártott cserepeslemezek
5 termék

A cserepeslemez tömege akár a hagyományos tetőcserép tizede lehet, mindössze 5 kg körül folyóméterenként. Minden lemeztípushoz az adott lemezből, színben és bevonattal érhetők el a szükséges szegélyelemek is. A gyártás során a lemez mindkét oldala horganyzásra kerül, majd egy passziváló és egy alapozó réteget hordanak fel rá, és erre kerül a bevonat, mely a választott típustól függően 25-50 µm közötti vastagságú, fényes, matt vagy pikkelyes kivitelű, poliészter vagy poliuretán alapú is lehet. Ez a technológia garantálja azt a felületet, amely hosszú élettartamú, öntisztuló, és a rozsda is elkerüli. A lemezek vastagsága 0,5 mm, szélessége típustól függően 110-115 cm, maximális hossza pedig 535 cm. A cserepeslemez legfontosabb előnyei: hosszú élettartam, öntisztulás, rozsdamentesség, gyors beépítés, biztonság, esztétikum, gazdaságosság.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál trapézlemezek tetőre Polmetál szerkezeti trapézlemezek Polmetál trapézlemezek homlokzatra
 
Polmetál trapézlemezek
3 termék

A Polmetál trapézlemezei több mint 20 féle méretben, 6-200 mm-ig terjedő bordamagassággal készülnek. A lemez a gyártás során mindkét oldalán horganyzásra kerül, ami a korrózió ellen nyújt hatékony védelmet, majd egy passziváló és egy alapozó réteget hordanak fel rá és erre kerül a festékréteg. Végeredményként egy magas minőségű, rugalmasan felhasználható és a környezeti hatásoknak ellenálló építőanyagot kapunk, ami fényes és matt poliészter, poliuretán (PURLAK, PURMAT), hibrid (PURMAX), valamint horganyzott és alucink bevonattal egyaránt elérhető. A 0,5 mm induló vastagságtól elérhető lemezek tömege mindössze 5 kg körül alakul folyóméterenként, így szerelhetőségük könnyű és gyors, illetve tárolásuk, szállításuk is egyszerű. A TH jelölésű lemezek gyártása Magyarországon történik, így megrendelés esetén rövidebb átfutási és szállítási időre számíthatunk.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Polmetál horganyzott szelemenek Polmetál omega lécek - Omega 20 Polmetál falkazetták - F 500
 
Polmetál szerkezeti elemek és falkazetták
3 termék

A „Z”, „C” és „Σ” -szelvények hidegen hengerelt tüzihorganyzott acéllemezből készülnek, S350 GD minőségben. Merevségüknek és szilárdságuknak köszönhetően széleskörűen felhasználhatók a tartószerkezetekben.
Az omega lécek különböző profilkialakítása és lemezvastagsága különböző homlokzat és tetőburkolati rendszerek alátétszerkezete, rögzítési eleme lehet.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál Punto álmennyezetek
 
Polmetál Punto álmennyezetek

Álmennyezet használatával könnyen megváltoztathatjuk egy-egy beltéri helyiség érdemi tulajdonságait. Érdemes erre a megoldásra gondolni, ha szeretnénk esztétikusan eltakarni a kábelcsatornákat, gépészeti egységeket, csökkentenénk a kifűteni kívánt légköbmétert, vagy ha javítani, módosítani szeretnénk a helyiség akusztikai tulajdonságain. Az álmennyezeteket széles körben alkalmazzák kereskedelmi és irodai terekben, illetve ipari célú épületek, folyosók, raktárak esetén is. Népszerűségüket növelik előnyös tulajdonságaik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Polmetál NIAGARA horganyzott acél ereszcsatorna-rendszer Polmetál NIAGARA acél ereszcsatorna-rendszer védőbevonattal Polmetál NIAGARA szögletes acél ereszcsatorna-rendszer Polmetál NIAGARA titáncink ereszcsatorna-rendszer
 
Polmetál NIAGARA ereszcsatorna-rendszer
5 termék

A NIAGARA ereszcsatorna-rendszer egy teljesen komplett, több mint 20 elemből álló esztétikus vízelvezető rendszer - minden tetőre és éghajlatra ideális, könnyen és akár utólag is felszerelhető. A helyesen összeszerelt rendszer biztosítja az egész tetőről az esővíz gyors és biztos elvezetését. Az ereszcsatorna ellenáll a víz súlya, a tetőről lecsúszó hó vagy a rétegződő jég által okozott deformációknak, és a választott alapanyagtól függően tartóssága akár 100 évig is kitarthat.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Polmetál korcolt tetőlemezek
 
Polmetál korcolt tetőlemezek

Az előkorcolt, illetve pattintott korcolt illesztési profillal rendelkező síklemezes tetőfedés letisztult, modern arculatot kölcsönöz irodaházaknak, középületeknek, lakóházaknak, de templomok és kastélyok tetőfedésekor is használják. Széles színskálában érhető el, ami lehetővé teszi, hogy a tetőt a homlokzattal és a környezettel összhangba hozzuk.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál TIGRA modulos cserepeslemez Polmetál FIORD modulos cserepeslemez Polmetál LOARA modulos cserepeslemez	Polmetál REN modulos cserepeslemez
 
Polmetál modulos cserepeslemezek
7 termék

A modulos kialakítású cserepeslemezek előnye, hogy mindössze egy, illetve két modullal gyártódnak, így egy raklapon is könnyen szállíthatók és a tetőre is könnyű felvinni ezeket. Különösen magas épületek esetén jön jól, hogy a szerelésük is egyszerűbb és csak kevés hulladékkal jár. A méretre gyártott, hosszú cserepeslemezekhez képest kisebb a sérülés kockázata, de egy esetleg szükségessé váló pótlás is könnyen megoldható, hiszen ezek a lemezek poliuretán (PURLAK®, PURMAT® és PURMAX®) bevonatokkal érhetők el, ahol garantált a színazonosság. A kiváló UV ellenállóképességgel rendelkező bevonatra a Polmetál Pruszynski akár 30 év garanciát vállal.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál PIRTECH Standard szendvicspanel falak Polmetál kőzetgyapot töltetű Standard szendvicspanel Polmetál polisztirolhab töltetű szendvicspanel fal Polmetál PIRTECH Plus szendvicspanel falak
 
Polmetál szendvicspanelek
10 termék

A szendvicspanelek polisztirolhab, kőzetgyapot és poliuretán (PIR) hab töltettel készülnek. Széles körben használhatók logisztikai és ipari funkciójú épületek, csarnokok, bevásárlóközpontok és sportlétesítmények válaszfalainak és homlokzatainak építésénél, illetve tetőszerkezetek kialakításánál egyaránt. A speciális jellemzőkkel rendelkező változatok jól használhatók különleges célokra, például agrárcélú épületek, élelmiszeripari és hűtőházi funkciójú létesítmények esetén, vagy olyan esetekben, amikor a tűzbiztonság vagy a hangszigetelés az elsődleges cél. A panelek hőhídmentes csatlakoztatási megoldással toldhatók egymáshoz. Homlokzati panelek esetén látszó vagy rejtett rögzítés is elérhető. A szendvicspanelek modern, gazdaságos és időtálló építőanyagok, melyek rendkívül gyorsan és egyszerűen, nehéz gépek bevonása nélkül, az időjárásra való tekintet nélkül szerelhetők a helyszínen. A panelek kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bírnak, és egyszerre látnak el térelhatároló, hőszigetelő és vízszigetelő funkciót, egyben eleget tesznek az épületfizikai és tűzvédelmi követelményeknek is.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CW Lundberg tetőbiztonsági elemek
 
CW Lundberg tetőbiztonsági elemek

A megfelelő tetőkiegészítőkkel felszerelt tető az esetleges javítások vagy építési bővítések alkalmával is könnyen és biztonságosan megközelíthető.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Polmetál tálcás homlokzati kazetták Polmetál Omega és Omega F sávos homlokzatburkoló panelek Polmetál sinuslemezek Polmetál PS sávos homlokzatburkoló panelek
 
Polmetál homlokzatburkolatok
5 termék

Minden építkezésnél óriási szerepe van az anyagok esztétikájának, funkcionalitásának és ellenálló képességének. Ezeknek a céloknak kiválóan megfelelnek az acélból készült homlokzatburkolati megoldások, melyek tálcás és kazettás kialakításban, illetve lamellák és design profilok alakjában is elérhetőek, ráadásul a traverzek, horganyzott szelemenek és falkazetta rendszerek segítségével beépítésük is egyszerű és pontos. A formák, anyagok és színek kombinációjával mind az ipari létesítményeknek, mind az irodaházaknak, mind a lakóépületeknek különleges, modern és egyedi megjelenést kölcsönöznek.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál acél kerítéslécek
 
Polmetál acél kerítéslécek

A kerítéslécek a Polmetál Pruszynski többi termékéhez hasonlóan prémium minőségű acéllemezből készülnek, amire fényes vagy matt poliészter bevonat kerül, 35 µm vastagságban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Megújult és kibővített webáruházat mutatott be a Polmetál Pruszynski Kft.
Megújult és kibővített webáruházat mutatott be a Polmetál Pruszynski Kft.
Az acél építőipari termékeket gyártó és forgalmazó vállalat kibővített online kínálattal, magánszemélyek és üzleti partnerek számára egyaránt használható webáruházat készített. Nyomtatott termékkatalógusának átalakítása után digitális jelenlétét is megújítja a Polmetál Pruszynski.
Megújult és kibővített webáruházat mutatott be a Polmetál Pruszynski Kft.
Kategóriák
Kerítések
Kerítések
Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek
Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek
Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok
Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...