proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a Lindab Infomation Gateway oldala


2018. augusztus 23.

A Lindab szoftver és CAD/BIM eszközök portálja népszerű a tervezők körében

Az Information Gateway a Lindabnak az a webes felülete, ahol építőipari termékeik specifikációjához biztosítanak egyszerű hozzáférést valamint szoftvereik és CAD/BIM eszközeik letölthetőek.
A tervezők érdeklődése folyamatosan növekszik, így egy ideje már dolgoznak a webes felületük könnyebb használhatóságán, illetve azon, hogy a modern munkakörnyezetnek megfelelően mobil eszközökről is elérhető legyen a felület.

CAD-es add-onokon, Revit bővüléseken, Eurocode alapján számoló szoftvereiken felül a megújult oldaluk 9 nyelven szól a felhasználóikhoz és lehetővé teszi, hogy naprakészek tudjanak maradni a híreikből és a legújabb szoftver verzióikból. Annak köszönhetően, hogy fejlesztették ügyfél profil funkcióikat, a felhasználók könnyebben tudják a személyes beállításaikat kezelni, illetve az Európai Unió törvényeinek megfelelő adat- és személyiségi jogvédelmi rendszert építettek be. Korábban már regisztrált Felhasználóiknak nem kell újra regisztrálni, de őket is kérik, hogy lépjenek be az új felületre, mert felhasználói profiljukat aktiválni kell az új feltételek elfogadásával.

A Lindab Information Gateway oldalát a képre kattintva érheti el.
informationgateway.lindab.com
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
Kulcsszavak:  Lindab  Information  Gateway  CAD  BIM  szoftver  portál