Panasonic tervezői hűségprogram

A promóció időtartama: 2022.08.24. – 2023.02.19.

Tervezzen Panasonic rendszereket, és betervezései után az alábbi szintek elérését követően a Panasonic Heating & Cooling Solutions az adott szinthez tartozó ajándékkal honorálja hűségét! Az első 20, érvényes tervet beküldő tervező, azonnali garantált ajándékot kap.

panasonic_tervezoi_husegprogram_2023_február_19ig__0.jpg
Panasonic tervezői hűségprogram

A betervezésre került teljesítmény a beküldött tervek alapján kerül összesítésre. A kW értékek a kültéri egység névleges hűtő teljesítménye alapján kerülnek kiszámításra. A terveket a Panasonic PRO Club szakmai honlapra kell feltölteni dwg, dxf vagy pdf formátumban a promóció végéig, a megküldött összegző Excellel együtt.

A határidő után és a hiányosan leadott terveket a szervezőnek nem áll módjában elfogadni. Az első 20, érvényes tervet és összegző Excelt beküldő tervező garantált ajándékot kap. A sorrend a hiánytalan dokumentáció PRO Club oldalra történő feltöltési időpontja alapján kerül megállapításra.

A promóció időtartama: 2022.08.24. – 2023.02.19.

Az elért pontszámhoz tartozó vagy az elért pontszámnál kisebb szintekhez tartozó jutalmak közül igényelhető egy darab jutalom. A jutalom a promóció lezárását követően kerül kiosztásra.

panasonic_tervezoi_husegprogram_2023_február_19ig_nyeremenytablazat.jpg
Panasonic tervezői hűségprogram – ajándékok

További részletekért látogasson el az alábbi honlapra*: www.panasonicproclub.com

* Fontos! A link alatti tartalmat csak azok láthatják, akik regisztrálnak a Panasonic PRO Club oldalán. Regisztráljon most, amennyiben ezt nem tette meg eddig!

A hírben szereplő termékek
Aquarea EcoFleX egyfázisú fütő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea J generációs All in One High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea J generációs High Performance egyfázisú fűtő és hűtő split  – SDC (R32) Aquarea J generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R32) - WH-MDC05J3E5, WH-MDC07J3E5, WH-MDC09J3E5
 
Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk
25 termék

A Panasonic magas hatékonyságú hőszivattyú technológiára épülő új Aquarea rendszere nem csak otthona fűtéséről és meleg vizéről gondoskodik, hanem nyáron hihetetlen teljesítményt nyújtva hűt is. Ezáltal az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosít otthonában tökéletes kényelmet, még akkor is, ha a külső hőmérséklet -15°C értékre süllyed. A Panasonic új hőszivattyúit az alacsony energiafelhasználásra vonatkozó követelményeknek megfelelően tervezték, melyek kiemelkedő hatékonysága ellenére a működési költségek alacsonyak maradnak.
Az Aquarea rendszer melyet napelemekkel megtermelt árammal is megtáplálhatunk képes megtermelni a melegvizet a fűtési rendszer és a háztartás számára, bizonyos típusok ráköthetőek meglévő radiátoros rendszerekre is, de természetesen a legjobb megoldás a fűtési rendszer minden elemének, beleértve a fűtési hőleadóknak a cseréje, korszerűsítése.

25 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Panasonic légcsatornás fan-coil egységek (AC) U - 020/025/030/035/040 CV csak hűtő kültéri egységek U - 020/025/030/035/040 CW hőszivattyús kültéri egységek (R410A) U - 050/060 CM, CN, CO hőszivattyús kültéri egységek (R32)
 
Panasonic ECOi-W folyadékhűtő berendezések
26 termék

Az ECOi-W sorozat nyújtotta intelligens technológia minden igényt kielégít, otthoni és üzleti környezetben egyaránt. A Panasonic ECOi-W széles működési tartománya -17 °C-ról indul fűtés üzemmódban, és 50 °C-ig terjed, hűtés üzemmódban.

26 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Panasonic 2 csöves ECO G GE3 sorozatú kültéri egységek Panasonic 2 csöves ECOi víz hőcserélővel hűtött víz és meleg víz előállításához Panasonic Mini ECOi LE2 nagy hatékonyságú 4-6 HP kültéri egységek Panasonic Mini ECOi LZ2 sorozatú, 4-6 HP teljesítményű kültéri egységek - R32
 
Panasonic kereskedelmi VRF rendszerek
27 termék

Az ECOi elektromos VRF rendszert kifejezetten nagy igénybevételt jelentő irodákhoz és nagyméretű épületekhez tervezték.
Az ECO G gázüzemű VRF kifejezetten olyan épületekhez készült, amelyekben az elektromos áram csak korlátozottan áll rendelkezésre, illetve amelyekben csökkenteni kell a CO₂ kibocsátást.

27 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic fali Heatcharge VZ inverter+ klíma (R32) Panasonic fali Etherea inverter+ klíma grafitszürke / ezüst / matt fehér színben (R32) Panasonic fali TZ típusú kompakt kialakítású inverteres klíma (R32) Panasonic fali BZ típusú rendkívül kompakt kialakítású, inverteres klíma (R32)
 
Panasonic lakossági légkondicionáló berendezések
7 termék

A Panasonic hisz benne, hogy a környezettudatosság nem jár feltétlenül a kényelmi szempontok feladásával. Ezért vezette be az új Econavi rendszert, amely összekapcsolja az emberi jelenlét érzékelését és a vezérlőrendszer technológiáját, amely akár 38%-kal csökkenti az energiafogyasztást. A tisztább lakókörnyezet érdekében az új nanoe™ technológia segít megszűrni a levegőt és frissességet biztosít a környezetének. A két áttörő technológia együtt mutatja meg, hogy mit is jelent valójában a Panasonic „Eco Clean Life Innovation” (Innováció a zöld, tiszta élet biztosítása érdekében) kezdeményezése. Ez az újítás nemcsak környezetbarát, de maximális kényelmet is biztosít.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
VRF Smart Connectivity (Schneider Electric) energiagazdálkodási rendszer Panatásonic AC Smart Cloud távfelügyeleti rendszer Panasonic AC Service Cloud távfelügyeleti rendszer Panasonic CZ-CAPWFC1 kereskedelmi WLAN adapter
 
Panasonic vezérlések és csatlakozási lehetőségek
11 termék

A Panasonic kifejlesztette a vezérlőrendszerek legszélesebb palettáját, amely ideális megoldást kínál a kereskedelmi igényekre. A termékskála az otthoni berendezésekhez tartozó önálló távvezérlőtől a legújabb vezérlési technológiáig terjed, amely egy mobil eszközre telepíthető, könnyen kezelhető szoftver segítségével lehetővé teszi a világ bármely pontján található épületek vezérlését, az interneten keresztül.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX Elite fali inverter+ klíma (R32) Panasonic YKEA sorozatú fali professzionális inverteres klíma -25°C-ig (R32) Panasonic PACi Elite és Standard 4 utas 60x60 kazettás, inverter+ klíma (R32), beltéri egység Panasonic PACi NX Standard fali inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi kereskedelmi légkondicionáló berendezések
15 termék

A minőségi formatervezést és műszaki kivitelezést képviselő PACi Standard tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor szűkös költségvetésből kell minőséget megvalósítani. Ezen túlmenően kompakt mérete és kis tömege révén ideális választás szűk terekben kialakított rendszerekhez, például kisebb méretű kereskedelmi egységekben vagy otthonokban.
A PACi Elite, az új tervezésű, új generációs VRF! Energiatakarékos koncepció. A ventilátorok, ventilátormotorok, kompresszorok és hőcserélők energiatakarékos kialakítása magas COP értéket eredményez, amelynek révén az iparág egyik csúcsmodelljéről beszélhetünk. A kiemelkedően hatékony R410A hűtőközeg pedig csökkenti a CO2-kibocsátást és az üzemeltetési költségeket.

15 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic CO₂ kereskedelmi hűtés
 
Panasonic CO₂ kereskedelmi hűtés

A Panasonic kereskedelmi hűtésre tervezett új CO₂ kondenzációs berendezései a széndioxid, mint alternatív hűtőközeg előnyeit aknázzák ki. Környezetvédelmi szemszögből a CO₂ nagyon vonzó hűtőközegnek számít, ugyanis ózonlebontó potenciálja (ODP) nulla, globális felmelegedési potenciálja (GWP) pedig 1, vagyis természetesen jelen van a légkörben. A Panasonic által bemutatott új modell MT (max. 16 W) és LT (max. 8 W) változatban is kapható. A hővisszanyerő rendszer nemcsak hűtésre, hanem a hővisszanyerés útján fűtésre is képes, ezzel kitűnő lehetőséget kínál az üzemeltetési költségek csökkentésére. A Panasonic természetes hűtőközeggel működő kondenzációs berendezései környezetbarát és megbízható megoldást nyújtanak vegyesboltok, szupermarketek, benzinkutak és hűtőkamrák számára.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
3,6 és 25,0 kW közötti légkezelő egység csatlakoztató készlet a PACi NX modellekhez Panasonic légfüggöny DX tekerccsel PACi rendszerhez Panasonic 16, 28 és 56 kW-os légkezelő egység csatlakoztató készlet az ECOi és ECO G modellekhez Panasonic energia-visszanyerő szellőztető egység
 
Panasonic szellőztetési megoldások
8 termék

A Panasonic szellőztetési megoldásai közé 16 kW, 28 kW és 56 kW teljesítményű légkezelő egység csatlakoztató készlet, DX tekerccsel ellátott légfüggöny, és gépesített hővisszanyerő áthidaló eszköz, valamint energia-visszanyerő szellőztető rendszer tartozik. A légkezelő készlet egyetlen megoldásban egyesíti a légkondicionálást és a friss levegővel való ellátást. A légfüggöny megakadályozza a meleg levegő kiáramlását. A gépesített hővisszanyerő áthidaló eszközt automatikusan vezérli az egység, hogy amikor csak szükséges, friss levegő szolgálja a hűtést. A Panasonic energia-visszanyerő ventilátorok csökkentik a külső levegő okozta terhelést, mivel a hővisszanyerésnek köszönhetően eredményesen hasznosítják a szellőztetés során elveszett hőt.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Hűtéstechnikai hőcserélők
Hűtéstechnikai hőcserélők
Folyadékhűtők, hidraulikus modulok
Folyadékhűtők, hidraulikus modulok
VRF klímák
VRF klímák
Split klímák
Split klímák
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...