Panasonic Marketing Europe GmbH<br>South-East Europe Fióktelep

Panasonic PACi kereskedelmi légkondicionáló berendezések

A minőségi formatervezést és műszaki kivitelezést képviselő PACi Standard tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor szűkös költségvetésből kell minőséget megvalósítani. Ezen túlmenően kompakt mérete és kis tömege révén ideális választás szűk terekben kialakított rendszerekhez, például kisebb méretű kereskedelmi egységekben vagy otthonokban.
A PACi Elite, az új tervezésű, új generációs VRF! Energiatakarékos koncepció. A ventilátorok, ventilátormotorok, kompresszorok és hőcserélők energiatakarékos kialakítása magas COP értéket eredményez, amelynek révén az iparág egyik csúcsmodelljéről beszélhetünk. A kiemelkedően hatékony R410A hűtőközeg pedig csökkenti a CO2-kibocsátást és az üzemeltetési költségeket.

Termékcsalád tagjai

Panasonic YKEA sorozatú fali professzionális inverteres klíma -25°C-ig (R32)
 
Panasonic YKEA sorozatú fali professzionális inverteres klíma -25°C-ig (R32)

Ez a fali légkondicionáló berendezés kifejezetten professzionális alkalmazásra készült, például szervertermek számára, ahol akkor is hűteni kell a helyiséget, amikor a külső hőmérséklet alacsony. Ezen kívül a légkondicionáló berendezés automatikus átváltó rendszerrel rendelkezik, annak érdekében, hogy a belső hőmérsékletet akkor is fenntartsa, ha a külső hőmérsékletben jelentős változás következik be. Nagy hatékonyságának köszönhetően akár -25 °C-os hőmérséklet esetén is használható a komplett termékcsalád.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX Elite fali inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi NX sorozatú Elite fali klíma, PK3 (R32)

A stílusos, matt fehér színű fali egységek számos helyen, például stúdiókban, edzőtermekben, nagy belmagasságú helyiségekben, sőt, akár számítógépes szervertermekben is alkalmazhatók. A kompakt kialakítás és a sima felület szűkös helyen is diszkrét beszerelést tesz lehetővé. A PACi NX Elite sorozatot szélsőséges külső hőmérséklet mellett is kiemelkedő teljesítmény, fűtés és hűtés esetén egyaránt nagyon magas energiahatékonyság jellemzi.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX Standard fali inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi NX sorozatú Standard fali klíma, PK3 (R32)

A stílusos, matt fehér színű fali egységek számos helyen, például stúdiókban, edzőtermekben, nagy belmagasságú helyiségekben, sőt, akár számítógépes szervertermekben is alkalmazhatók. A minőségi formatervezést és műszaki kivitelezést képviselő PACi NX Standard tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor szűkös költségvetésből kell minőséget megvalósítani. Kompakt és könnyű kialakításuk révén ideális választást jelentenek még szűk terekben kialakított rendszerekhez, például kisebb méretű kereskedelmi egységekben vagy otthonokban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX sorozatú Elite és Standard 4 utas 60x60 kazettás, inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi NX sorozatú Elite és Standard 4 utas 60x60 kazettás klímák, PY3 (R32)

Az PACi Elite alacsony hőmérsékleten is kiváló teljesítményt, magas energiahatékonyságot, energiafogyasztás megjelenítését nyújt e a távvezérlő kijelzőjén, energiatakarékos kialakítása magas COP értéket eredményez. A minőségi formatervezést és műszaki kivitelezést képviselő PACi Standard tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor szűkös költségvetésből kell minőséget megvalósítani. Kompakt mérete és kis tömege révén ideális választás szűk terekben kialakított rendszerekhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX sorozatú  Elite 4 utas 90x90 kazettás, inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi NX sorozatú Elite 4 utas 90x90 kazettás klíma, PU3 (R32)

A 4 utas 90x90-es kazettás PU3 egységben az erős turbóventilátor és az intelligens Econavi érzékelő nagy hatékonyságot biztosít, az alapkivitelben is járó nanoe™ X pedig kivételesen jó beltéri levegőminőséget eredményez. A PACi NX Elite sorozatot szélsőséges külső hőmérséklet mellett is kiemelkedő teljesítmény, fűtés és hűtés esetén egyaránt nagyon magas energiahatékonyság jellemzi.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX sorozatú Standard 4 utas 90x90 kazettás, inverter+
 
Panasonic PACi NX sorozatú Standard 4 utas 90x90 kazettás klíma, PU3 (R32)

A 4 utas 90x90-es kazettás PU3 egységben az erős turbóventilátor és az intelligens Econavi érzékelő nagy hatékonyságot biztosít, az alapkivitelben is járó nanoe™ X pedig kivételesen jó beltéri levegőminőséget eredményez. A minőségi formatervezést és műszaki kivitelezést képviselő PACi NX Standard tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor szűkös költségvetésből kell minőséget megvalósítani. Kompakt és könnyű kialakításuk révén ideális választást jelentenek még szűk terekben kialakított rendszerekhez, például kisebb méretű kereskedelmi egységekben vagy otthonokban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX sorozatú Elite mennyezeti, inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi NX sorozatú Elite mennyezeti klíma, PT3 (R32)

A mennyezeti egységek nagy és széles levegőeloszlást biztosítanak, ami különösen kedvező a nagyobb helyiségekben. Mindegyik teljesítményű egység ugyanolyan magasságú és mélységű, így a vegyes rendszerekben is egységes megjelenés érhető el. A PACi NX Elite sorozatot szélsőséges külső hőmérséklet mellett is kiemelkedő teljesítmény, fűtés és hűtés esetén egyaránt nagyon magas energiahatékonyság jellemzi.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX sorozatú Standard mennyezeti, inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi NX sorozatú Standard mennyezeti klíma, PT3 (R32)

A mennyezeti egységek nagy és széles levegőeloszlást biztosítanak, ami különösen kedvező a nagyobb helyiségekben. Mindegyik teljesítményű egység ugyanolyan magasságú és mélységű, így a vegyes rendszerekben is egységes megjelenés érhető el. A minőségi formatervezést és műszaki kivitelezést képviselő PACi NX Standard tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor szűkös költségvetésből kell minőséget megvalósítani. Kompakt és könnyű kialakításuk révén ideális választást jelentenek még szűk terekben kialakított rendszerekhez, például kisebb méretű kereskedelmi egységekben vagy otthonokban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX sorozatú Elite adaptív légcsatornás, inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi NX sorozatú Elite adaptív légcsatornás klíma, PF3 (R32)

Új kialakítású PF3 légcsatornás termékcsalád 2-féle telepítési lehetőséggel (vízszintes/függőleges). A magas külső statikus nyomás (150 Pa) rugalmas telepítést tesz lehetővé. A PACi NX Elite sorozatot szélsőséges külső hőmérséklet mellett is kiemelkedő teljesítmény, fűtés és hűtés esetén egyaránt nagyon magas energiahatékonyság jellemzi.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX sorozatú Standard adaptív légcsatornás, inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi NX sorozatú Standard adaptív légcsatornás klíma, PF3 (R32)

Új kialakítású PF3 légcsatornás termékcsalád 2-féle telepítési lehetőséggel (vízszintes/függőleges). A magas külső statikus nyomás (150 Pa) rugalmas telepítést tesz lehetővé. A minőségi formatervezést és műszaki kivitelezést képviselő PACi NX Standard tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor szűkös költségvetésből kell minőséget megvalósítani. Kompakt és könnyű kialakításuk révén ideális választást jelentenek még szűk terekben kialakított rendszerekhez, például kisebb méretű kereskedelmi egységekben vagy otthonokban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic Big PACi NX magas statikus nyomású, rejtett, 20,0-25,0 kW klíma (R32)
 
Panasonic Big PACi NX magas statikus nyomású, rejtett, 20,0-25,0 kW klíma (R32)

A Panasonic által kínált 20-25 kW teljesítményű levegő-levegő hőszivattyú berendezések ideálisak nagyméretű kereskedelmi épületek és olyan nagy terek hűtésére / fűtésére, amelyekben nincs szükség feltétlen a VRF-rendszerek egyedi szolgáltatásaira. A könnyű és kompakt kialakítás minden kereskedelmi helyszínen egyszerűbb szerelhetőséget biztosít. A 3 részegységben szállítható beltéri egység és az egyventilátoros kompakt kültéri kialakítással rugalmas elhelyezés érhető el és értékes területek takaríthatók meg a hagyományos 20-25 kW-os egységekhez képest, amelyeknek kialakításukból fakadóan nagyobb a helyigénye.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic Big PACi magas statikus nyomású, rejtett, 20,0-25,0 kW inverter+ klíma (R32) - beltéri egység
 
Panasonic Big PACi magas statikus nyomású, rejtett, 20,0-25,0 kW klíma (R32)

A Panasonic által kínált 8-10 HP teljesítményű berendezések ideálisak nagyméretű kereskedelmi területeken és más olyan nagyméretű helyiségekben, amelyekben nincs szükség a VRF-rendszerek nagyobb teljesítményére. A könnyű és kompakt kialakítás minden kereskedelmi helyszínen egyszerűbb szerelhetőséget biztosít. A kettős ventilátorrendszerrel értékes területek takaríthatók meg a hagyományos 8-10 HP rendszerekhez képest, amelyeknek kialakításukból fakadóan nagyobb a helyigénye.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi egyszeres, kettős, hármas és dupla kettős rendszer
 
Panasonic PACi kettős, hármas és dupla kettős rendszer

Ezzel a rendszerrel egy kültéri egység teljesítménye egyidejűleg akár 4 beltéri egység között is szétosztható. A rendszer így különösen alkalmas közösségi területek kiszolgálására. Alacsonyabb zajszint és egyenletes hőmérséklet érhető el az egész helyiségben. Egy rendszeren belül többféle beltéri egység (fali, kazettás, rejtett, mennyezeti) is felszerelhető. Az egységek minden esetben egyszerre működnek. Az összes beltéri egység azonos beállításokkal üzemel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Panasonic PRO-HT tartálysorozat PACi modellekhez
 
Panasonic PRO-HT tartályok PACi modellekhez (R32)

A Panasonic kereskedelmi alkalmazásokhoz kifejlesztett, maximum 75 °C-os meleg víz előállítására alkalmasPRO-HT tartálymegoldásai a melegvíz-előállítással kapcsolatos minden igényt kielégítenek. A Panasonic kereskedelmi PRO-HT tartály megoldások a csúcsminőségű lakóépületektől az irodákon át a hotelekig számos különböző projekt igényeihez adaptálhatók. A PRO-HT DHW tartályok 200, 500 és 1000 l kapacitással, a fűtő és hűtő funkcióval rendelkező PRO-HT tartály pedig 380 l kapacitással érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic víz hőcserélő PACi modellekhez
 
Panasonic víz hőcserélő PACi modellekhez

A csomagolt légkondicionáló rendszerekhez alkalmazható, nagy hatékonyságú víz hőcserélő egy forradalmian új termék hűtött víz és meleg víz előállításához, mely a hidronikus alkalmazás révén további lehetőségekkel bővíti a PACi megoldások kínálatát. A PACi víz hőcserélő ideális a kis irodákba és üzletekbe, a beruházási költségek nagyon rövid idő alatt leírhatók. Az új víz hőcserélő kompatibilis az R32 PACi modellel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Letöltések

Kiemelt jellemzők <br>
(General Catalogue 2024/2025, 156-157. oldal) - részletes termékismertető

Kiemelt jellemzők
(General Catalogue 2024/2025, 156-157. oldal)

pdf 395.5 kB angol
részletes termékismertető
 
Termékminőség és biztonság <br>
(General Catalogue 2024/2025, 158-159. oldal) - részletes termékismertető

Termékminőség és biztonság
(General Catalogue 2024/2025, 158-159. oldal)

pdf 309.9 kB angol
részletes termékismertető
 
Kereskedelmi termékcsalád <br>
(General Catalogue 2024/2025, 180-181. oldal) - részletes termékismertető

Kereskedelmi termékcsalád
(General Catalogue 2024/2025, 180-181. oldal)

pdf 340.3 kB angol
részletes termékismertető
 
Panasonic PACi víz hőcserélővel (WHE) <br>
(General Catalogue 2024/2025, 210-213. oldal) - részletes termékismertető

Panasonic PACi víz hőcserélővel (WHE)
(General Catalogue 2024/2025, 210-213. oldal)

pdf 513.7 kB angol
részletes termékismertető
 
Elektromos légfüggöny <br>
(General Catalogue 2024/2025, 215. oldal) - részletes termékismertető

Elektromos légfüggöny
(General Catalogue 2024/2025, 215. oldal)

pdf 150.4 kB angol
részletes termékismertető
 
Légfüggöny DX tekerccsel PACi NX és PACi légkondicionáló berendezésekhez <br>
(General Catalogue 2024/2025, 216. oldal) - részletes termékismertető

Légfüggöny DX tekerccsel PACi NX és PACi légkondicionáló berendezésekhez
(General Catalogue 2024/2025, 216. oldal)

pdf 93.8 kB angol
részletes termékismertető
 
Mennyezetre szerelhető air-e nanoeX generátor <br>
(General Catalogue 2024/2025, 217. oldal) - részletes termékismertető

Mennyezetre szerelhető air-e nanoeX generátor
(General Catalogue 2024/2025, 217. oldal)

pdf 204.6 kB angol
részletes termékismertető
 
R22-es berendezések felújítása <br>
(General Catalogue 2024/2025, 218-221. oldal) - részletes termékismertető

R22-es berendezések felújítása
(General Catalogue 2024/2025, 218-221. oldal)

pdf 255.7 kB angol
részletes termékismertető
 
PACi – Eurovent tanúsított műszaki adatok <br>
(General Catalogue 2024/2025, 228-231. oldal) - műszaki adatlap

PACi – Eurovent tanúsított műszaki adatok
(General Catalogue 2024/2025, 228-231. oldal)

pdf 106.2 kB angol
műszaki adatlap
 
Méretek – PACi kereskedelmi légkondicionáló berendezések <br>
(General Catalogue 2024/2025, 602-615. oldal) - részletes termékismertető

Méretek – PACi kereskedelmi légkondicionáló berendezések
(General Catalogue 2024/2025, 602-615. oldal)

pdf 7.8 MB angol
részletes termékismertető
 
Bekötési rajzok – PACi kereskedelmi légkondicionáló berendezések <br> 
(General Catalogue 2024/2025, 653-659. oldal)  - részletes termékismertető

Bekötési rajzok – PACi kereskedelmi légkondicionáló berendezések
(General Catalogue 2024/2025, 653-659. oldal)

pdf 477.7 kB angol
részletes termékismertető
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
Kapcsolódó hírek
A Panasonic bemutatja továbbfejlesztett PACi NX klímaberendezését
A Panasonic bemutatja továbbfejlesztett PACi NX klímaberendezését
A Panasonic Heating & Cooling Solutions megkezdte a kereskedelmi alkalmazásokhoz is jól használható, új és kiemelkedően hatékony PACi NX klímaberendezés sorozat európai forgalmazását. A berendezéscsalád két termékvonalra épül: az egyik vonal a
A Panasonic bemutatja továbbfejlesztett PACi NX klímaberendezését
100. évfordulóját ünnepli a Panasonic
100. évfordulóját ünnepli a Panasonic
100 évvel ezelőtt alapította meg Konosuke Matsushita a Panasonic vállalatot Osakában
100. évfordulóját ünnepli a Panasonic
Élénkülő kereslet várható a klímapiacon
Élénkülő kereslet várható a klímapiacon
Jelentősen növelné értékesítését a Panasonic
Élénkülő kereslet várható a klímapiacon
Ajánlott kategóriák
Split klímák
Split klímák
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Álmennyezetek, akusztikus falburkolatok
Álmennyezetek, akusztikus falburkolatok
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...