proidea.hu online termékinformációs katalógus

Lindab őszi akció 2019. szeptember 2-től október 11-ig


2019. augusztus 29.

A Lindab Kft. 20%-os őszi akciót hirdet lakossági termékeiből

Az őszi lakásépítés és tetőfelújítási munkálatok támogatása érdekében a Lindab Kft. az alábbi termékekre hirdeti meg kedvezményes akcióját:

Rainline ereszcsatorna rendszer minden Lindab színben Elit bevonattal 30 év jótállással
Cserepes- és trapézlemez valamint oldalfali trapézlemezek (LPA-L és LTP/LVP) minden Lindab színben Classic és Matt bevonatban
Kőzúzalékos cserepeslemezek (Lindab ROCA)
SRP-Click síklemezek – Tábla és tekercslemezek minden Lindab színben (Classic bevonatban)
A fenti termékekhez szükséges minden kiegészítő termék Classic és Matt bevonatban (kivétel tetőbiztonsági rendszer és műanyag szellőztető elemek)

Akciós szállítási és lerakodási ajánlat:

Amennyiben az akció időtartama alatt Megrendelőik LPA-L, SRP25 Click és Roca komplett tetőt rendelnek tetőfelújítás és/vagy új építés céljából. A Lindab Kft. által egy előre meghatározott és egyeztetett időpontban – Partnereik hozzájárulása esetén - a Lindab Kft. kiszállítja és lerakodja a termékeket, a Megrendelő által kijelölt szállítható és daruzható helyszínre.

Komplett tető: minimum 80 m² Lindab LPA-L, SRP25 Click tetőfedő lemez Classic vagy Classic Matt bevonatban és Roca kőzúzalékos lemeztermékekre, bármely színben. A rendelésnek továbbá tartalmaznia kell legalább három akciós kiegészítőt (pl.: tetőfólia, csavar, gerincelem, szegély, tömítőanyag, stb.)

Az őszi akció pontos feltételeiről érdeklődjön a Lindab partnereinél, a www.felujitas.lindab.hu weboldalon, vagy kövesse a facebook/lindabmagyarorszag oldalt!
Lindab Őszi Akció 2019. szeptember 2. - október 11.

 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Lindab Ügyfélszolgálat
  +36 23 531 300
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
Kulcsszavak:  Lindab  Őszi  akció  2019  Rainline  ereszcsatorna  Seamline  síklemez  falprofil  trapézlemez  cserepeslemez