proidea.hu online termékinformációs katalógus

Lindab őszi akció 2018. szeptember 3-tól október 13-ig


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. szeptember 20.

Az akció a Lindab Rainline ereszcsatornákra a cserepeslemezekre és az előkorcolt fémlemezfedésekre vonatkozik

Az őszi akció keretein belül, 2018. szeptember 3. és október 13. között 27% kedvezményt biztosítanak minden Rainline ereszcsatornára, és 20% kedvezményt biztosítanak a cserepeslemezekre (Classic vagy Classic Matt bevonatos LPA-L), az előkorcolt fémlemezfedésekre (SRP Click) és kiegészítőikre.

Az akcióval kapcsolatos további részletek miatt és a vásárlással kapcsolatban kérjük, keresse a márkakereskedőket!

A Lindab Ingyenes kiszállítást és lerakodást biztosít, amennyiben Ön minimum 80 m² komplett tetőt rendel, bármely Lindab márkakereskedőtől. A megrendelt áru helyszínre szállítása és lerakodása darusautóval történik, egy előre egyeztetett időpontban.

Ha a megrendelés során Ön megadja a mobiltelefonszámát, úgy SMS-ben értesítik rendelése elkészültéről, valamint lehetősége van a szállítási részleteket egyeztetni. A szállítás és rakodás feltételeinek tisztázása érdekében az akció időtartama alatt egyedi “forródrótot” üzemeltetnek a megrendelők részére:

Szállítási forródrót: +36 20 226 7682

Az egyedi szállítási ajánlat az akció időtartama alatt 2018. szeptember 3-tól október 13-ig érvényes, az akciós kiszállítást október 31-ig tudják biztosítani, a fenti feltételek mellett.

Lindab őszi akció: 2018.09.03.- 2018.10.13. A Lindab Rainline ereszcsatorna rendszerek, a Lindab cserepeslemezek és a Lindab előkorcolt fémlemezfedések letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Lindab Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 100
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 26 éve van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
Kulcsszavak:  Lindab  Őszi  akció  Rainline  ereszcsatorna  cserepeslemez  előkorcolt  fémlemezfedés