FAKRO tetőablak akció garantált pénzvisszafizetéssel

Az akció 2024. augusztus 31-ig érvényes

A FAKRO idén is készült tetőablak akcióval, pénzvisszafizetéssel köszöntik a nyarat. A fókuszba most az energiahatékony, háromrétegű FAKRO tetőtéri ablakok mellett a modern, lapostetős felülvilágító ablakok kerültek.

FAKRO tetőtéri ablakok
FAKRO tetőtéri ablakok

Az energiatakarékos, innovatív FAKRO tetőtéri ablakok széles választékával megvalósíthatja álmai tetőterét. Ráadásul most a legalább háromrétegű üveggel rendelkező típusok vásárlása esetén 10 000 Ft*-ot visszatérítenek ablakonként.

FAKRO felülvilágító ablakok
FAKRO felülvilágító ablakok

A modern, letisztult vonalvezetésű FAKRO lapostetős felülvilágító ablakok különleges fényviszonyokat és egyedi hangulatot kölcsönöznek a belső térnek. Most bármelyik típus vásárlása esetén 20 000 Ft*-ot visszatérítenek ablakonként.

Igényeljen vissza akár 40.000 Ft*-ot tetőtéri ablakok, akár 80.000 Ft*-ot lapostetős felülvilágító ablakok vásárlása esetén!

*A részletes akciós feltételeket a www.fakro.hu/akcio weboldalon letölthető "Akciós szabályzat" tartalmazza.

A FAKRO további ajánlata:

  • Az akciós termékeket az opcionálisan rendelhető tartozékokkal együtt a promóció ideje alatt díjmentesen házhoz szállítják.
  • Az akció ideje alatt a FAKRO kereskedelmi szaktanácsadó kollégái segítenek a megfelelő típus és méret kiválasztásában.
  • Ha legalább 4 db akciós terméket vásárol egyszerre, és megosztja a Facebook, Instagram vagy TikTok akciós posztot, ajándék COBI építőjátékkal jutalmazzák.

Hogyan vehet részt az akcióban?

  • 2024.06.17. és 2024.08.31. között vásároljon akciós FAKRO terméket valamelyik FAKRO viszonteladó partnernél.
  • Töltse le a jelentkezési lapot és küldje el kitöltve a szükséges számlamásolatokkal együtt postai úton 2024.09.11-ig
    cím: FAKRO Magyarország Kft., H-1116 Budapest, Építész utca 8-12.
  • Figyelje bankszámláját – pozitív elbírálást követően az adott összegű visszatérítést 20 napon belül elutalják bankszámlájára.

Az akció részleteit a www.fakro.hu/akcio weboldalon tudja megtekinteni.

A hírben szereplő termékek
FPP-V preSelect MAX, FPU-V preSelect MAX felnyíló-billenő tetőtéri ablakok FTP-V, FTP R_, FTS-V billenő tetőtéri ablakok FYP-V proSky - megemelt forgástengelyű tetőtéri ablakok FDY-V Duet proSky, FDY-V/U Duet proSky - megemelt forgástengelyű tetőtéri ablak alsó bevilágítóval
 
FAKRO tetőtéri ablakok
11 termék

A FAKRO tetőtéri ablakok minőségüknek, funkcionalitásuknak, biztonságos használatuknak és újító megoldásaiknak köszönhetően bármilyen típusú tetőtéri helyiségben alkalmazhatók. A kiváló minőségű alapanyagok és a legfejlettebb technológiák alkalmazása garantálja a FAKRO ablakok kiemelkedő jellemzőit.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
D_C - kupolás felülvilágító ablakok D_F - kupola nélküli felülvilágító ablakok D_F Secure, D_C Secure - betörésgátló felülvilágító-ablakok D_G - felülvilágító ablakok
 
FAKRO felülvilágító ablakok
8 termék

A felülvilágító ablakokat elsősorban lapostetős épületek helyiségeibe ajánlják, amelyeknél a belső elhelyezkedésű lakóterek esetében nem mindig van mód homlokzati nyílászáró (ablak) alkalmazására.
A D_C típusú kupolás felülvilágító ablak standard kivitelben P2 osztályú betörésgátló üvegezéssel rendelkezik (esetleges üvegtörés esetén a szilánkok nem okoznak sérülést). Az innovatív, szabadalmaztatott kupola számos kiegészítő funkcióval bír: megnehezíti az üveg kiemelését, megvédi az üvegezést a mechanikai és környezeti hatásoktól, illetve a kétoldali reflexiós rétegnek köszönhetően az UV-sugarakat is megszűri.
A rendkívül jó hőátbocsátási paraméterekkel és modern külsővel rendelkező D_F felülvilágító ablak a kupolás változathoz képest speciálisan illesztett és megerősített üvegezést kapott. A D_F típus tokszerkezete megegyezik a D_C típuséval.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Beltéri árnyékolók
Beltéri árnyékolók
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Felülvilágító kupolák, szellőztető, hő- és füstelvezető ablakok
Felülvilágító kupolák, szellőztető, hő- és füstelvezető ablakok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...