Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

VA, VAA középfeszültségű vákuum megszakító

A VAA és VA sorozat a Schneider Electric középfeszültségű ipari vákuum megszakító sorozata 36 kV-ig. A megszakító képes minden speciális igénybevételű kapcsolási művelet és feladat elvégzésére, melyek előfordulhatnak ipari üzemek, elosztó hálózatok, vagy akár vasúti alkalmazási területeken és tökéletesen beépíthető berendezésekbe, épített cellás állomásokba, de könnyedén rögzíthető akár kocsiszerkezetekre is. A VAA és VA vákuum megszakítók elérhetők speciális, kiemelkedő ellenállóságú működési ciklusokkal is.

  • gazdaságos és kompakt kialakítás
  • ergonomikus elrendezés az egyszerű kezelhetőség érdekében
  • robusztus konstrukció a hosszú élettartamért

Letöltések

VA, VAA középfeszültségű vákuum megszakító <br>
(KÖF katalógus SE335/2017, 112-115. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 1.9 MB
VA, VAA középfeszültségű vákuum megszakító
(KÖF katalógus SE335/2017, 112-115. oldal)
 
VA, VAA, VAH, VXA, VXB, VXC vákuum megszakítók - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 4.4 MB angol
VA, VAA, VAH, VXA, VXB, VXC vákuum megszakítók
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
MyPact megszakító-konfigurációs alkalmazás
 
MyPact megszakító-konfigurációs alkalmazás

A MyPact egy megszakító-konfigurációs alkalmazás a magyarországi logisztikai központban adaptált Masterpact és Compact megszakítók, szakaszolókapcsolók kiválasztására. A magyar nyelvű felületen egyszerű és gyors a konfigurációkészítés, hibalehetőség nélkül, mert a rendszer folyamatosan, automatikusan ellenőrzi a felhasználó választását. A rendelési számok listázásával gyorsan készíthetők ajánlatok. A kész anyag PDF-be és Excelbe, illetve felhőbe menthető, illetve más felhasználó által is betölthető fájlformátum is létrehozható. A MySchneider hozzáféréssel rendelkező partnerek azonnal, közvetlenül tölthetik fel rendeléseiket, mivel a MyPact össze van kötve a MySchneider rendelő felülettel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Acti 9 kommunikációs rendszer
 
Acti 9 kommunikációs rendszer

A Smartlink adatokat továbbít Acti 9 készülékekről egy PLC-re vagy egy felügyeleti rendszerre Modbus soros kommunikációs hálózaton keresztül. A kommunikáció automatikusan alkalmazkodik a Modbus Master (PLC, felügyeleti eszköz) kommunikációs paramétereihez. Információt ad a megszakítók, áram-védőkapcsolók állapotáról (nyitott/zárt, kioldott, nyitási/zárási ciklusok száma, kioldási ciklusok száma). Kontaktorok, impulzusrelék esetén nyitási/zárási vezérlés, mutatja a nyitott/zárt állapotot, ciklusok számát. Távműködtetésű kismegszakító esetén nyitási/zárási vezérlés, mutatja a nyitott/zárt, kioldott állapotot, ciklusok számát. Mérőkészülékek esetén mutatja a mérési impulzusok számát, beállítható az impulzus érték (pl. kWh), fogyasztásbecslés. Minden adatot memória tárol el: ciklusok száma, fogyasztás, működési periódusok - még áramkimaradás esetén is. A Smartlink képes továbbá adatokat cserélni egy készülékkel, amely 24 VDC digitális bemenettel vagy kimenettel rendelkezik. Nem szükséges a csatlakoztatott készülékek külön konfigurációja.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
EcoStruxure™ Building Operation komplex épületautomatika rendszer (BMS) Exiway Light önálló vészvilágítási és kijáratmutató megoldások – OVA44010 Exiway Smartled DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48509 Exiway Smartbeam DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48947
 
Schneider Electric épületautomatizálás és felügyelet
8 termék

Az épületautomatizálás az innovatív épületfelügyeleti rendszerekkel, energiamenedzsment-rendszerekkel és kisméretű épületvezérlő-termékekkel kezdődik, amely intelligens épületeket biztosít, inspirálja a lakók produktivitását és optimális energia- és működési hatékonyságot nyújt.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
M-Smart szerelvénycsalád
 
M-Smart szerelvénycsalád

Az M-Smart a Merten belépő szintű szerelvény alcsaládja. A keretek műanyagok és csak polárfehér illetve krém színben érhetőek el valamint antibakteriális kivitelben, aktív fehér színben. Függőlegesen és vízszintesen is ötösig sorolhatóak, így nem kell kompromisszumot kötni sem a megrendelőnek, sem a villanyszerelőnek. Az összes System-M (kis betétes) funkcióval használhatóak, de az M-Smart-hoz a polárfehér, a krém illetve az aktív fehér betétek ajánlottak (igény szerint alumínium és antracit is választható).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PremSet árnyékolt szilárd szigetelésű kapcsolóberendezés
 
PremSet árnyékolt szilárd szigetelésű kapcsolóberendezés

A PremSet a világ legbiztonságosabb középfeszültségű kapcsolóberendezése, melynek a kábelcsatlakozástól kezdve minden aktív része árnyékolt szilárd szigeteléssel van ellátva. Ennek köszönhetően üzem alatt a berendezés minden pontja biztonságosan érinthető akár szabad kézzel is. A PremSet tökéletes átmenet a gázszigetelésű körhálózati berendezések és a légszigetelésű moduláris ipari megoldások között, ötvözve ezen két alternatíva pozitív tulajdonságait. (max. 17,5 kV)

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Középfeszültségű és nagyfeszültségű kapcsoló berendezések
Középfeszültségű és nagyfeszültségű kapcsoló berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...