Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric EASY UPS 3S szünetmentes áramforrások

10?40 kVA, 400 V, egyszerűen telepíthető, egyszerűen használható és egyszerűen szervizelhető, 3 fázisú UPS kis és közepes adatközpontok és más kritikus üzleti alkalmazások számára. A Schneider Electric Easy UPS 3S áramellátási stabilitást biztosít robusztus elektronikai specifikációval és hosszan tartó teljesítménnyel az üzleti folytonosság fenntartásához. Az adatközpont vagy elektromos helyiség gyors és egyszerű telepítésére tervezett, az EcoStruxure használatára kész UPS működési hőmérsékletek széles tartományában használható, erős túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, és mindezt kompakt, könnyű kivitelben. Az alacsony teljes bekerülési és működtetési költség, a versenyképes specifikáció és az egyszerű telepítés, használat és szervizelés kombinációjával a Schneider Electric Easy UPS 3S egyszerű választás a vállalkozás üzleti folytonosságához. A Schneider Electric azt javasolja, hogy vásároljon üzembe helyezési szolgáltatást a rendszere teljesítményének, minőségének és biztonságának optimalizálásához.

  • ECO-mód
  • elölről történő szervizelés
  • párhuzamosíthatóság

Letöltések

Schneider Electric EASY UPS 3S szünetmentes áramforrások - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 1.7 MB angol
Schneider Electric EASY UPS 3S szünetmentes áramforrások
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
APC Back-UPS Pro szünetmentes áramforrások
 
APC Back-UPS Pro szünetmentes áramforrások

A Back-UPS család garantálja a nagy teljesítményű számítógépek, routerek/modemek, külső adattároló eszközök, játékkonzolok és egyéb elektronikai eszközök áramvédelmét a háztartásban vagy az irodában. Ezek a szünetmentes áramforrások megfelelő áramellátást biztosítanak az elektromos eszközöknek áramszünet esetén, valamint stabilizálják az ingadozó feszültséget. Emellett védelmet biztosítanak a káros tranziensek és áramlökések ellen, és lehetővé teszik távfelügyeleti szoftver használatát, amellyel maximálisan kihasználhatja a szünetmentes áramforrás nyújtotta lehetőségeket. A termékcsalád prémium szolgáltatásai közé tartozik az automatikus feszültségszabályozás (AVR), az LCD kijelző, az intelligens aljzatok, az energiatakarékos funkciók, a hálózatmenedzsment, a Watchdog felügyelet és a konfigurálható aljzatok. Ezek a Back-UPS Pro modellek további, normál szolgáltatásaikkal együtt, tökéletes választást jelentenek az adatok megvédéséhez és a rendszer rendelkezésre állásának fenntartásához.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Easy Modicon ABL2 egyfázisú tápegység Modicon ABT7ES transzformátorok Modicon Panel tápegységek Modicon ABL6 transzformátorok
 
Schneider Electric Modicon tápegységek és transzformátorok
9 termék

A Modicon termékcsalád biztonságos és megbízható tápellátást nyújt kisfeszültségű egyen- és váltóáramú rendszerek számára, legyen szó egyszerű energiaelosztási megoldásokról, vagy akár speciális irányítástechnikai rendszerekről.

9 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Zelio SSP panelre szerelhető 1- és 3 fázisú szilárdtestrelé
 
Zelio SSP panelre szerelhető 1- és 3 fázisú szilárdtestrelé

Egy- és háromfázisú panelre szerelhető nagyteljesítményű szilárdtestrelé széles hűtőborda és kiegészítő választékkal. Innovatív SSP1.S relé okos-diagnosztikával és tesztgombbal: beépített vizuális visszajelző és hibajelző kimenet biztosítja a váratlan meghibásodás esetén való gyors beavatkozást.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Resi9 gyűjtősín (r9xfh218)
 
Resi9 gyűjtősínek

A gyűjtősínek segítségével az egymás mellett lévő készülékek betáplálását lehet egyszerűen megvalósítani. Használatával időt és vezetékezést lehet megtakarítani.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Modicon ABT7ES transzformátorok
 
Modicon ABT7ES transzformátorok

Egyfázisú 230V/24V-os általános transzformátorok 40 VA-től 400 VA-ig.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Dízelmotoros áramfejlesztők
Dízelmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...