Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric Easy UPS 3L szünetmentes áramforrások

250-600 kVA, 400 V, könnyen konfigurálható, könnyen használható és könnyedén üzembe helyezhető 3 fázisú UPS kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz. Az optimalizált tőkebefektetéssel egyszerűvé vált az üzletmenet folytonossága.

  • ECO-mód
  • robosztus, rugalmas design
  • kicsi alapterület

Letöltések

További termékek a cégtől
LF középfeszültségű megszakítók Minera középfeszültségű transzformátor PIX középfeszültségű kapcsolóberndezések PM6 középfeszültségű oszlopkapcsoló
 
Schneider Electric középfeszültségű berendezések
15 termék

Az oldalon megtalálható Schneider Electric középfeszültségű megoldásai a magyar piac igényeire lett kialakítva, ami a leggyakrabban használt termékeket tartalmazza, a leggyakoribb műszaki paraméterekkel, kifejezetten az egyszerűbb ipari és kereskedelmi épületek villamos hálózataihoz. Ez nem a Schneider Electric teljes középfeszültségű kínálata, amennyiben a megadott műszaki paraméterektől eltérő, akár egyedi megoldásokra van szükség, akkor kérem keresse fel a Schneider hivatalos WEBoldalát és az ott elérhető műszaki dokumentációkból tájékozódhat vagy lépjen kapcsolatba a cég vevőszolgálatával.

15 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
BIP szerelvény- és kötődobozok
 
BIP szerelvény- és kötődobozok

Multifix Modulo IP20-as védettségű dobozok lakossági és ipari épületekben történő beltéri alkalmazásra, téglafalakhoz. Multifix Plus 2 szerelő- és kötődobozok, megfelelnek a GOST és az IEC 60670-1 szabványok előírásainak. Mureva IP 55-ös védettségű dobozok falon kívüli szereléshez ott, ahol a tervezéskor nem számoltak a vezetékezéssel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
APC Back-UPS Pro szünetmentes áramforrások
 
APC Back-UPS Pro szünetmentes áramforrások

A Back-UPS család garantálja a nagy teljesítményű számítógépek, routerek/modemek, külső adattároló eszközök, játékkonzolok és egyéb elektronikai eszközök áramvédelmét a háztartásban vagy az irodában. Ezek a szünetmentes áramforrások megfelelő áramellátást biztosítanak az elektromos eszközöknek áramszünet esetén, valamint stabilizálják az ingadozó feszültséget. Emellett védelmet biztosítanak a káros tranziensek és áramlökések ellen, és lehetővé teszik távfelügyeleti szoftver használatát, amellyel maximálisan kihasználhatja a szünetmentes áramforrás nyújtotta lehetőségeket. A termékcsalád prémium szolgáltatásai közé tartozik az automatikus feszültségszabályozás (AVR), az LCD kijelző, az intelligens aljzatok, az energiatakarékos funkciók, a hálózatmenedzsment, a Watchdog felügyelet és a konfigurálható aljzatok. Ezek a Back-UPS Pro modellek további, normál szolgáltatásaikkal együtt, tökéletes választást jelentenek az adatok megvédéséhez és a rendszer rendelkezésre állásának fenntartásához.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Modicon ABT7ES transzformátorok
 
Modicon ABT7ES transzformátorok

Egyfázisú 230V/24V-os általános transzformátorok 40 VA-től 400 VA-ig.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Acti 9 kommunikációs rendszer
 
Acti 9 kommunikációs rendszer

A Smartlink adatokat továbbít Acti 9 készülékekről egy PLC-re vagy egy felügyeleti rendszerre Modbus soros kommunikációs hálózaton keresztül. A kommunikáció automatikusan alkalmazkodik a Modbus Master (PLC, felügyeleti eszköz) kommunikációs paramétereihez. Információt ad a megszakítók, áram-védőkapcsolók állapotáról (nyitott/zárt, kioldott, nyitási/zárási ciklusok száma, kioldási ciklusok száma). Kontaktorok, impulzusrelék esetén nyitási/zárási vezérlés, mutatja a nyitott/zárt állapotot, ciklusok számát. Távműködtetésű kismegszakító esetén nyitási/zárási vezérlés, mutatja a nyitott/zárt, kioldott állapotot, ciklusok számát. Mérőkészülékek esetén mutatja a mérési impulzusok számát, beállítható az impulzus érték (pl. kWh), fogyasztásbecslés. Minden adatot memória tárol el: ciklusok száma, fogyasztás, működési periódusok - még áramkimaradás esetén is. A Smartlink képes továbbá adatokat cserélni egy készülékkel, amely 24 VDC digitális bemenettel vagy kimenettel rendelkezik. Nem szükséges a csatlakoztatott készülékek külön konfigurációja.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Dízelmotoros áramfejlesztők
Dízelmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...