2022. január 18. – február 25. 2022. jan 18 – febr 25.

Lindab oktatások 2022

Lindab oktatások 2022

Elméleti és gyakorlati tréningek

A Lindab Kft. szeretne hozzájárulni partnerei munkájának sikeréhez és szakmai fejlődéséhez, ezért folyamatosan szerveznek oktatásokat 2022-ben is, az oktató központjukban.

Az oktatások a Lindab Kft. biatorbágyi telephelyén, 9-16 óra között kerülnek megrendezésre.

Kereskedői oktatás (1 nap) főbb témák:

  • Általános cég- és termékcsoportok bemutatása (ppt) röviden, Lindab cég film
  • Lindab termékek műszaki bemutatása, szerelési szempontok: ereszcsatorna, cserepeslemez, PLX, SRP Click, szegélyezések, trapézlemez,  Z/C-gerendák
  • Lindab rendszerek bemutatása (Protectline tetőbiztonság, Contruline, SBS-, SBS Maxi-, Systemline csarnokrendszerek, Floor födémrendszer, Truss rácsostartó, Roof tetőfelújító rendszer)
  • Szolgáltatások
  • Gyárlátogatás, raktár megtekintése
  • Értékesítési tudnivalók, árképzések

Időpontok:
2022.01.21. (péntek)
2022.02.04. (péntek)
2022.02.18. (péntek)
Helyszín:
Lindab Oktató Központ

Jelentkezés:
Kereskedői oktatás

SBS – SBS Maxi – Optimum és csarnok képzés (2 nap)

Az SBS, SBS Maxi és Optimum könnyűszerkezetes csarnokrendszer kivitelezői oktatás egy egész napos elméleti ismertetésből, majd egy részletes, egynapos gyakorlati oktatásból áll.
Az elméleti előadások között általános termék- és rendszerismertetés, acél szerkezetű csarnokok, SBS, SBS Maxi és Optimum épület szerelési szempontjai, referenciák bemutatása szerepel. Részletesen bemutatják az egyes épületek alkalmazhatóságát felhasználási területeit mérettartományukat.

A gyakorlati oktatás alatt az SBS és SBS Maxi épület szerkezeti csomópontok, az ereszcsatorna, a burkolatok, és a szegélyezések szerelése kerül bemutatásra. A résztvevők a Lindab-specifikus gyakorlati fogásokat a gyakorlati tanteremben felépített mintaszerkezeteken életszerűen szerelve sajátíthatják el. 

Időpontok:
2022.01.27-28. (csütörtök-péntek)
2022.02.10-11. (csütörtök-péntek)
2022.02.24-25. (csütörtök-péntek)
Helyszín:
Lindab Oktató Központ

Jelentkezés:
SBS kivitelezői oktatás

Bádogos szakmai képzés (3 nap)

A háromnapos fedési kivitelezői gyakorlati tanfolyam egy egész napos elméleti ismertetésből, majd részletes, kétnapos gyakorlati oktatásból áll.
Az elméleti előadások között termék- és rendszerismertetésről, a tetőfedő munkálatok során – ereszcsatorna felhelyezés, cserepeslemez, SRP Click, PLX korcolt lemezfedés, valamint Roca kőzúzalékos tetőfedő elemek, trapézlemezek – előforduló érdekes és tanulságos csomópontokról, konkrét megvalósult munkákról és építési hibákról, alkalmazási területekről tartanak előadásokat.
 

A gyakorlati oktatás két napját - az általános fémlemezfedési technológiában és a Lindab termékeinek és rendszereinek beépítésében nagy tapasztalattal rendelkező - Lindab szakemberek irányítják, valamint külsős oktatóként Kozma Gyula bádogos mester is segíti a gyakorlati tapasztalatok átadását.

A szükséges bádogos alapismeretekkel rendelkező résztvevők úgy a korcolt, mint a nagytáblás fedéseknél alkalmazott Lindab-specifikus gyakorlati fogásokat a gyakorlati tanteremben felépített mintaszerkezeteken életszerűen szerelve sajátíthatják el.

Időpontok:
2022.01.18-20. (kedd-csütörtök)
2022.02.01-03. (kedd-csütörtök)
2022.02.15-17. (kedd-csütörtök)
Helyszín:
Lindab Oktató Központ

Jelentkezés:
Bádogos szakmai képzés

Lehetőség van hagyományos módon is jelentkezni a képzésekre, a Jelentkezési lap kitöltésével. A kitöltött jelentkezési lapot e-mailben vagy faxon lehet visszaküldeni.

Letölthető jelentkezési lap

E-mail: lindabkft@lindab.com
Fax: +36 23 310 703
A hírben szereplő termékek
Lindab szendvicspanel
 
Lindab szendvicspanel

A Lindab által forgalmazott szendvicspanelek ipari jellegű, acél, valamint vasbeton vázszerkezetű épületek külső és belső falainak, illetve tetőinek térelhatárolására szolgálnak. A változatos megrendelői igényeknek megfelelően a paneleket igen széles termékskálán kínálják. A panelek belső hőszigetelő anyaga igény szerint kétfajta lehet, a panelek zártcellás PUR-hab vagy nagyobb fajsúlyú kőzetgyapot töltettel készülnek. Az acél fegyverzet statikailag meghatározott vastagsággal és az igényeknek megfelelő színű bevonattal ellátva áll az építtetők rendelkezésére.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Lindab Topline cserepeslemezek
 
Lindab Topline cserepeslemezek

Lindab Topline cserépmintázatú acéltetőfedés. Lindab Topline cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához. Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik.
A Lindab LPA-L alacsony profilú cserepeslemez rendelkezik a hagyományos, klasszikus Lindab cserepeslemez minden jól ismert, előnyös tulajdonságával. Az esztétikájában, látványában újat ad, mivel a hullámmagassága alacsonyabb. Felújítások egyik leggazdaságosabb tetője.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Lindab PLX korcolt fedés Lindab SRP Click előkorcolt síklemezes tetőprofil
 
Lindab Seamline síklemezes tetők
2 termék

A Lindab Seamline síklemezek egy speciális, különleges minőségű korcolható lágylemezből, PLX-ből vagy egy abszolút újdonságnak számító előkorcolt kemény lemezből készülnek. A korcolt fedés, akár PLX-ről, akár előkorcolt SRP fedésről beszélünk, kifejezetten elegáns, egyedi megjelenésű épületek kivitelezését teszi lehetővé. Az állókorcos PLX lemezfedés egyik legnagyobb előnye a rugalmassága. Az előkorcolt SRP fedés előnye a könnyű és gyors kivitelezés. Mindkét fedés a Lindab legexkluzívabb tetőfedése.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Lindab trapézlemez
 
Lindab trapézlemezek

A Lindab trapézlemezek gazdaságos és biztonságos megoldást, fedést kínálnak új épületek és felújítások tető- és falburkolataihoz, valamint homlokzatokhoz és válaszfalakhoz egyaránt. A fedések rendkívüli tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acéllemezből készülnek, amelynek alapja tűzihorganyzott acél a korrózió megelőzése érdekében.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Lindab SBS könnyűszerkezetes épületrendszer
 
Lindab SBS könnyűszerkezetes épületrendszer

A Lindab által kifejlesztett SBS (Small Building System) kisépületrendszer egy egyszerűen összeállítható, esztétikus megjelenésű könnyűszerkezetes épületrendszer, amely kis fesztávú (3-13 m) és kis vállmagasságú (2,5-3,0-3,5-4,0 m) épületek megvalósítása céljából lett kidolgozva. Az SBS Maxi csarnokrendszerhez előre elkészített típuskeretek (fesztáv: 9,0-18,m, vállmagasság: 3,0-6,0m, tetőhajlás: 15fok) állnak az érdeklődők rendelkezésére.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Lindab Magestic ereszcsatorna rendszer
 
Lindab Magestic ereszcsatorna rendszer

A Lindab Magestic egy továbbfejlesztett magnézium- és cinkbevonattal ellátott, acél esővíz-elvezető rendszer, amely a jól megszokott, megbízható Lindab termékkialakítást nyújtja.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Lindab Rainline ereszcsatorna rendszerek
 
Lindab Rainline ereszcsatorna rendszerek

A Lindab Rainline ereszcsatorna esztétikus, könnyen szerelhető, tartós, komplett esővíz-elvezető rendszer. Kiváló svédacél alapanyagának köszönhetően nem deformálódik, nem vetemedik, és nem repedezik. Hosszú élettartamát és a korrózióállóságot a horganyréteg és a műanyagfesték bevonat garantálja, így a csatorna színe évek múlva is egyenletes marad. A Lindab csatornarendszer széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy a különböző stílusú házak, épületek homlokzatához és tetőburkolatához a legmegfelelőbb szín kiválasztását.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Lindab SBS Maxi könnyűszerkezetes csarnokrendszer
 
Lindab SBS Maxi könnyűszerkezetes csarnokrendszer

Komplett tüzihorganyzott, könnyűszerkezetes csarnok, a Lindab SBS épületrendszer továbbfejlesztése, amely minden paraméterében egy nagyobb, könnyűszerkezetes kész épület.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Lindab Z-C-U gerendák Lindab perforált C-U falprofilok
 
Lindab Construline vékonyfalú profilok (Z-C-U gerendák, C-U falprofilok)
2 termék

A Lindab által gyártott Construline vékonyfalú, tüzihorganyzott Z-C-U gerendák, valamint CI toldóelemek jelentik a könnyűszerkezetes építési mód, a száraz technológiájú vázszerelés alapjait. A perforált gerincű C és U profilok tökéletes alkotóelemei az 1-2 szintes könnyűszerkezetes épületek külső teherhordó falának, illetve a többszintes (vasbeton vagy acél szerkezetű) magasépületek vázkitöltő falának.

2 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Lindab Systemline csarnokrendszer
 
Lindab Systemline csarnokrendszer

A Lindab könnyűszerkezetes csarnokrendszere előnyös tulajdonságai miatt nagy népszerűségnek örvend az építtetők, a tervezők és a kivitelezők körében egyaránt. A piaci igényekhez igazított, „testreszabott” csarnokszerkezetek fő alrendszerei az acél főtartószerkezet, a tető- és falburkolati rendszerek valamint az ereszcsatorna-rendszer. A csarnokrendszer kiváló megoldást kínál a legkülönbözőbb célú üzemcsarnokok, szolgáltató és raktárépületek, sportcsarnokok, hűtőházak, mezőgazdasági építmények falszerkezetének gazdaságos és magas minőségű megvalósítására. Az alaptípusokon kívül számtalan variációt kínál a többhajósítás, a közbenső födém elhelyezése, valamint a daruzott kivitel lehetősége.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Lindab Truss rácsostartó Lindab Roof tetőfelújító rendszer Lindab Floor födémrendszer Lindab burkolati rendszerek vasbetonvázas csarnokokhoz
 
Lindab integrált rendszerek
4 termék

A Lindab integrált rendszerek a Lindab komponensek, alrendszerek (Coverline/Topline burkolati rendszerek, Construline vékonyfalú tartórendszerek, Rainline ereszcsatorna) felhasználásával, célorientált alkalmazási területre kifejlesztett könnyűszerkezetes rendszereket jelentik.

4 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Lindab Protectline tetőbiztonági rendszer, szegélyek és kiegészítők
 
Lindab Protectline tetőbiztonági rendszer, szegélyek és kiegészítők

A Lindab tetőbiztonsági rendszer olyan teljes körű tetőbiztonsági program, amely nem csupán megfelel a felhasználók és az OÉSZ által támasztott előírásoknak és követelményeknek, hanem sok esetben meg is haladja azokat.
A Lindab tető- és falszegélyek teljes körű választéka - gerinc- és ereszszegélyektől az ablakszegélyeken keresztül a vápacsatornákig - azt jelenti, hogy a végeredmény egyszerre lesz funkcionális és vonzó. A könnyen szerelhető profilok bevonatos, kopásálló fémlemezből készülnek széles színválasztékban, standard és egyedi méretekben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Lindab Topline Roca kőzúzalékos cserepeslemezek
 
Lindab Topline Roca kőzúzalékos cserepeslemezek

A Lindab Roca egy új típusú tetőfedés, amely több éves kutatások eredménye, amelynek célja a cserepeslemezek hagyományos, természetes megjelenésének tökéletes biztosítása. Alakjának és fedési technológiájának köszönhetően a környezeti hatásokkal (szél, eső, hó) szemben ellenálló, kis önsúlyú, gyors kivitelezésű és látványban nagyszerűen idézi a mediterrán és hegyvidéki tetők világát. Ennek köszönhetően jól tud illeszkedni egy hagyományőrző városi látképbe, nagyszerű választás új építésű házakhoz, jó és igazán esztétikus megoldás felújításokhoz. Főleg ott, ahol a szerkezetet már nem tudjuk megerősíteni. A Lindab Roca egyesíti az acél magas mechanikai ellenálló képességét, rugalmasságát és alakíthatóságát az alucink bevonat által nyújtott hosszú élettartammal. A négy különböző formájú profil és a széles színválaszték korlátlan építészeti választási szabadságot biztosít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Készcsarnokok
Készcsarnokok
Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek
Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek
Cserepeslemezek
Cserepeslemezek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...