Panasonic Marketing Europe GmbH<br>South-East Europe Fióktelep Panasonic 2 csöves ECOi víz hőcserélővel hűtött víz és meleg víz előállításához

Víz hőcserélő (WHE) ECOi modellekhez. A rendszer üzemeltetése és vezérlése a CZ-RTC4 időzített távirányító segítségével lehetséges. Energiahatékony teljesítmény-szabályozás. Rozsdamentes acélból készült hőcserélő fagyásgátló funkcióval. Egyszerű váltás a fűtés és hűtés üzemmód között

  • Hűtés, fűtés és használati melegvíz-előállítás
  • Az „A” energiaosztályú vízszivattyú tartozék (csak P modell)
  • Rugalmas modularitás 25 kW teljesítménytől
Letöltések

További termékek a cégtől

DHW önálló hőszivattyús vízmelegítő Aquarea rendszerekhez
 
DHW önálló hőszivattyús vízmelegítő Aquarea rendszerekhez

A hőszivattyú az egyik legnagyobb hatásfokú és legtakarékosabb megoldást kínálja a vízmelegítésre. A víztartályra szerelt szivattyú a környezeti levegőből elvont energiával 55 °C-osra melegíti a vizet. A maximális energia-megtakarítást biztosító Aquarea DHW közepes kapacitású változata tökéletesen alkalmas a villanybojler kiváltására. A hagyományos, közepes kapacitású víztartályt egy kiemelkedő energia-hatékonyságú hőszivattyúval szerelték fel. A légcsatornás levegő-víz hőszivattyú használatával a levegő be- és kilépési pontjai szabadon megválaszthatók, így a berendezés a lakás különböző helyiségeiben (a konyhában, a fürdőszobában, a télikertben, stb.) használható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Aquarea vezérlési és csatlakozási lehetőségek
 
Aquarea vezérlési és csatlakozási lehetőségek

Az integráció segítségével az otthoni berendezések egy központi felületen vezérelhetők, és lehetővé válik az üzemeltetési és fenntartási költségek optimalizálása. A Panasonic interfészek kompatibilisek a legjobban elterjedt Modbus és KNX protokollokkal. A nem integrált vezérlésű berendezésekhez a Panasonic kifejlesztett egy egyszerű módszert a vezeték nélküli hálózathoz történő csatlakozásra, amellyel a végfelhasználó bárhonnan távolról vezérelheti saját hőszivattyúját. A Panasonic Internet Control a KNX / Modbus projektekbe rugalmasan integrálható, ezért lehetővé teszi az összes funkcionális paraméter kétirányú ellenőrzését és vezérlését. A H generációs termékekhez továbbfejlesztett távirányítót könnyebb leolvashatóság és egyszerű kezelés jellemzi a teljes méretű, pontmátrixos LCD panelnek és nagyméretű érintőpanelnek köszönhetően. A Heat Pump Manager egy routerhez csatlakoztatva lehetővé teszi a fűtési rendszer vezérlését az interneten keresztül.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Aquarea H generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R410A) - WH-MDC05H3E5, WH-MDC07H3E5, WH-MDC09H3E5
 
Aquarea H generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R410A)

Az Aquarea MDC meglévő rendszerekhez, a kazánt kisegítő eszközként is alkalmazható, de új kialakítású rendszerként, padlófűtéssel és alacsony hőmérsékletű radiátorokkal, vagy akár fan-coil fűtőrendszerrel kombinálva is kiválóan üzemeltethető. A hatékonyság növelése és a környezeti hatás minimalizálása érdekében a termékcsalád egyes tagjai szolár készlethez is csatlakoztathatók. A fűtés pontosabb vezérlése és felügyelete érdekében a rendszerhez termosztát is csatlakoztatható. Az időjárás viszontagságaitól függetlenül az AQUAREA akár -20 °C-on is üzemel. A monoblokk kivitel új és meglévő lakóingatlanokba is egyszerűen telepíthető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic VRF Designer szoftver
 
Panasonic VRF Designer szoftver

A Panasonic VRF Designer szoftvere minden Panasonic VRF ME2, LE és MF3 modellel használható. A hűtési/fűtési terhelés kiszámítása és a konkrét tervezési feltételek megadásának lehetősége nagy előnyt jelent minden építész, tanácsadó, kivitelező és végfelhasználó számára. A tervezői csomagban a rendszerbe épített varázslók és importáló eszközök segítik az egyszerű és komplex rendszerek megalkotását. Ráadásul a rendszerbe egy interaktív asztalon további kül- és beltéri egységek húzhatók be. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára különféle dokumentumok, így például az árajánlathoz mellékelt részletes csővezeték-tervek és kapcsolási rajzok, vagy éppen a telepítést segítő rajzok elkészítését.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Panasonic PRO-HT tartálysorozat PACi modellekhez
 
Panasonic PRO-HT tartálysorozat PACi modellekhez

A Panasonic kereskedelmi alkalmazásokhoz kifejlesztett, maximum 75 °C-os meleg víz előállítására alkalmasPRO-HT tartálymegoldásai a melegvíz-előállítással kapcsolatos minden igényt kielégítenek. A Panasonic kereskedelmi PRO-HT tartály megoldások a csúcsminőségű lakóépületektől az irodákon át a hotelekig számos különböző projekt igényeihez adaptálhatók. A PRO-HT DHW tartályok 200, 500 és 1000 l kapacitással, a fűtő és hűtő funkcióval rendelkező PRO-HT tartály pedig 380 l kapacitással érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

VRF klímák
VRF klímák
Álmennyezetek, akusztikus falburkolatok
Álmennyezetek, akusztikus falburkolatok
Épületfelügyeleti rendszerek
Épületfelügyeleti rendszerek
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Légcsatornák, szellőzőcsövek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...