KLUDI Szerelvények Kft.

KLUDI Szerelvények Kft.

Kapcsolat
 
KLUDI konyhai csaptelepek
15 termék

Funkció és design tökéletes összhangja - a Kludi termékpalettáján biztosan megtalálja a konyhája stílusának és az Ön igényeinek leginkább megfelelő csaptelepcsaládot.

15 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
KLUDI fürdőszobai csaptelepek
14 termék

Hagyományos formák és modern design - a Kludi termékpalettáján biztosan megtalálja a fürdőszobája stílusának és az Ön igényeinek leginkább megfelelő csaptelepcsaládot.

14 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
KLUDI zuhanyrendszerek
7 termék

Funkcionális technika, egyszerű kezelés, kiváló formaterv: a KLUDI zuhanyszerelvények a jól sikerült fürdőszoba-berendezés díszei.
Teljesen mindegy, hogy falon kívüli vagy falsík alatti változatról van szó, hogy termosztátos vagy egykaros kivitel mellett döntünk – a KLUDI csaptelepek biztosítják a tökéletes megoldást a testre szabott felfrissülésért.
Kézizuhanyok és fejzuhanyok, termosztáttal, vagy önmagában szerelt Dual Shower System zuhanyrendszerek, változatos design és praktikus funkciók – a Kludi széleskörű zuhanytermék kínálata megoldást nyújt a különböző típusú igényekre a személyre szabott zuhanyélmény érdekében.

7 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
KLUDI orvosi csaptelepek
2 termék

A különleges felhasználási helyek speciális csaptelepeket igényelnek. A Kludi klinikaprogramja mind a professzionális környezetben mind az otthoni ápolásban meggyőzi használóit kidolgozott részleteivel, nagyfokú biztonságával és hosszú élettartamával.

2 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...