proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Kludi Freshline zuhanyrendszer


2016. szeptember 15.

Nagy, 25 cm átmérőjű fejzuhany a valódi zuhanyzási élményért

Kludi Freshline zuhanyrendszer

A nagy fejzuhany a tökéletes élmény fontos összetevője.
A Kludi ennek megújult változatát is kínálja: a Kludi Freshline sorozatba tartozó termosztátos Dual Shower System többdimenziós zuhanyzási élményt kínál. Mindössze vízcsatlakozásra van szükség, illetve az elhatározásra, hogy megteremtsük a zuhany alatti maximális kényelmet.

A zuhanyrendszer egy 25 cm átmérőjű fejzuhanyból, egy 3S kézizuhany és egy termosztátos zuhanycsap kombinációjából áll. A termosztátos csaptelep kellemes hőmérsékletű vizet biztosít és HotStop forrázásgátló hőfok-korlátozóval rendelkezik.

Kludi Freshline kézizuhanyok

A Kludi Freshline zuhanyrendszer letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Kludi Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2049 Diósd, Homokbánya út 75.
Telefon: +36 23 886 400
Fax: +36 23 886 430
E-mail:
Web: www.kludi.hu
Debreczeni István
projekt manager  
   
   
   
A KLUDI 1926-ban, családi vállalkozásként jött létre. A cég, mely egykor kisvállalkozásként született a németországi Mendenben az idők során nemzetközi nagyvállalattá fejlődött: a mindmáig európai – közöttük a diósdi – üzemekben készülő csaptelepek kiváló minősége alapozta és alapozza meg a mai napig a márka sikerét és ismertségét. A funkció és design tekintetében is széles termékpaletta, a gyártói elérhetőség és a 10 év garantált alkatrész-utánpótlás csak néhány ismérve a Kludi termékeknek. A Kludi a konyhai- és fürdőszobai csaptelepek ismert és elismert gyártója, de kínálatában a zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak, melyek mindegyike a Kludi név tradíciójához híven megbízható minőséget képviselnek.
További hírek a Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  KludiI  Freshline  zuhanyrendszer  fejzuhany  kézizuhany  termosztátos  zuhanycsap  Dual  Shower  System  HotStop  forrázásgátló  hőfok-korlátozó