proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kludi Amba fürdőszobai csaptelep


2014. november 27.

Számtalan lehetőséget kínál mind mosdókagyló formákból, mind alapanyagokból

A Kludi Amba-t mintha egészben formálták volna meg, mintha a működtető mechanizmusa szerves részét képezné a homogén egésznek. Csupán a diszkrét piros és kék jelzés mutatja: a csaptestnek ez a része karként működik, hogy szabályozza mind a hőmérsékletet, mind a vízmennyiséget. Mindez csak használat közben látható, hiszen a kar lágy vonalai használaton kívül harmonikus egységet alkotnak a csaptesttel.
Ez az új Kludi IntegralDesign teszi igazán egyedivé a Kludi Amba-t. Formája szobrászok munkáit idézi, így több érzékszervünkre hat egyszerre. A Kludi Amba a design új fogalmát teremti meg.
Intuitív, természetes működés
A Kludi Amba intuitívan működtethető. A kar formája szinte sugallja, merre kell elmozdítani. Egy könnyed érintés, és a víz máris folyik. A hőmérséklet szabályozásához elegendő a kar elfordítása. Finom mozdulatokkal óramű pontossággal állítható be a vízhőmérséklet és -mennyiség.

Kludi SoftFlow – bőséges és lágy vízsugár
A Kludi Amba mosdócsapból folyó víz esése csodásan harmonizál a lágy vonalú, érzéki designnal. A Kludi SoftFlow ereje kényezteti Önt – minden egyes nap.
Percenkénti 5 literes teljesítményével a Kludi Amba mosdócsap megfelel a Z osztályú vízfelhasználási besorolás követelményeinek. Összehasonlításképp: a legmagasabb, A osztályban 14 literes percenkénti vízfelhasználás engedélyezett. Az 5 literes szabályzójával a Kludi Amba duplán környezetbarát: nemcsak kevesebb vizet, hanem - a kevesebb melegvíz-felhasználásnak köszönhetően - kevesebb energiát is használ.
A Kludi s-pointer perlátorának segítségével a vízsugár iránya közvetlenül a kifolyónál állítható, így minden mosdókagylóhoz egyénileg szabályozható. Külön előny, hogy mindez a kifolyóba integrált megoldásnak köszönhetően rejtve marad!

Kludi Amba – minden mosdót még szebbé varázsol
A modern fürdőszobai design számtalan lehetőséget kínál mind mosdókagyló formákból, mind alapanyagokból. A Kludi Amba bármely kombinációban egyaránt szépen mutat, különböző méretben, magasságban és kifolyóhosszal tökéletesen illeszkedik bármely süllyesztett mosdókagylóhoz vagy pultra ültetett mosdótálhoz.

Kludi Amba termosztátos csaptelepek: kényelem és biztonság eco-funkcióval
A kívánt hőmérséklet beállítása pillanatok alatt. Ne pazaroljon időt a hőmérséklet és a vízmennyiség beállítására! Egy biztonsági funkciónak köszönhetően a Kludi Amba termosztátok felülete soha nem forrósodik át. Ehhez jön még a 38 Celsius fokosra állított hőfokkorlátozó, amely védi Önt és családját. A beépített eco-funkcióval pedig még vizet is spórol!
A DIN EN 1717 vízminőségi szabványnak megfelelően a falra szerelt termosztát nem csupán szemet gyönyörködtető látvány, hanem egy praktikus technikai megoldással meggátolja a víz visszafolyását a rendszerbe. A más termékeknél látható rögzítési pontokat különleges fedőrozetták takarják az esztétikus megjelenés érdekében.
 

A Kludi Amba fürdőszobai csapteleppel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Kludi Szerelvények Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
KLUDI AMBA fürdőszobai csaptelepek

Igazi szépség: ez a KLUDI AMBA. Elegáns, harmonikus kontúrok egyesülnek sima, lekerekített felületekkel. A víz rendkívül lágyan folyik alá; minden érintése valódi élménnyel gazdagítja Önt. A KLUDI AMBA új kategóriát teremt.
A KLUDI AMBA-t mintha egészben formálták volna meg, mintha a működtető mechanizmusa szerves részét képezné a homogén egésznek. Csupán a diszkrét piros és kék jelzés mutatja: a csaptestnek ez a része karként működik, hogy szabályozza mind a hőmérsékletet, mind a vízmenynyiséget. Mindez csak használat közben látható, hiszen a kar lágy vonalai használaton kívül harmonikus egységet alkotnak a csaptesttel. Ez az új KLUDI IntegralDesign teszi igazán egyedivé a KLUDI AMBA-t. Formája szobrászok munkáit idézi, így több érzékszervünkre hat egyszerre. A KLUDI AMBA a design új fogalmát teremti meg.


Cég
Székhely: H-2049 Diósd, Homokbánya út 75.
Telefon: +36 23 886 400
Fax: +36 23 886 430
E-mail:
Web: www.kludi.hu
Debreczeni István
projekt manager  
   
   
   
A KLUDI 1926-ban, családi vállalkozásként jött létre. A cég, mely egykor kisvállalkozásként született a németországi Mendenben az idők során nemzetközi nagyvállalattá fejlődött: a mindmáig európai – közöttük a diósdi – üzemekben készülő csaptelepek kiváló minősége alapozta és alapozza meg a mai napig a márka sikerét és ismertségét. A funkció és design tekintetében is széles termékpaletta, a gyártói elérhetőség és a 10 év garantált alkatrész-utánpótlás csak néhány ismérve a Kludi termékeknek. A Kludi a konyhai- és fürdőszobai csaptelepek ismert és elismert gyártója, de kínálatában a zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak, melyek mindegyike a Kludi név tradíciójához híven megbízható minőséget képviselnek.
További hírek a Csaptelepek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Kludi  Amba  fürdőszobai  csaptelep