Kludi Amba fürdőszobai csaptelep

Számtalan lehetőséget kínál mind mosdókagyló formákból, mind alapanyagokból

A Kludi Amba-t mintha egészben formálták volna meg, mintha a működtető mechanizmusa szerves részét képezné a homogén egésznek. Csupán a diszkrét piros és kék jelzés mutatja: a csaptestnek ez a része karként működik, hogy szabályozza mind a hőmérsékletet, mind a vízmennyiséget. Mindez csak használat közben látható, hiszen a kar lágy vonalai használaton kívül harmonikus egységet alkotnak a csaptesttel.
Ez az új Kludi IntegralDesign teszi igazán egyedivé a Kludi Amba-t. Formája szobrászok munkáit idézi, így több érzékszervünkre hat egyszerre. A Kludi Amba a design új fogalmát teremti meg.
Intuitív, természetes működés
A Kludi Amba intuitívan működtethető. A kar formája szinte sugallja, merre kell elmozdítani. Egy könnyed érintés, és a víz máris folyik. A hőmérséklet szabályozásához elegendő a kar elfordítása. Finom mozdulatokkal óramű pontossággal állítható be a vízhőmérséklet és -mennyiség.

Kludi SoftFlow – bőséges és lágy vízsugár
A Kludi Amba mosdócsapból folyó víz esése csodásan harmonizál a lágy vonalú, érzéki designnal. A Kludi SoftFlow ereje kényezteti Önt – minden egyes nap.
Percenkénti 5 literes teljesítményével a Kludi Amba mosdócsap megfelel a Z osztályú vízfelhasználási besorolás követelményeinek. Összehasonlításképp: a legmagasabb, A osztályban 14 literes percenkénti vízfelhasználás engedélyezett. Az 5 literes szabályzójával a Kludi Amba duplán környezetbarát: nemcsak kevesebb vizet, hanem - a kevesebb melegvíz-felhasználásnak köszönhetően - kevesebb energiát is használ.
A Kludi s-pointer perlátorának segítségével a vízsugár iránya közvetlenül a kifolyónál állítható, így minden mosdókagylóhoz egyénileg szabályozható. Külön előny, hogy mindez a kifolyóba integrált megoldásnak köszönhetően rejtve marad!

Kludi Amba – minden mosdót még szebbé varázsol
A modern fürdőszobai design számtalan lehetőséget kínál mind mosdókagyló formákból, mind alapanyagokból. A Kludi Amba bármely kombinációban egyaránt szépen mutat, különböző méretben, magasságban és kifolyóhosszal tökéletesen illeszkedik bármely süllyesztett mosdókagylóhoz vagy pultra ültetett mosdótálhoz.

Kludi Amba termosztátos csaptelepek: kényelem és biztonság eco-funkcióval
A kívánt hőmérséklet beállítása pillanatok alatt. Ne pazaroljon időt a hőmérséklet és a vízmennyiség beállítására! Egy biztonsági funkciónak köszönhetően a Kludi Amba termosztátok felülete soha nem forrósodik át. Ehhez jön még a 38 Celsius fokosra állított hőfokkorlátozó, amely védi Önt és családját. A beépített eco-funkcióval pedig még vizet is spórol!
A DIN EN 1717 vízminőségi szabványnak megfelelően a falra szerelt termosztát nem csupán szemet gyönyörködtető látvány, hanem egy praktikus technikai megoldással meggátolja a víz visszafolyását a rendszerbe. A más termékeknél látható rögzítési pontokat különleges fedőrozetták takarják az esztétikus megjelenés érdekében.
A Kludi Amba fürdőszobai csapteleppel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Kludi Szerelvények Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Csaptelepek
Csaptelepek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...