proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új KLUDI Pure Function fürdőszobai csaptelepek


2018. augusztus 01.

Egyedülálló koncepció, amely háromféle csaptelep stílust egyesít

Új KLUDI Pure Function csaptelepek

A KLUDI Pure Function jellemzője az erőteljes és elegáns megjelenés, amely a legmagasabb szintű igényeket is képes kielégíteni – megfizethető árszínvonalon. A három új csaptelep család, a KLUDI Pure&Easy, KLUDI Pure&Solid és a KLUDI Pure&Style különleges megjelenésével testesíti meg a Pure Function alapgondolatát.

Legyen szó bármilyen stílusú enteriőrről, a Pure Function koncepcióban talál hozzá megfelelő csaptelepet. Ennél többre pedig nincs is szükség.

KLUDI Pure&Easy fürdőszobai csaptelep

KLUDI Pure&Easy fürdőszobai csaptelep
Induljon derűsen minden nap

A nyitott, modern életstílust követő emberek, akik mindezt a fürdőszobájukban is szívesen érvényre juttatják, kedvelik a KLUDI Pure&Easy friss, könnyed megjelenését. A KLUDI Pure&Easy letisztult külleme tökéletesen illeszkedik bármely korszerű fürdőszobába. Ez a sokoldalúság teszi méltán kedveltté ezt a fürdőszobai csaptelep termékcsaládot. A KLUDI Pure&Easy első pillantásra is szembetűnő jellemzője: a csaptelep dinamikus íve adja annak friss, könnyed karakterét.

KLUDI Pure&Solid fürdőszobai csaptelep

KLUDI Pure&Solid fürdőszobai csaptelep
Kifejező formavilág – a kezdetektől fogva

A KLUDI Pure&Solid csaptelepek olyan ügyfeleket hódítanak meg, akik két lábbal állnak a földön és nagy hangsúlyt fektetnek a megbízható minőségre. Az időtlen klasszikus KLUDI Pure&Solid megjelenése nagyon karakteres. Az ergonómiai szempontok maximális figyelembevételével tervezett csaptelep a legmagasabb minőségi követelményeket kielégítő gyártási eljárás eredménye. Az csaptelep család elegánsan illeszthető a legtöbb lakberendezési stílusba – legyen az akár modern, akár hagyományos megjelenésű.

KLUDI Pure&Style fürdőszobai csaptelep

KLUDI Pure&Style fürdőszobai csaptelep
Elegáns megjelenés modern családok számára

A KLUDI Pure&Style a dizájnnal szemben támasztott legmagasabb igényeket egyesíti a kiváló funkcionalitással. A csaptelep elegáns vonalvezetése a modern lakberendezési stílusba tökéletesen illeszthető és a legjobb bizonyítéka annak, hogy a tudatos stílus tervezés nem lehet költségvetés kérdése. A külső megjelenésre hangsúlyt fektető emberek, akik kedvelik a lágy, letisztult és modern vonalakat, az elegáns KLUDI Pure&Style modellt választják.

A KLUDI Pure Function fürdőszobai csaptelepek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a KLUDI Szerelvények Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2049 Diósd, Homokbánya út 75.
Telefon: +36 23 886 400
Fax: +36 23 886 430
E-mail:
Web: www.kludi.hu
Debreczeni István
projekt manager  
   
   
   
A KLUDI 1926-ban, családi vállalkozásként jött létre. A cég, mely egykor kisvállalkozásként született a németországi Mendenben az idők során nemzetközi nagyvállalattá fejlődött: a mindmáig európai – közöttük a diósdi – üzemekben készülő csaptelepek kiváló minősége alapozta és alapozza meg a mai napig a márka sikerét és ismertségét. A funkció és design tekintetében is széles termékpaletta, a gyártói elérhetőség és a 10 év garantált alkatrész-utánpótlás csak néhány ismérve a Kludi termékeknek. A Kludi a konyhai- és fürdőszobai csaptelepek ismert és elismert gyártója, de kínálatában a zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak, melyek mindegyike a Kludi név tradíciójához híven megbízható minőséget képviselnek.
További hírek a Csaptelepek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  KLUDI  Pure  Function  csaptelep  Pure&Easy  Pure&Solid  Pure&Style  fürdőszobai  csaptelepek