proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kludi PLUS bútor- és szaniterkerámia termékcsalád


2016. július 29.

Kisméretű fürdőszoba – maximálisan kihasználva

A flexibilis fürdőszoba

A fürdőszoba designjának valódi művészete, hogy hogyan tudjuk a lehető legjobban kihasználni a rendelkezésre álló teret. Ennek szellemében született a Kludi PLUS termékcsalád. A kollekció mosdó, WC, illetve bidé kerámia termékeket, tükröket és elegáns fürdőszobai bútorokat sorakoztat fel.


Átgondolt fürdőszobai tér

A fürdőszoba tervezésnél fontos, hogy legyen átgondolt koncepció. A Kludi PLUS egy kompakt koncepciót kínál, mely tetszőlegesen bővíthető, így akár egy több generációt kiszolgáló fürdőben is megállja a helyét. A Kludi fürdőszoba-szakértői a kerámia termékek designját is nagyobb gonddal tervezték meg: a WC és bidé is kompakt, ugyanakkor maximálisan ergonomikus.
Kludi PLUS WC
Kludi PLUS mosdó
A fürdőszobák tervezésekor a kisméretű és vendégfürdők jelentik az igazi kihívást, hiszen egyszerre kell érvényesülnie a designnak és a funkciónak. Éppen ilyen helyzetben mutatja meg a Kludi PLUS termékcsalád az erősségeit és nagyszerű variálhatóságát. A bútorzat háromféle kombinációja közül választhatunk a háztartás mérete, illetve a szükséges tárolókapacitás függvényében. A kerámiatermékek esetében a mosdó kínál választást: pultra ültethető, vagy fali rögzítésű kivitelben kapható. A tükrök – hagyományos , illetve világítással szerelt – felelnek a részletekért. Egy példa: egy különleges megoldásnak köszönhetően a bútorajtókon nincs szükség fogantyúra. Egyetlen érintés is elegendő.
Kludi PLUS bidé
A Kludi PLUS termékcsalád termékismertető katalógusát megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Kludi Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2049 Diósd, Homokbánya út 75.
Telefon: +36 23 886 400
Fax: +36 23 886 430
E-mail:
Web: www.kludi.hu
Debreczeni István
projekt manager  
   
   
   
A KLUDI 1926-ban, családi vállalkozásként jött létre. A cég, mely egykor kisvállalkozásként született a németországi Mendenben az idők során nemzetközi nagyvállalattá fejlődött: a mindmáig európai – közöttük a diósdi – üzemekben készülő csaptelepek kiváló minősége alapozta és alapozza meg a mai napig a márka sikerét és ismertségét. A funkció és design tekintetében is széles termékpaletta, a gyártói elérhetőség és a 10 év garantált alkatrész-utánpótlás csak néhány ismérve a Kludi termékeknek. A Kludi a konyhai- és fürdőszobai csaptelepek ismert és elismert gyártója, de kínálatában a zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak, melyek mindegyike a Kludi név tradíciójához híven megbízható minőséget képviselnek.
Kulcsszavak:  Kludi  PLUS  bidé  wc  mosdó  fürdőszobabútor  szaniterkerámia