Kludi PLUS bútor- és szaniterkerámia termékcsalád

Kisméretű fürdőszoba – maximálisan kihasználva

A flexibilis fürdőszoba

A fürdőszoba designjának valódi művészete, hogy hogyan tudjuk a lehető legjobban kihasználni a rendelkezésre álló teret. Ennek szellemében született a Kludi PLUS termékcsalád. A kollekció mosdó, WC, illetve bidé kerámia termékeket, tükröket és elegáns fürdőszobai bútorokat sorakoztat fel.


Átgondolt fürdőszobai tér

A fürdőszoba tervezésnél fontos, hogy legyen átgondolt koncepció. A Kludi PLUS egy kompakt koncepciót kínál, mely tetszőlegesen bővíthető, így akár egy több generációt kiszolgáló fürdőben is megállja a helyét. A Kludi fürdőszoba-szakértői a kerámia termékek designját is nagyobb gonddal tervezték meg: a WC és bidé is kompakt, ugyanakkor maximálisan ergonomikus.
Kludi PLUS WC
Kludi PLUS WC
Kludi PLUS mosdó
Kludi PLUS mosdó
A fürdőszobák tervezésekor a kisméretű és vendégfürdők jelentik az igazi kihívást, hiszen egyszerre kell érvényesülnie a designnak és a funkciónak. Éppen ilyen helyzetben mutatja meg a Kludi PLUS termékcsalád az erősségeit és nagyszerű variálhatóságát. A bútorzat háromféle kombinációja közül választhatunk a háztartás mérete, illetve a szükséges tárolókapacitás függvényében. A kerámiatermékek esetében a mosdó kínál választást: pultra ültethető, vagy fali rögzítésű kivitelben kapható. A tükrök – hagyományos , illetve világítással szerelt – felelnek a részletekért. Egy példa: egy különleges megoldásnak köszönhetően a bútorajtókon nincs szükség fogantyúra. Egyetlen érintés is elegendő.
Kludi PLUS bidé
Kludi PLUS bidé
A Kludi PLUS termékcsalád termékismertető katalógusát megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Kludi Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Bútorok
Bútorok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...