proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az egyszerűség művészete - új KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer


2019. június 30.

Működtetése a hőmérséklet, valamint a kézi- és fejzuhany áramlásának szabályozására korlátozódik

KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer - hőmérséklet és áramlás szabályozás

Intuitív működés

A repülőgépek pilótafülkéit és a sportkocsik műszerfalát testre szabják felhasználóiknak a lehető legegyszerűbb, és legegyértelműbb használatra törekedve. Az intuitív működés mindkét esetben döntő fontosságú. Ez inspirálta a KLUDI-t a KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer fejlesztése során is. Működtetése a hőmérséklet szabályozásra, valamint a kézi- és fejzuhany áramlásának szabályozására korlátozódik. A vezérlőgombok egyszerű elfordításával állíthatóak be az egyedi igények - a művelet minden korosztály számára könnyű. Félreérthetetlen és jól látható piktogramok illusztrálják a funkciókat.

KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer - kézizuhany

Ergonómia

Könnyű használat a még élvezetesebb zuhanyozásért
Amikor valami különlegeset szeretnénk létrehozni, minden részletre nagy hangsúlyt kell fordítani és nyitottnak lenni minden újdonságra. Ezeket szem előtt tartva építették fel az alapoktól a KLUDI COCKPIT Discovery működési koncepcióját. Céljuk, hogy használata a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen mindenki számára, életkortól és készségektől függetlenül.
A nagy vezérlőgombokat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kézbe és biztonságos működést tegyenek lehetővé. A fogantyúk magassága optimális, így a gyermekek is minden nehézség nélkül tudják használni, a megdöntött kezelőfelület megkönnyíti a használatot.
A kézizuhany alakja ergonómiai megfontolásokon alapul. A fogantyú kialakítása és a lekerekített élek élménnyé teszik a kézizuhany használatát.

A szabályozógombok nagyméretű, kényelmes polcba vannak integrálva

Design

Minimalista design és átgondolt működés
Minimalista formájával, lágy vonalaival és elegáns lekerekítésekkel varázsolja a KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer a fürdőszobát a kikapcsolódás stílusos színterévé. A hihetetlenül áramvonalas formának köszönhetően, a COCKPIT szinte lebeg a levegőben, megnyugtató légkört adva a helyiségnek. Ezt a benyomást erősíti a nagy fejzuhany rendkívüli vékony sziluettje, melynek lágy élei a kézi zuhanyfej kialakításában is visszaköszönnek. A szabályozógombok nagyméretű, kényelmes polcba vannak integrálva, mely további funkciókat kínál.

KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer - fejzuhany

Szakszerű munka

Kiváló minőségű kivitelezés és fenntartható anyagok
A többi termékhez hasonlóan, a szakszerű munka a KLUDI COCKPIT Discovery precíz kivitelezésében, a Németországban gyártott kiváló minőségben, és a prémium anyagok felhasználásában is megmutatkozik. A polc például 100% -ban újrahasznosítható alumíniumból készül. A magas minőségű KTL bevonat jelentősen megnöveli a korrózióvédelmet és a tartósságot. A porszórt festés adja a felület végső elegáns fényét. A fogantyúk és a fali zuhanytartó cink öntvényből készülnek. A műanyag használatát, amennyire csak lehet, elkerülték, és a KLUDI kifejlesztette az első teljesen műanyagmentes csomagolási koncepciót is. A KLUDI COCKPIT Discovery tehát minden téren rendkívül magas színvonalat képvisel. 

Cég
Székhely: H-2049 Diósd, Homokbánya út 75.
Telefon: +36 23 886 400
Fax: +36 23 886 430
E-mail:
Web: www.kludi.hu
Debreczeni István
projekt manager  
   
   
   
A KLUDI 1926-ban, családi vállalkozásként jött létre. A cég, mely egykor kisvállalkozásként született a németországi Mendenben az idők során nemzetközi nagyvállalattá fejlődött: a mindmáig európai – közöttük a diósdi – üzemekben készülő csaptelepek kiváló minősége alapozta és alapozza meg a mai napig a márka sikerét és ismertségét. A funkció és design tekintetében is széles termékpaletta, a gyártói elérhetőség és a 10 év garantált alkatrész-utánpótlás csak néhány ismérve a Kludi termékeknek. A Kludi a konyhai- és fürdőszobai csaptelepek ismert és elismert gyártója, de kínálatában a zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak, melyek mindegyike a Kludi név tradíciójához híven megbízható minőséget képviselnek.
További hírek a Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  KLUDI  COCKPIT  Discovery  zuhanyrendszer