Az egyszerűség művészete - új KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer

Működtetése a hőmérséklet, valamint a kézi- és fejzuhany áramlásának szabályozására korlátozódik

KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer - hőmérséklet és áramlás szabályozás
KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer - hőmérséklet és áramlás szabályozás


Intuitív működés

A repülőgépek pilótafülkéit és a sportkocsik műszerfalát testre szabják felhasználóiknak a lehető legegyszerűbb, és legegyértelműbb használatra törekedve. Az intuitív működés mindkét esetben döntő fontosságú. Ez inspirálta a KLUDI-t a KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer fejlesztése során is. Működtetése a hőmérséklet szabályozásra, valamint a kézi- és fejzuhany áramlásának szabályozására korlátozódik. A vezérlőgombok egyszerű elfordításával állíthatóak be az egyedi igények - a művelet minden korosztály számára könnyű. Félreérthetetlen és jól látható piktogramok illusztrálják a funkciókat.

KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer - kézizuhany
KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer - kézizuhany


Ergonómia

Könnyű használat a még élvezetesebb zuhanyozásért
Amikor valami különlegeset szeretnénk létrehozni, minden részletre nagy hangsúlyt kell fordítani és nyitottnak lenni minden újdonságra. Ezeket szem előtt tartva építették fel az alapoktól a KLUDI COCKPIT Discovery működési koncepcióját. Céljuk, hogy használata a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen mindenki számára, életkortól és készségektől függetlenül.
A nagy vezérlőgombokat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kézbe és biztonságos működést tegyenek lehetővé. A fogantyúk magassága optimális, így a gyermekek is minden nehézség nélkül tudják használni, a megdöntött kezelőfelület megkönnyíti a használatot.
A kézizuhany alakja ergonómiai megfontolásokon alapul. A fogantyú kialakítása és a lekerekített élek élménnyé teszik a kézizuhany használatát.

A szabályozógombok nagyméretű, kényelmes polcba vannak integrálva
A szabályozógombok nagyméretű, kényelmes polcba vannak integrálva


Design

Minimalista design és átgondolt működés
Minimalista formájával, lágy vonalaival és elegáns lekerekítésekkel varázsolja a KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer a fürdőszobát a kikapcsolódás stílusos színterévé. A hihetetlenül áramvonalas formának köszönhetően, a COCKPIT szinte lebeg a levegőben, megnyugtató légkört adva a helyiségnek. Ezt a benyomást erősíti a nagy fejzuhany rendkívüli vékony sziluettje, melynek lágy élei a kézi zuhanyfej kialakításában is visszaköszönnek. A szabályozógombok nagyméretű, kényelmes polcba vannak integrálva, mely további funkciókat kínál.

KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer - fejzuhany
KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer - fejzuhany


Szakszerű munka

Kiváló minőségű kivitelezés és fenntartható anyagok
A többi termékhez hasonlóan, a szakszerű munka a KLUDI COCKPIT Discovery precíz kivitelezésében, a Németországban gyártott kiváló minőségben, és a prémium anyagok felhasználásában is megmutatkozik. A polc például 100% -ban újrahasznosítható alumíniumból készül. A magas minőségű KTL bevonat jelentősen megnöveli a korrózióvédelmet és a tartósságot. A porszórt festés adja a felület végső elegáns fényét. A fogantyúk és a fali zuhanytartó cink öntvényből készülnek. A műanyag használatát, amennyire csak lehet, elkerülték, és a KLUDI kifejlesztette az első teljesen műanyagmentes csomagolási koncepciót is. A KLUDI COCKPIT Discovery tehát minden téren rendkívül magas színvonalat képvisel.

Kategóriák

Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...