proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új KLUDI AMEO fürdőszobai csaptelep


2018. december 05.

Egy csepp luxus és egy csipet extravagancia megfűszerezi fürdőszobája enteriőrjét

KLUDI AMEO fürdőszobai csaptelep

Egy csepp luxus és egy csipet extravagancia megfűszerezi fürdőszobája enteriőrjét. Tegye lenyűgözővé az amúgy funkcióközpontú helyiséget kellemes színekkel, különleges felületekkel és szokatlan részletekkel. Egyszerű, lekerekített formájával a KLUDI AMEO a legújabb, soft-minimalizmusba hajló trendet hozza el fürdőszobájába.

KLUDI AMEO háromlyukas mosdócsaptelep

Amellett, hogy a legújabb designt képviseli, a funkciók terén is számos megoldást kínál, az árfekvése az egyetlen tulajdonsága, mely jóval elmarad a luxustól.

KLUDI eco s-pointer perlátor

Az eco s-pointer perlátor lehetővé teszi, hogy beállítsa a vízsugár irányát és csökkentse a vízhasználatot.


Egy csaptelepcsalád számos lehetőséggel
Jobban kedveli, ha a mosdó szinte észrevétlenül van jelen a mosdópulton, vagy a jóval feltűnőbb, kőtömbből kialakított pultra ültetett változatot választaná? Legyen szó bármelyikről is, a KLUDI AMEO termékcsaládban biztosan talál fürdőszobájának designjához illeszkedő csaptelepet.

KLUDI AMEO egykaros fürdőszobai csaptelep

Időtlen design
Mindannyian szeretjük azokat az időtlen szépséget képviselő enteriőröket, melyek akkor is lenyűgöznek, ha stílusuk régebbi trendet képvisel. Izgalmas hatást kelt például egy hagyományos csempe szokatlan mintájú felhelyezése. De egy fali mosdócsaptelep is megfűszerezheti az egyébként tradicionális berendezésű fürdő összképét.

KLUDI AMEO fali mosdócsaptelep

Divatosan környezetbarát
A víztakarékosság több, mint a természetszeretet kifejezése, hiszen saját bőrünkön és pénztárcánkon is érezzük a hasznát. A víztakarékosság ma már nem csak hotelek és wellness-központok számára elérhető, hanem a saját háztartásban is.A KLUDI AMEO fürdőszobai csaptelep letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a KLUDI Szerelvények Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2049 Diósd, Homokbánya út 75.
Telefon: +36 23 886 400
Fax: +36 23 886 430
E-mail:
Web: www.kludi.hu
Debreczeni István
projekt manager  
   
   
   
A KLUDI 1926-ban, családi vállalkozásként jött létre. A cég, mely egykor kisvállalkozásként született a németországi Mendenben az idők során nemzetközi nagyvállalattá fejlődött: a mindmáig európai – közöttük a diósdi – üzemekben készülő csaptelepek kiváló minősége alapozta és alapozza meg a mai napig a márka sikerét és ismertségét. A funkció és design tekintetében is széles termékpaletta, a gyártói elérhetőség és a 10 év garantált alkatrész-utánpótlás csak néhány ismérve a Kludi termékeknek. A Kludi a konyhai- és fürdőszobai csaptelepek ismert és elismert gyártója, de kínálatában a zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak, melyek mindegyike a Kludi név tradíciójához híven megbízható minőséget képviselnek.
További hírek a Csaptelepek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  KLUDI  AMEO  fürdőszobai  csaptelep  eco  s-pointer  perlátor