proidea.hu online termékinformációs katalógus

Modern szépség - új KLUDI ZENTA SL fürdőszobai csaptelep


2019. május 26.

A ZENTA SL csaptelepcsalád a KLUDI Smart Luxury sorozat része

Amikor a kör és a téglalap egyesül, az eredmény a KLUDI ZENTA SL nevet viseli. Alapvető geometriai formák gyengéd találkozása új, könnyed megjelenést ad a mosdók, fürdőkádak és a zuhanyzók számára. Az utolsó részletekig átgondolt formájával, a ZENTA SL egy archetipikus designt képvisel, sima átmenettel a test, a kifolyó és a kar között.

Modern szépség - új KLUDI ZENTA SL fürdőszobai csaptelep

Szimbiózis a legszebb formában
Az elegáns ívek kontrasztja az éles vonalakkal kihangsúlyozza a formák geometriai tisztaságát. A lehető legpontosabb kivitelezés szükséges ahhoz, hogy a lágy ívek és a precíz élek harmonizáljanak a fényes felületekkel. A krómmal bevont, kézzel csiszolt kontúrok élményt jelentenek minden nap, minden egyes használat során.

KLUDI ZENTA SL fürdőszobai álló mosdócsaptelep

Kifinomult trend
A csaptelepcsalád elegáns és minimalista stílusát a kifinomult design ihlette, amely új trend a fürdőszobában. Elegáns purizmusának köszönhetően, amely mindenekelőtt a kifolyó lapos sziluettjében tükröződik, tökéletesen illeszkedik minden lakókörnyezetbe.

A ZENTA SL termékcsalád a KLUDI Smart Luxury sorozat része, mely a kifogástalan tervezés és a maximális innováció megtestesítője. Első osztályú fürdőszobai szerelvények egyedülállóan inspiráló stílusban.

KLUDI ZENTA SL fürdőszobai fali mosdócsaptelep

Csillogás
Karcsú design, kompromisszumok nélküli funkcionalitás. A legmagasabb szintű precizitás az élek és felületek találkozásánál. Mindezt a KLUDI szakszerű munkája teszi lehetővé.

A KLUDI ZENTA SL fürdőszobai csaptelep letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a KLUDI Szerelvények Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2049 Diósd, Homokbánya út 75.
Telefon: +36 23 886 400
Fax: +36 23 886 430
E-mail:
Web: www.kludi.hu
Debreczeni István
projekt manager  
   
   
   
A KLUDI 1926-ban, családi vállalkozásként jött létre. A cég, mely egykor kisvállalkozásként született a németországi Mendenben az idők során nemzetközi nagyvállalattá fejlődött: a mindmáig európai – közöttük a diósdi – üzemekben készülő csaptelepek kiváló minősége alapozta és alapozza meg a mai napig a márka sikerét és ismertségét. A funkció és design tekintetében is széles termékpaletta, a gyártói elérhetőség és a 10 év garantált alkatrész-utánpótlás csak néhány ismérve a Kludi termékeknek. A Kludi a konyhai- és fürdőszobai csaptelepek ismert és elismert gyártója, de kínálatában a zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak, melyek mindegyike a Kludi név tradíciójához híven megbízható minőséget képviselnek.
További hírek a Csaptelepek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  KLUDI  ZENTA  SL  fürdőszobai  csaptelep  Smart  Luxury  mosdócsap