fischer Hungária Bt.

fischer TherMax 8 távtartó dübel rendszer

A fischer TherMax 8 távtartó dübel megoldás a külső falazatokba történő hőhídmentes rögzítéshez az ETICS esetén. A tőcsavarral szerelt üvegszál-erősítésű kónusz a speiális szerszám nélküli szerelés közben a vakolaton át belemaródik a hőszigetelő anyagba. A műanyag kónusz termikus gátat képez. Az állítható rendszer alkalmazható ETICS rendszereknél és a 45–180 mm vastag nem teherhordó rétegek esetén a rögzítésére. A TherMax 8 rendszerrel tömör- és üreges téglába, betonba, pórusbetonba közepes terheket, például lámpákat, levélszekrényeket, rögzíthetünk.

Letöltések

fischer TherMax hőhídmegszakításos távtartó rögzítés - részletes termékismertető

fischer TherMax hőhídmegszakításos távtartó rögzítés

pdf 6.5 MB
részletes termékismertető
 
fischer PRO - Mobil útmutató rögzítési megoldásokhoz szakembereknek - Android app

fischer PRO - Mobil útmutató rögzítési megoldásokhoz szakembereknek

Android app
 
fischer PRO - Mobil útmutató rögzítési megoldásokhoz szakembereknek - iOS app

fischer PRO - Mobil útmutató rögzítési megoldásokhoz szakembereknek

iOS app
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
ZeLa fali konzol
 
fischer ZeLa fali konzol

Hőmegszakításos fali tartók átszellőztetett homlokzatokhoz. Az ATK 100 függőleges háttérszerkezet függőleges rétegének alapját a ZeLa hőmegszakításos fali konzolok képezik, amelyek alumíniumból vagy korrózióálló acélból készült alapkonzolból és egy poliamid csatlakozókkal elválasztott lemezből állnak. Az épülethez fischer rögzítőelemekkel (pl. DuoXpand, SXRL) rögzíthetőek. A hőhidak csökkentése érdekében a fali konzolok kemény PVC-ből készült kiegészítő termo-stopokkal telepíthetőek. Az összes általános szigetelésvastagsághoz és homlokzati kiugráshoz történő alkalmazhatóság érdekében a fali konzolok különböző áthidaló hosszúságokban készülnek. A profilok hőtágulásának kiegyenlítése érdekében a fali konzolok fix- és csúszó pontokként is használhatók. Továbbá az arányos szélterhelésen kívül a fixpont veszi fel a homlokzati panelek és a háttérszerkezet teljes súlyát is. A rendszer különlegessége a poliamid csatlakozókba integrált csúszómechanizmus, aminek köszönhetően a lemezen nincs szükség oválfuratokra.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
fischer FAZ II Plus horgonycsap
 
fischer FAZ II Plus horgonycsap

A fischer FAZ II Plus horgonycsap a nagy szakítószilárdságának és széles alkalmazhatóságának köszönhetően megfelel a legmagasabb követelményeknek. Nagy terhelésekhez alkalmazható acéldübel repedéses betonba. A jól bevált feszítőhüvely biztonságosan adja át a terheléseket a betonba, és dinamikus alkalmazásoknál is azonnali terhelhetőséget és nagy teherbírást tesz lehetővé. Az acéldübel ideálisan alkalmazható korlátokhoz, kábeltálcákhoz, konzolokhoz és dinamikus terhelési igényekhez, például emelőkhöz, szállítószalagokhoz és szivattyúkhoz.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
fischer FHB II-P / FHB II-PF HIGH SPEED ragasztópatronok
 
fischer FHB II-P / FHB II-PF HIGH SPEED ragasztópatronok

Az FHB II-P és FHB II-PF HIGH SPEED ragasztópatron a fischer Highbond-System FHB II rendszer eleme a maximális terhelések eléréséhez repedésmentes és repedéses beton esetén. A repedéses betonra vonatkozó ETA Option 1 és a svájci sokk jóváhagyás extra biztonságot nyújt. A homlokzatok, gépek és acélszerkezetek bel- és kültérben is biztonságosan rögzíthetők a fischer Highbond-System FHB II-vel. A ragasztópatron különféle acélminőségekben FHB II-A S és az FHB II-A L dübelekkel alkalmazható. A ragasztópatron furattisztítás nélkül is alkalmazható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
fischer FLH R acél fali tartó átszellőztetett homlokzatokhoz
 
fischer FLH R acél fali tartó átszellőztetett homlokzatokhoz

Hőtechnikailag optimalizált, korrózióálló acélból készült fali L-tartó átszellőztetett homlokzatokhoz. Az ATK 100 függőleges tartórendszer korrózióálló acélból készült, szögletes L-alakú FLH R fali konzolai a függőleges szint alapját képezik. A fali konzol fischer rögzítőelemekkel rögzíthető az épület építőanyagához. A fali konzol optimális épületfizikai jellemzői miatt nincs szükség termo-stopokra. Az összes általános szigetelésvastagsághoz és homlokzati kiugráshoz történő alkalmazhatóság érdekében a fali konzolok különböző áthidaló hosszúságokban készülnek. A profilok hőtágulásának kiegyenlítése érdekében a fali konzolok fix- és csúszó pontokként is használhatók. Továbbá az arányos szélterhelésen kívül a fixpont veszi fel a homlokzati panelek és a háttérszerkezet teljes holtterhét is. A csúszópont a hornyolt furatokkal biztosítja, hogy a függőleges profil a hőtágulás hatására csúszni tudjon, illetve ezenkívül a csúszópont a szélterhelések átvitelére is szolgál.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
fischer FUS szerelősínrendszer
 
fischer FUS szerelősínrendszer

A fischer FUS szerelősínrendszer univerzálisan alkalmazható közepes súlyú rögzítésekhez tűzvédelmi követelményekkel vagy anélkül. A csövek, szellőzőcsövek és a kábeltálcák a szerelősínrendszerrel hatékonyan rögzíthetők. Az optimalizált csatlakozókkal ellátott moduláris rendszer és az átmenőszerelés megkönnyíti a telepítést, a csatlakozóelemek könnyen beilleszthetők az alapelemekbe és elforgathatók. A cinkkel galvanizált kivitel beltéren, míg a tűzihorganyzott és a korrózióálló acél variációk kültéren és erősen korrozív környezetben alkalmazhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Szigetelések rögzítőelemei
Szigetelések rögzítőelemei
Műanyag szigetelőlemezek
Műanyag szigetelőlemezek
Polisztirol szigetelések
Polisztirol szigetelések
Kőzetgyapot szigetelések
Kőzetgyapot szigetelések
Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...