fischer Hungária Bt.

fischer RSB ragasztópatron

Az RSB ragasztópatron a fischer FSB Superbond-System rendszer alkotóeleme. Nehéz acélszerkezetek, zajvédő falak, raktári polcok rögzítésére. A rögzítendő tárgyakat biztonságosan az RG M menetes szárakkal és az RG MI belső menetes csapokkal rögzíthetjük. A kínálat tartalmaz egy rövidebb kivitelű ragasztópatront is. A nagyobb terhelhetőség érdekében két rövid ragasztópatront lehet behelyezni a furatba.

  • akár 5 perc után teljesen terhelhető m
  • minimális furattisztítással is beépíthető
  • beépítési hőmérséklet: -30 °C és +40 °C között

Letöltések

Superbond ragasztópatron RSB: RG M - részletes termékismertető

Superbond ragasztópatron RSB: RG M

pdf 789.1 kB
részletes termékismertető
 
fischer RSB ragasztópatron - biztonsági adatlap

fischer RSB ragasztópatron

pdf 88.6 kB angol
biztonsági adatlap
 
fischer RSB ragasztópatron - szerelési útmutató

fischer RSB ragasztópatron

pdf 3.3 MB angol
szerelési útmutató
 
fischer RSB ragasztópatron - Terhelési táblázat - tervezési segédlet

fischer RSB ragasztópatron - Terhelési táblázat

pdf 72.2 kB angol
tervezési segédlet
 
fischer RSB ragasztópatron - Terhelési táblázat - tervezési segédlet

fischer RSB ragasztópatron - Terhelési táblázat

pdf 58.4 kB angol
tervezési segédlet
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
fischer FAZ II Plus horgonycsap
 
fischer FAZ II Plus horgonycsap

A fischer FAZ II Plus horgonycsap a nagy szakítószilárdságának és széles alkalmazhatóságának köszönhetően megfelel a legmagasabb követelményeknek. Nagy terhelésekhez alkalmazható acéldübel repedéses betonba. A jól bevált feszítőhüvely biztonságosan adja át a terheléseket a betonba, és dinamikus alkalmazásoknál is azonnali terhelhetőséget és nagy teherbírást tesz lehetővé. Az acéldübel ideálisan alkalmazható korlátokhoz, kábeltálcákhoz, konzolokhoz és dinamikus terhelési igényekhez, például emelőkhöz, szállítószalagokhoz és szivattyúkhoz.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
fischer ZeLa Click fali konzol
 
fischer ZeLa Click fali konzol

Hőtechnikailag optimalizált ZeLa Click fali konzolok, amelyek egy üvegszál erősítésű műanyag alapkonzolból és egy alumínium vagy korrózióálló acélból készült lemezből állnak, az ATK 100 függőleges tartószerkezeteként a függőleges réteg alapját képezik. A konzol fischer dübelekkel (pl. DuoXpand, SXRL) rögzíthető a falazathoz. A beépített kompatibilis ZeLa Click lemez kiegészíti a konzolt. Az összes általános szigetelésvastagsághoz és homlokzati kiugráshoz történő alkalmazhatóság érdekében a fali konzolok különböző lemezhosszúságokkal készülnek. Az arányos szélterhelésen kívül a fixpont veszi fel a homlokzati panelek és a háttérszerkezet teljes önsúlyát is. A csúszópont oválfuratai biztosítják a függőleges profil hőtágulás miatti csúszását. A ZeLa Click fali konzolok fix-/csúszópontként is alkalmazhatóak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
fischer TherMax 12 távtartó dübel rendszer külső kompozit hőszigetelő rendszerekhez
 
fischer TherMax 12 távtartó dübel rendszer külső kompozit hőszigetelő rendszerekhez

A fischer TherMax 12 távtartó dübel megoldás a külső falazatokba történő hőhídmentes rögzítéshez nem teherhordó rétegeknél 62 mm-től 170 mm vastagságig az ETICS esetén. Injektáló ragasztókkal kombinálva a rendszer betonhoz és falazathoz engedélyezett. Az engedélyek további biztonságot garantálnak. Az önmetsző, üvegszál-erősítésű kónusz a speciális szerszám nélküli szerelés közben a vakolaton át belemaródik a hőszigetelő anyagba. Ezáltal idő és költség takarítható meg. A TherMax fokozatmentesen állítható az egyenetlen felületű rögzítési alapoknál. A rendszerrel tömör- és üreges téglába, betonba, pórusbetonba nagy terheket, például napellenzőket, légkondicionáló berendezéseket és szatelit antennákat rögzíthetünk.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
ZeLa fali konzol
 
fischer ZeLa fali konzol

Hőmegszakításos fali tartók átszellőztetett homlokzatokhoz. Az ATK 100 függőleges háttérszerkezet függőleges rétegének alapját a ZeLa hőmegszakításos fali konzolok képezik, amelyek alumíniumból vagy korrózióálló acélból készült alapkonzolból és egy poliamid csatlakozókkal elválasztott lemezből állnak. Az épülethez fischer rögzítőelemekkel (pl. DuoXpand, SXRL) rögzíthetőek. A hőhidak csökkentése érdekében a fali konzolok kemény PVC-ből készült kiegészítő termo-stopokkal telepíthetőek. Az összes általános szigetelésvastagsághoz és homlokzati kiugráshoz történő alkalmazhatóság érdekében a fali konzolok különböző áthidaló hosszúságokban készülnek. A profilok hőtágulásának kiegyenlítése érdekében a fali konzolok fix- és csúszó pontokként is használhatók. Továbbá az arányos szélterhelésen kívül a fixpont veszi fel a homlokzati panelek és a háttérszerkezet teljes súlyát is. A rendszer különlegessége a poliamid csatlakozókba integrált csúszómechanizmus, aminek köszönhetően a lemezen nincs szükség oválfuratokra.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
fischer ULTRACUT FBS II betoncsavar
 
fischer ULTRACUT FBS II betoncsavar

Nagy teljesítményű beton csavar egyszerű szerelhetőséggel. A fischer ULTRACUT FBS II cinkkel galvanizált acél betoncsavar (átmérő 8-14) és korrózióálló acél (átmérő 8-12) erőteljes rögzítési megoldás kényelmes szereléssel. A fűrészfogak geometriája biztosítja a gyors és egyszerű szerelést . A betoncsavar ideális rögzítés szerelősínekhez, konzolokhoz és polcrendszerekhez. A cinkkel galvanizált acél kivitel beltérre, a korrózióálló acél kivitel speciálisan kültéri alkalmazásra használható. A szortiment különböző fejkialakításokat kínál: süllyesztett fejű torx behajtással, és hatlapfejű, torx behajtással vagy anélkül (csak cinkkel galvanizált acél) külön rendelésre.
Az ULTRACUT FBS II 6 SK fej alatti speciális kettős szög-geometriája növeli a betoncsavar stabilitását becsavarás közben. A csavar mélyen belevág a betonba és nagy terhelhetőségeket tesz lehetővé. Különböző fejkialakítások maximális rugalmasságot nyújtanak az alkalmazási megoldásokhoz: Hatlapfejű, lencsefejű/nagy lencsefejű, süllyesztett fejű és belsőmenetes hüvellyel / menetes véggel. Az ULTRACUT FBS II 6 tökéletesen alkalmazható csővezetékek, szerelősínek, légvezetékek és egyéb épületgépészeti/karbantartási feladatokhoz.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kötőelemek, dübelek
Kötőelemek, dübelek
Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Kézigépek
Kézigépek
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Univerzális ragasztók, ragasztószalagok
Univerzális ragasztók, ragasztószalagok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...