Columbus Klímaértékesítő Kft.

Columbus Klímaértékesítő Kft.

Galletti ESTRO GT fan-coil család BLDC Greentech inverteres motorral Galletti EvitecH kompakt hőszivattyú, 50-200 kW Galletti ESTRO és ESTROi fan-coil berendezések parapetre, padlóra, mennyezetre TED egyszerűsített fan coil vezérlőegység
 
Galletti termékek
30 termék

A Galletti termékskáláján folyadékhűtők, hőszivattyúk, fan-coil berendezések és termoventilátorok szerepelnek. A magas fokú gépesítés a gyártás során, a nagy gyártókapacitás, ugyanakkor magas fokú rugalmasság már a tervezéstől kezdve, lehetővé teszik, hogy a különböző igényekkel rendelkező felhasználók és üzemeltetők a lehető legnagyobb megelégedéssel használják a Galletti termékeit.

30 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Fujitsu KLLAP légcsatornázható klíma (R32) Fujitsu KHTAP közepes statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32) Fujitsu KMLA közepes statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32) Fujitsu KHTA magas statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32)
 
Fujitsu termékek
22 termék

A Fujitsu termékek között oldalfali, parapet, mennyezeti, padlóra állítható, kazettás, légcsatornázható mono split és multisplit klímaberendezések mellett változó tömegáramú (VRF) klímarendszerek, levegő-víz hőszivattyúk, valamint hővisszanyerő szellőztető rendszerek szerepelnek.

22 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Summer sorozat - oldalfali split klímaberendezés Comfort Plus sorozat - oldalfali split klímaberendezés Fisher multisplit klímaberendezések Fisher parapet-mennyezeti klímaberendezések
 
Fisher termékek
11 termék

A Fisher Klíma amerikai székhelyű cége európai mérnökök által megtervezett klímaberendezéseket forgalmaz. A Fisher termékportfólióba tartoznak oldalfali, parapet, mennyezeti, padlóra állítható, kazettás, légcsatornázható mono- és multisplit klímaberendezések mellett fan-coil rendszerek, légfüggönyök és párátlanítók. A termékek 1999 óta ismertek Magyarországon és ezen idő alatt körülbelül 60 ezer berendezést telepítettek úgy, hogy a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el. A Fisher Klíma kiváló ár-érték arányt garantál. Legyen szó extra funkciókról, hatékonysági értékről, a hosszú távú garanciáról vagy a szakemberek nyújtotta támogatásról, a Fisher Klíma minden esetben tökéletes választásnak bizonyul. A Fisher Klíma célja, hogy az alapvető hűtő-fűtő funkciókon túl további extra szolgáltatásokkal is kiszolgálja vásárlóit. A Fisher Klíma igen gazdag választékkal rendelkezik, ezáltal a legtöbb vásárlói igényt képes kielégíteni.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...