A Galletti ART-U a fan-coilok történetében egy új fejezetet nyit

Elegáns és innovatív hűtés-fűtés megoldás egyedülállóan keskeny kivitelben

Galletti ART-U keskeny kivitelű dizájn fan-coil
Galletti ART-U keskeny kivitelű dizájn fan-coil


A Galletti gyár hosszú múltra tekint vissza sok elégedett ügyféllel. A folyamatos fejlődésének kulcsa talán abban rejlik, hogy valamit másként csinálnak: családi vállalkozás, fiatal csapat, a megrendelők igényeihez közel tudnak kerülni és különös gonddal ügyelnek a minőségre.

A Galletti 20 év óta vezető szerepet tölt be a fan-coil piacon, és ezúttal az élre tört stílusban és a dizájnban is. 1 évvel ezelőtt egy olyan fejlesztési projektbe kezdett, amely fontos technikai és stílusbeli innovációt valósít meg. A hidraulikus beltéri egységek eme új nemzedékénél megszakad a technológiai folytonosság az új anyagok és a szokatlan formatervezés által, így bővülhet a lehetséges vásárlói kör. Az ART-U a modernitásra, igényessége, minimál dizájnra, alacsony zajra és energiafogyasztásra érzékeny fogyasztóknak nyújt egy berendezésen belül megoldást.

Az ART-U projekt első fontos célja a kiváló első benyomás volt, a jó elhelyezhetőség, az észrevétlen elegancia. Az ART-U innovatív kialakítású burkolata 13 cm-es legnagyobb és 10 cm-es legkisebb mélységgel rendelkezik. Széles teljesítmény választék áll rendelkezésre a rendkívül alacsony zajszintű, magas hatékonyságú épületek klimatizálásához. A sorozat öt különböző készülékméretből áll. A kiváló fejlesztés nem csak a megjelenésben volt eredményes, de teljesítményben is elérte a készülék a versenytársait.

Galletti ART-U fan-coil szürke és fehér kivitelben
Galletti ART-U fan-coil szürke és fehér kivitelben


Teljesen egyedülálló a piacon, hogy egy fan-coil alumíniumból készül. Az elülső saválló beszívórács az alumínium panel frontján, alul, középen helyezkedik el, és nemcsak funkciót, hanem elegáns megjelenést is biztosít. A készülék színe hosszú ideig tartós marad, mivel az oldalsó panel, a felső rács távtartója UV-álló ABS-ből készül.A függőleges kifúvás irányítható az eloxált alumínium rácsozat billentésével.

Az inverter által vezérelt BLDC motor kiemelkedő hatékonyságot és csendes működést biztosít. A motor egy kis átmérőjű tangenciális ventilátort hajt meg. A nagy hatékonyságú turbócsöves hőcserélő és polisztirol légelvezetés, a hidrofil bevonat a lamellákon szintén alapfelszereltség.

A készülék belső fejlesztése során az úgynevezett CFD-szimuláció segítségével tanulmányozásra kerültek a belső áramlások hatékonysági szempontból, a legjobb teljesítmény eléréséhez. Az áramlási mező számításai megmutatták, hogy a levegő hol keveredik vissza a különböző zónákban, ami nyomás vesztést okozhat. A turbulens kinetikus energiamező szimulációja kiemelte az erős turbulencia keletkezési területeit a lapát zónában, a légterelő házban és a ventilátor kimenetén.

CFD-szimuláció a belső áramlások hatékonyságának tanulmányozására
CFD-szimuláció a belső áramlások hatékonyságának tanulmányozására


A készülék főbb jellemzői:
 • 5 készülékméret
 • 2 csöves kialakítás
 • függőleges falra szerelhető kivitel
 • különleges dizájn berendezés, 10 cm mélységgel
 • alumínium elülső burkolat
 • UV-álló ABS oldalsó panel
 • fekete RAL 9005 és fehér RAL9010 színváltozat
 • egyedi szín kombinációban is kérhető
 • felső rácsok: állítható eloxált alumínium lamellák ABS távtartókkal
 • BLDC inverter elektromotor fokozatmentes működéssel, IP54 védelmi osztállyal
 • ABS tangenciális ventilátor
 • magas hatékonyságú hőcserélő
 • alacsony zajszintű légvezetés
 • beépített 1 és 3 utú vízoldali szelepvezérlés
 • fokozatmentes fali illetve beépített szabályzók
Lehetséges inverteres vezérlési megoldások:

Galletti MyComfort Large, EVO és TED 10 inverteres vezérlők
Galletti MyComfort Large, EVO és TED 10 inverteres vezérlők


Tekintse meg az ART-U fan-coil bemutató filmjét:A hamarosan megjelenő Galletti ART-U dizájn fan-coil katalógusát letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Columbus Értékesítő Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Galletti ART-U dizájn fan-coil berendezés
 
Galletti ART-U dizájn fan-coil berendezés

A Galletti ART-U dizájn fan-coil-t az új anyagok használata (alumínium burkolat) és egyedi formatervezése teszi különlegessé. Az ART-U innovatív kialakítású, 10 cm-es legkisebb mélységgel rendelkezik. Modernitás, igényesség, minimál dizájn, alacsony zaj és energiafogyasztás jellemzi. Fehér és alumínium szürke burkolattal választható, öt különböző készülékméretben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fan-coil berendezések
Fan-coil berendezések
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...