proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Galletti ART-U a fan-coilok történetében egy új fejezetet nyit


2018. május 17.

Elegáns és innovatív hűtés-fűtés megoldás egyedülállóan keskeny kivitelben

Galletti ART-U keskeny kivitelű dizájn fan-coil

A Galletti gyár hosszú múltra tekint vissza sok elégedett ügyféllel. A folyamatos fejlődésének kulcsa talán abban rejlik, hogy valamit másként csinálnak: családi vállalkozás, fiatal csapat, a megrendelők igényeihez közel tudnak kerülni és különös gonddal ügyelnek a minőségre.

A Galletti 20 év óta vezető szerepet tölt be a fan-coil piacon, és ezúttal az élre tört stílusban és a dizájnban is. 1 évvel ezelőtt egy olyan fejlesztési projektbe kezdett, amely fontos technikai és stílusbeli innovációt valósít meg. A hidraulikus beltéri egységek eme új nemzedékénél megszakad a technológiai folytonosság az új anyagok és a szokatlan formatervezés által, így bővülhet a lehetséges vásárlói kör. Az ART-U a modernitásra, igényessége, minimál dizájnra, alacsony zajra és energiafogyasztásra érzékeny fogyasztóknak nyújt egy berendezésen belül megoldást.

Az ART-U projekt első fontos célja a kiváló első benyomás volt, a jó elhelyezhetőség, az észrevétlen elegancia. Az ART-U innovatív kialakítású burkolata 13 cm-es legnagyobb és 10 cm-es legkisebb mélységgel rendelkezik. Széles teljesítmény választék áll rendelkezésre a rendkívül alacsony zajszintű, magas hatékonyságú épületek klimatizálásához. A sorozat öt különböző készülékméretből áll. A kiváló fejlesztés nem csak a megjelenésben volt eredményes, de teljesítményben is elérte a készülék a versenytársait.

Galletti ART-U fan-coil szürke és fehér kivitelben

Teljesen egyedülálló a piacon, hogy egy fan-coil alumíniumból készül. Az elülső saválló beszívórács az alumínium panel frontján, alul, középen helyezkedik el, és nemcsak funkciót, hanem elegáns megjelenést is biztosít. A készülék színe hosszú ideig tartós marad, mivel az oldalsó panel, a felső rács távtartója UV-álló ABS-ből készül.A függőleges kifúvás irányítható az eloxált alumínium rácsozat billentésével.

Az inverter által vezérelt BLDC motor kiemelkedő hatékonyságot és csendes működést biztosít. A motor egy kis átmérőjű tangenciális ventilátort hajt meg. A nagy hatékonyságú turbócsöves hőcserélő és polisztirol légelvezetés, a hidrofil bevonat a lamellákon szintén alapfelszereltség.

A készülék belső fejlesztése során az úgynevezett CFD-szimuláció segítségével tanulmányozásra kerültek a belső áramlások hatékonysági szempontból, a legjobb teljesítmény eléréséhez. Az áramlási mező számításai megmutatták, hogy a levegő hol keveredik vissza a különböző zónákban, ami nyomás vesztést okozhat. A turbulens kinetikus energiamező szimulációja kiemelte az erős turbulencia keletkezési területeit a lapát zónában, a légterelő házban és a ventilátor kimenetén.

CFD-szimuláció a belső áramlások hatékonyságának tanulmányozására

A készülék főbb jellemzői:
 • 5 készülékméret
 • 2 csöves kialakítás
 • függőleges falra szerelhető kivitel
 • különleges dizájn berendezés, 10 cm mélységgel
 • alumínium elülső burkolat
 • UV-álló ABS oldalsó panel
 • fekete RAL 9005 és fehér RAL9010 színváltozat
 • egyedi szín kombinációban is kérhető
 • felső rácsok: állítható eloxált alumínium lamellák ABS távtartókkal
 • BLDC inverter elektromotor fokozatmentes működéssel, IP54 védelmi osztállyal
 • ABS tangenciális ventilátor
 • magas hatékonyságú hőcserélő
 • alacsony zajszintű légvezetés
 • beépített 1 és 3 utú vízoldali szelepvezérlés
 • fokozatmentes fali illetve beépített szabályzók
Lehetséges inverteres vezérlési megoldások:

Galletti MyComfort Large, EVO és TED 10 inverteres vezérlők

Tekintse meg az ART-U fan-coil bemutató filmjét:A hamarosan megjelenő Galletti ART-U dizájn fan-coil katalógusát letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Columbus Értékesítő Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2142 Nagytarcsa, Pesti út 15.
Telefon: +36 28 588 588
Fax: +36 28 450 000
E-mail:
Web: www.columbus-klima.hu
Horváth Szabolcs
értékesítési vezető +36 20 983 2989
Katona Zoltán
mérnök-értékesítő, Galletti termékek +36 20 368 5850
   
A Columbus Klíma cégcsoport a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása. Vevőiknek egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálnak, magas színvonalú műszaki háttérrel és szervizszolgáltatással. Sok éves tapasztalattal rendelkeznek az épületgépészet új ágazataiban is, a megújuló energiaforrások kiaknázása (hőszivattyúk, napkollektorok), illetve a hővisszanyerés terén. A cég országos viszonteladói hálózattal importőri, képviseleti és nagykereskedelmi tevékenységét folytat. Emellett azonban több - főként Budapesten és környékén - fővállalkozási tevékenység keretében megvalósult projektet is referenciáik közé sorolhatnak, amelyekre megbízóik elégedettsége folytán méltán büszkék.

Forgalmazott márkák önálló weboldalai:
galletti.hu
www.fujitsuklima.hu
www.fisherklima.hu
Márkanevek: Fisher, Fujitsu, Galletti
További hírek a Fan-coil berendezések termékkategóriában
További hírek a Klíma- és hűtéstechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Columbus  Klímaértékesítő  Columbus  Klíma  Galletti  Art-U  Art  U  fan-coil  fancoil  keskeny  kivitel  hűtés-fűtés  klimatizálás  klíma