proidea.hu online termékinformációs katalógus

Galletti EvitecH (50-200 kW) kompakt hőszivattyú EVI kompresszor technológiával


2019. április 01.

Megbízhatóság és hatékonyság bármely időjárási körülmény esetén

Galletti EvitecH kompakt hőszivattyú

Az EvitecH a Galletti új nagy hatékonyságú kompakt multiscroll hőszivattyú sorozata, gőzbefecskendezéses R410A-s kompresszorokkal. A terméksorozat 10 db kompakt levegő-víz hőszivattyú modellből áll, hűtés és hőszivattyús fűtés funkcióval, 50-180 kW közötti hűtőteljesítménnyel és 60-200 kW közötti fűtési teljesítménnyel. A termék fő erőssége a széles működési tartomány, mind a maximális előremenő fűtővíz hőmérséklet (65°C, -11°C-os külső levegő hőmérsékletnél), mind pedig a minimális külső hőmérséklet tekintetében, melyen garantálható a folyamatos üzem (-20°C).

A készülék főbb jellemzői:
  • 10 db hőszivattyús modell
  • egész éves hűtés-fűtés
  • teljes fűtési üzem -20°C külső hőmérsékletig
  • "A" energiaosztály hőszivattyús üzemmódban
  • nagy hatékonyság részterhelésen is
  • kompakt kültéri berendezések
  • zajcsillapított kivitelben is rendelhető
  • melegvíz előállítás 65°C-ig
  • HMV készítéshez 3 utú szelep váltás
  • ellenáramú hőcsere minden üzemmódban
Galletti EvitecH kompakt hőszivattyú - főbb jellemzők
Lehetséges kivitelek, felszereltség, felépítés:

Számos zajcsillapított kialakítás konfigurálható, többféle légoldali és hangszigetelő kiegészítő választásával. Minden modellben fejlett mikroprocesszoros vezérlő található, mely lehetővé teszi az üzemelési paraméterek folyamatos monitorozását, a kifinomult szabályozási logika alkalmazását és a kommunikációs illeszthetőséget. A modulárisan kialakított, V-kondenzátoros felépítés segíti az optimális légoldali hőcserét, szerkezeti szilárdságot és könnyű hozzáférést biztosít a fő alkotórészekhez, kisebb készülék alapterület mellett. A névleges üzemelési körülmények közötti kiemelkedő hatékonyság mellett (Eurovent „A” osztály) a részterheléseken elérhető hatékonyság növelése céljából a teljes termékválasztékot "tandem" megoldások (két kompresszor egyetlen hűtőkörön) alkotják. A készülékeket Hydro Smart Flow készlettel is kiegészíthetjük, mely a hatékonyság növelését és egyben a berendezés szélesebb alkalmazhatósági tartományát eredményezi hűtési üzemben.

Széles működési tartomány:

Az EvitecH sorozat hőszivattyúit mind lakossági, illetve kereskedelmi légkondicionáló rendszerekhez, mind ipari hűtési-fűtési alkalmazásokhoz tervezték. A gőzbefecskendezéses kivitelű kompresszorok (EVI) garantálják a magas hőmérsékletű meleg víz előállítását még igen alacsony külső hőmérsékletek mellett is (akár -20°C-ig).
Galletti EvitecH kompakt hőszivattyú - széles működési tartomány

A hamarosan megjelenő Galletti EvitecH kompakt hőszivattyú katalógusát letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Columbus Értékesítő Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2142 Nagytarcsa, Pesti út 15.
Telefon: +36 28 588 588
Fax: +36 28 450 000
E-mail:
Web: www.columbus-klima.hu
Horváth Szabolcs
értékesítési vezető +36 20 983 2989
Katona Zoltán
mérnök-értékesítő, Galletti termékek +36 20 368 5850
   
A Columbus Klíma cégcsoport a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása. Vevőiknek egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálnak, magas színvonalú műszaki háttérrel és szervizszolgáltatással. Sok éves tapasztalattal rendelkeznek az épületgépészet új ágazataiban is, a megújuló energiaforrások kiaknázása (hőszivattyúk, napkollektorok), illetve a hővisszanyerés terén. A cég országos viszonteladói hálózattal importőri, képviseleti és nagykereskedelmi tevékenységét folytat. Emellett azonban több - főként Budapesten és környékén - fővállalkozási tevékenység keretében megvalósult projektet is referenciáik közé sorolhatnak, amelyekre megbízóik elégedettsége folytán méltán büszkék.

Forgalmazott márkák önálló weboldalai:
galletti.hu
www.fujitsuklima.hu
www.fisherklima.hu
Márkanevek: Fisher, Fujitsu, Galletti
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Evi-Tech  Evitek  Evi-Tek  Columbus  Értékesítő  Kft  Galletti  EvitecH  kompakt  multiscroll  hőszivattyú