Galletti inverteres megoldások termoventilátor berendezéseknél

Új AREOi inverter sorozatú termoventilátorok fűtésre és hűtésre

Az egyre szigorodó elektromos motor hatékonysági előírásoknak megfelelően a ventilátoros hűtő-fűtő hőleadók esetén is technológiai váltás van folyamatban. Új rendszerek tervezésénél érdemes több szempontból is már az újfajta inverteres motorral felszerelt hőleadókat választani.

Az inverter vezérléssel lehetővé válik a ventilátor fordulatszám folyamatos szabályozása. Az állandó mágneses (kefe nélküli) motorok nagy előnye az áramfogyasztás jelentős csökkenése. A pillanatnyi fogyasztás a hagyományos motorokhoz képest akár 1/3-ára csökken, a teljes rendszerre vonatkozóan pedig átlagosan 50% megtakarítás és az ezzel arányos CO2-kibocsátás csökkenés is elérhető.

Például egy nagy teljesítményű Galletti termoventilátor esetén, azonos légszállítás és teljesítmény mellett, hagyományos AC motorral felszerelve 775 Watt, Inverteres EBM motorral felszerelve mindössze 283 Watt a pillanatnyi energiafogyasztás.

Hagyományos AC motoros modell szoftveres kiválasztási példája:

Inverteres motoros modell szoftveres kiválasztási példája:

Az inverteres technológia elérhető lehetőség minden Galletti AREO termoventilátor esetén. Halk, energiatakarékos, komfortos és huzatmentes alkalmazások, intelligens fokozatmentes vezérléssel, széles működési tartománnyal.

EBM GreenTech® motoros termoventilátorok jellemzői:

Az új AREOi inverter sorozatot a megbízhatóság és az on-off sorozat szilárdsága jellemzi, felhasználva az EBM-PAPST GreenTech® technológiai fejlesztéseit. Az AREOi sorozat kefe nélküli inverteres (BLDC) motorral rendelkezik, mely a fordulatszám precíz beállítását teszi lehetővé maximálisan figyelembe véve a valós hőteljesítmény szükségleteket. A fejlett GreenTech® technológia különleges légoldali hatásosságot és ebből következően alacsony szezonális energiafelhasználást eredményez.

A hírben szereplő termékek

Galletti AREO fűtő és hűtő-fűtő termoventilátorok
 
Galletti AREO fűtő és hűtő-fűtő termoventilátorok

A Galletti AREO egyetlen, univerzális készülékben kínál megoldást közepes és nagy légterű ipari illetve kereskedelmi helyiségeknek fűtésre vagy akár hűtésre. A lekerekített, egyedülálló dizájnjáról könnyen felismerhető AREO termoventilátort 3 fokozatú motor, hidegvizes üzem és páratlanul alacsony zajszint jellemzi. Az AREO sorozat 18 modellből áll, melyek falra szerelve (vízszintes kifúvás esetén) meleg és hideg vízzel is üzemelnek, köszönhetően az innovatív kondenzvíz gyűjtő és elvezető rendszernek. Csak fűtésnél (függőleges kifúvás esetén) az AREO mennyezetre is szerelhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Termoventilátorok
Termoventilátorok
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...