proidea.hu online termékinformációs katalógus

Galletti inverteres megoldások termoventilátor berendezéseknél


2018. február 05.

Új AREOi inverter sorozatú termoventilátorok fűtésre és hűtésre

Az egyre szigorodó elektromos motor hatékonysági előírásoknak megfelelően a ventilátoros hűtő-fűtő hőleadók esetén is technológiai váltás van folyamatban. Új rendszerek tervezésénél érdemes több szempontból is már az újfajta inverteres motorral felszerelt hőleadókat választani.

Az inverter vezérléssel lehetővé válik a ventilátor fordulatszám folyamatos szabályozása. Az állandó mágneses (kefe nélküli) motorok nagy előnye az áramfogyasztás jelentős csökkenése. A pillanatnyi fogyasztás a hagyományos motorokhoz képest akár 1/3-ára csökken, a teljes rendszerre vonatkozóan pedig átlagosan 50% megtakarítás és az ezzel arányos CO2-kibocsátás csökkenés is elérhető.

Például egy nagy teljesítményű Galletti termoventilátor esetén, azonos légszállítás és teljesítmény mellett, hagyományos AC motorral felszerelve 775 Watt, Inverteres EBM motorral felszerelve mindössze 283 Watt a pillanatnyi energiafogyasztás.

Hagyományos AC motoros modell szoftveres kiválasztási példája:

Inverteres motoros modell szoftveres kiválasztási példája:

Az inverteres technológia elérhető lehetőség minden Galletti AREO termoventilátor esetén. Halk, energiatakarékos, komfortos és huzatmentes alkalmazások, intelligens fokozatmentes vezérléssel, széles működési tartománnyal.

EBM GreenTech® motoros termoventilátorok jellemzői:

Az új AREOi inverter sorozatot a megbízhatóság és az on-off sorozat szilárdsága jellemzi, felhasználva az EBM-PAPST GreenTech® technológiai fejlesztéseit. Az AREOi sorozat kefe nélküli inverteres (BLDC) motorral rendelkezik, mely a fordulatszám precíz beállítását teszi lehetővé maximálisan figyelembe véve a valós hőteljesítmény szükségleteket. A fejlett GreenTech® technológia különleges légoldali hatásosságot és ebből következően alacsony szezonális energiafelhasználást eredményez.

  • Alacsony zajszint
  • Széles működési tartomány (70°C -os beszívott levegő)
  • Axiál ventilátorok aerodinamikus profilokkal (HyBlade® technológia)
  • BLDC elektromotor F-osztállyal, fokozatmentes, folyamatos működésre alkalmas kivitelben
  • Jelentősen megnőtt megbízhatóság az integrált ventilátor és motor kivitel miatt
Szabályozás

Az állandó mágneses kefe nélküli motorok működtetése egy 0-10 V kimenettel rendelkező MyComfort Large, EVO és TED 10 szabályzóval lehetséges.

MyComfort Large EVO TED 10

A Galletti inverteres termoventilátor családot korszerű, élvonalbeli termékké emeli a hőmérséklet, relatív páratartalom és időprogram alapján történő szabályozás lehetősége is. A digitális kimenetek segítségével külső rendszerelemek és berendezések is működtethetők a termosztátról (pl. kazán, folyadékhűtő, főköri szivattyú ill. cirkulációs szivattyú stb.) További analóg kimenetek állnak rendelkezésre a vízoldali motoros szelepek működtetéséhez.


A Galletti AREOi inverteres termoventilátor sorozat termékismertetőjét letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Columbus Értékesítő Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2142 Nagytarcsa, Pesti út 15.
Telefon: +36 28 588 588
Fax: +36 28 450 000
E-mail:
Web: www.columbus-klima.hu
Horváth Szabolcs
értékesítési vezető +36 20 983 2989
Katona Zoltán
mérnök-értékesítő, Galletti termékek +36 20 368 5850
   
A Columbus Klíma cégcsoport a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása. Vevőiknek egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálnak, magas színvonalú műszaki háttérrel és szervizszolgáltatással. Sok éves tapasztalattal rendelkeznek az épületgépészet új ágazataiban is, a megújuló energiaforrások kiaknázása (hőszivattyúk, napkollektorok), illetve a hővisszanyerés terén. A cég országos viszonteladói hálózattal importőri, képviseleti és nagykereskedelmi tevékenységét folytat. Emellett azonban több - főként Budapesten és környékén - fővállalkozási tevékenység keretében megvalósult projektet is referenciáik közé sorolhatnak, amelyekre megbízóik elégedettsége folytán méltán büszkék.

Forgalmazott márkák önálló weboldalai:
galletti.hu
www.fujitsuklima.hu
www.fisherklima.hu
Márkanevek: Fisher, Fujitsu, Galletti
További hírek a Termoventilátorok termékkategóriában
További hírek a Légtechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Columbus  Klímaértékesítő  Kft  Galletti  Areo  Areoi  inverter  sorozat  termoventilátor  hűtés-fűtés  fűtés-hűtés  hőszivattyús  rendszer  Greentech  technológia  DFP  fali  konzolpár  DFC  oszlopra  rögzíthető  tartókonzol  DFO  állítható  konzol  ipari  fűtéstechnika