proidea.hu online termékinformációs katalógus

Cetra (Galletti) RPE hővisszanyerős kislégkezelők


2018. szeptember 17.

30 év légkezelésben szerzett tapasztalatával alkotta meg a Cetra ezt a magas hatásfokú hővisszanyerős szellőztetőt

Cetra RPE hővisszanyerős szellőztető
A Galletti Cégcsoport többi vállalatához hasonlóan, a Cetra is a kezdetek óta maga végzi az alapvetően szükséges összes stratégiai feladatot. A kutatásfejlesztés, a tervezés és a gyártás teljes mértékben a vállalaton belül folyik, ez garantálja a tapasztalat folyamatos bővülését, és jelentős rugalmasságot biztosít a piaci igények változásához. A gyártásban fontos szerepet tölt be a Salvagnini világvezető innovatív lemezmegmunkáló központ, amellyel a Galletti Cégcsoport évek óta dolgozik, illetve a saját poliuretán habosító egység is a panelek szigetelésére.

Az új Cetra RPE hővisszanyerős légkezelő méretei rendkívül kompaktak, akár álmennyezet fölött fekvő vagy fal melletti, álló kivitel is rendelhető 550-6000 m³/h légszállítási tartományban. A magas műszaki felszereltség mellett jó ár-érték arány és gyors gyártási határidő jellemzi a sorozatot. A berendezés teljesíti valamennyi vonatkozó ERP műszaki előírást.
Cetra RPE hővisszanyerős szellőztető részei és vezérlései
Az RPE sorozat alapvető jellemzői:
 • festett acéllemez burkolat
 • magas (90% feletti) hatékonyságú keresztáramú alumínium hővisszanyerő
 • szívó oldali F7 (FF9 finom) / M6 szűrők
 • szűrőeltömődés-jelző nyomáskapcsolók
 • Freecooling bypass zsalu
 • AC és EC motor, fokozatmentes szabályozás
 • intelligens vezérlő
 • CO₂ érzékelő
Számtalan integrált és külön felszerelhető opció, hűtés-fűtési funkció áll rendelkezésre:
 • elektromos utófűtő
 • elektromos fagyvédő fűtés
 • vizes hűtés-fűtés kalorifer szelep szabályozással
 • direkt elpárologtatós (DX) hűtés-fűtés kalorifer
Cetra RPE-S és RPE-X hővisszanyerős szellőztetők felszereltségei

A különböző műszaki és minőségi igényeknek megfelelően további választási lehetőség egy gazdaságos RPE S és egy prémium felszereltségű RPE X változat:

RPE S kivitel alapfelszereltsége: poliuretán hab szigetelésű dupla oldalpanelek, közvetlen meghajtású energiatakarékos AC motoros centrifugál ventilátorok, TED egyszerű vezérlő fokozatszabályozással, on/off kimenetekkel.

RPE X kivitel alapfelszereltsége: tűzálló kőzetgyapot szigetelésű dupla oldalpanelek, hőhídmentes profilok, emelt nyomású közvetlen meghajtású EC motoros energiatakarékos centrifugál ventilátorok független vezérléssel, EVO elektronikus fejlett szabályzó, fokozatmentes működéssel


Az új Cetra by Galletti RPE hővisszanyerős szellőztetők termékismertetőjét, tervezési segédletét letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Columbus Értékesítő Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2142 Nagytarcsa, Pesti út 15.
Telefon: +36 28 588 588
Fax: +36 28 450 000
E-mail:
Web: www.columbus-klima.hu
Horváth Szabolcs
értékesítési vezető +36 20 983 2989
Katona Zoltán
mérnök-értékesítő, Galletti termékek +36 20 368 5850
   
A Columbus Klíma cégcsoport a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása. Vevőiknek egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálnak, magas színvonalú műszaki háttérrel és szervizszolgáltatással. Sok éves tapasztalattal rendelkeznek az épületgépészet új ágazataiban is, a megújuló energiaforrások kiaknázása (hőszivattyúk, napkollektorok), illetve a hővisszanyerés terén. A cég országos viszonteladói hálózattal importőri, képviseleti és nagykereskedelmi tevékenységét folytat. Emellett azonban több - főként Budapesten és környékén - fővállalkozási tevékenység keretében megvalósult projektet is referenciáik közé sorolhatnak, amelyekre megbízóik elégedettsége folytán méltán büszkék.

Forgalmazott márkák önálló weboldalai:
galletti.hu
www.fujitsuklima.hu
www.fisherklima.hu
Márkanevek: Fisher, Fujitsu, Galletti
További hírek a Hővisszanyerős szellőztető rendszerek termékkategóriában
További hírek a Légtechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Columbus  Klímaértékesítő  Kft  Cetra  by  Galletti  RPE  hővisszanyerős  szellőztető  RPE  hővisszanyerős  légkezelő  kompakt  légkezelő  kislégkezelő  RPES  RPE  X  RPE  S  RPEX  RPE-S  RPE-X