proidea.hu online termékinformációs katalógus

Galletti ESTRO GT fan-coil család Greentech inverteres motorral a Columbus Klímaértékesítő Kft.-től


2019. január 14.

A legmagasabb szintű technológiával rendelkező ESTRO GT típust kifejezetten a szállodaipar részére fejlesztették ki

Galletti ESTRO GT fan-coil

A Galletti gyár széleskörű tapasztalata a fan-coilok gyártása és a kifinomult vezérlési logikák kifejlesztésének területén egyesül az EBM-PAPST ventilátor-motorok legmagasabb szintű gyártási szakértelmével egy konstrukción belül, mellyel létrejött az ESTRO GT.
Az ESTRO GT típust kifejezetten a szállodaipar részére fejlesztették ki, ahol a hatékonyság, megbízhatóság, csendes működés és az egyszerű karbantartás szempontjából is a fan-coil nyújtja a legkedvezőbb megoldást. Az ESTRO GT alkalmazása olyan, mintha egy csillaggal megemelkedne a szálloda besorolása.
Az ESTRO GT GreenTech technológiájú ventilátor motorokat alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a korszerű BLDC motor közvetlenül össze van építve az inverter egységgel és a ventilátorral. Ezáltal a hagyományos AC motorokhoz képest 70%-kal kisebb az elektromos fogyasztása. Az alacsony áramfogyasztás szempontjából is ideális megoldás szállodai beépítéshez, ahol a fan-coil az év 80%-ában működik átlagban.
A rendkívül alacsony zajszint és a ventilátor fokozat folyamatos változtatási lehetősége tökéletesen kielégítik a szállóvendégek igényeit a rugalmas használat és a csendes működés tekintetében.
Az ESTRO GT fan-coil berendezésekhez MYCOMFORT LARGE, EVO és TED10 mikroprocesszoros vezérlőegységek alkalmazhatók, melyek az analóg kimeneteknek (0-10 V) és a kifinomult szabályozási logikának köszönhetően tökéletesen szabályozzák a BLDC motorok és akár modulációs szelepek működését.

Az ESTRO GT fan-coil család alapvető jellemzői:
 • EBM gyártású GREENTECH ventilátor
 • inverter vezérelt BLDC motor
 • alacsony energiafogyasztás
 • fokozatmentes működés
 • különösen csendes üzem
 • alacsony, álmennyezet fölé tehető kivitel
 • beépíthető légtisztító ionizátor
Az ESTRO GT fan-coil család alapvető jellemzői
Lehetséges kivitelek:
 • falra / mennyezet alá szerelhető, burkolatos kivitel
 • falba / álmennyezet fölé szerelhető, burkolat nélküli kivitel
 • vízszintes / függőleges kifúvással
 • 2 illetve 4 csöves kialakításban
Számos légoldali és vízoldali tartozékkal rendelhető:
Az ESTRO GT fan-coil számos légoldali és vízoldali tartozékkal rendelhető
Példa a mennyezetbe süllyeszthető berendezések légoldali felszereltségére
Főbb alkotórészek:

Burkolat - Festett acéllemez burkolat, az oldalsó rész és a felső rács és UV-álló ABS-ből készül, mely élettartamon belül színtartósságot biztosít. A felső légrács 180 fokkal elforgatható.

Felépítés - Nagy szilárdságú horganyzott acéllemez, hővel és hangszigeteléssel ellátott 1. osztályú hőállóságú panelek.

Légszűrő - Méhsejt szerkezetű polipropilén mosható levegőszűrő, könnyen eltávolítható a karbantartási műveletekhez.

Hőcserélő - Magas hatékonyságú hőcserélő rézcsővel, alumínium lamellázattal, sárgaréz csatlakozókkal és légtelenítő szeleppel ellátva. A vízcsatlakozások a szereléskor át-fordíthatók. Kérésre lehetséges egy további hőcserélő beszerelése is a 4 csöves rendszerekhez.

BLDC Green Tech ventilátor - Az ESTRO GT készülék az EBM-PAPST exkluzív GreenTech technológiáját alkalmazza. A ventilátoregységbe integrált permanens mágneses frekvenciaváltós BLDC motort IP 44-es védelmi fokozat, F szigetelési osztály és golyóscsapágyak jellemzik. A csigaház PP polipropilén kivitelű. Az előrehajló lapátozású centrifugál ventilátor üvegszállal erősített PA6 poliamidból készül.
BLDC Green Tech ventilátor Az inverteres BLDC motor további előnyei:

A nagymértékű elektromos fogyasztás csökkenés mellett a BLDC inverteres technológia az AC váltóáramú motor technikához képest lehetővé teszi a készülék teljesítményének folyamatos beállítását a tényleges helyi hőmérséklet és páratartalom igényhez. Ez nyilvánvaló előnyökkel jár komfort és akusztikai szempontból is.


Az új Galletti ESTRO GT fan-coil család katalógusát letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Columbus Értékesítő Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2142 Nagytarcsa, Pesti út 15.
Telefon: +36 28 588 588
Fax: +36 28 450 000
E-mail:
Web: www.columbus-klima.hu
Horváth Szabolcs
értékesítési vezető +36 20 983 2989
Katona Zoltán
mérnök-értékesítő, Galletti termékek +36 20 368 5850
   
A Columbus Klíma cégcsoport a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása. Vevőiknek egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálnak, magas színvonalú műszaki háttérrel és szervizszolgáltatással. Sok éves tapasztalattal rendelkeznek az épületgépészet új ágazataiban is, a megújuló energiaforrások kiaknázása (hőszivattyúk, napkollektorok), illetve a hővisszanyerés terén. A cég országos viszonteladói hálózattal importőri, képviseleti és nagykereskedelmi tevékenységét folytat. Emellett azonban több - főként Budapesten és környékén - fővállalkozási tevékenység keretében megvalósult projektet is referenciáik közé sorolhatnak, amelyekre megbízóik elégedettsége folytán méltán büszkék.

Forgalmazott márkák önálló weboldalai:
galletti.hu
www.fujitsuklima.hu
www.fisherklima.hu
Márkanevek: Fisher, Fujitsu, Galletti
További hírek a Fan-coil berendezések termékkategóriában
További hírek a Klíma- és hűtéstechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  ESTRO  GT  fan-coil  Galletti  Columbus  Klímaértékesítő  Kft  GreenTech  technológiájú  ventilátor  motor  BLDC  GreenTech  motor  inverter  vezérelt  BLDC  motor  szállodaipar  szállodai  alkalmazás  EBM