Galletti ESTRO GT fan-coil család Greentech inverteres motorral a Columbus Klímaértékesítő Kft.-től

A legmagasabb szintű technológiával rendelkező ESTRO GT típust kifejezetten a szállodaipar részére fejlesztették ki

Galletti ESTRO GT fan-coil
Galletti ESTRO GT fan-coil


A Galletti gyár széleskörű tapasztalata a fan-coilok gyártása és a kifinomult vezérlési logikák kifejlesztésének területén egyesül az EBM-PAPST ventilátor-motorok legmagasabb szintű gyártási szakértelmével egy konstrukción belül, mellyel létrejött az ESTRO GT.
Az ESTRO GT típust kifejezetten a szállodaipar részére fejlesztették ki, ahol a hatékonyság, megbízhatóság, csendes működés és az egyszerű karbantartás szempontjából is a fan-coil nyújtja a legkedvezőbb megoldást. Az ESTRO GT alkalmazása olyan, mintha egy csillaggal megemelkedne a szálloda besorolása.
Az ESTRO GT GreenTech technológiájú ventilátor motorokat alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a korszerű BLDC motor közvetlenül össze van építve az inverter egységgel és a ventilátorral. Ezáltal a hagyományos AC motorokhoz képest 70%-kal kisebb az elektromos fogyasztása. Az alacsony áramfogyasztás szempontjából is ideális megoldás szállodai beépítéshez, ahol a fan-coil az év 80%-ában működik átlagban.
A rendkívül alacsony zajszint és a ventilátor fokozat folyamatos változtatási lehetősége tökéletesen kielégítik a szállóvendégek igényeit a rugalmas használat és a csendes működés tekintetében.
Az ESTRO GT fan-coil berendezésekhez MYCOMFORT LARGE, EVO és TED10 mikroprocesszoros vezérlőegységek alkalmazhatók, melyek az analóg kimeneteknek (0-10 V) és a kifinomult szabályozási logikának köszönhetően tökéletesen szabályozzák a BLDC motorok és akár modulációs szelepek működését.

Az ESTRO GT fan-coil család alapvető jellemzői:
 • EBM gyártású GREENTECH ventilátor
 • inverter vezérelt BLDC motor
 • alacsony energiafogyasztás
 • fokozatmentes működés
 • különösen csendes üzem
 • alacsony, álmennyezet fölé tehető kivitel
 • beépíthető légtisztító ionizátor
Az ESTRO GT fan-coil család alapvető jellemzői
Az ESTRO GT fan-coil család alapvető jellemzői

Lehetséges kivitelek:
 • falra / mennyezet alá szerelhető, burkolatos kivitel
 • falba / álmennyezet fölé szerelhető, burkolat nélküli kivitel
 • vízszintes / függőleges kifúvással
 • 2 illetve 4 csöves kialakításban
Számos légoldali és vízoldali tartozékkal rendelhető:
Az ESTRO GT fan-coil számos légoldali és vízoldali tartozékkal rendelhető
Az ESTRO GT fan-coil számos légoldali és vízoldali tartozékkal rendelhető

Példa a mennyezetbe süllyeszthető berendezések légoldali felszereltségére
Főbb alkotórészek:

Burkolat - Festett acéllemez burkolat, az oldalsó rész és a felső rács és UV-álló ABS-ből készül, mely élettartamon belül színtartósságot biztosít. A felső légrács 180 fokkal elforgatható.

Felépítés - Nagy szilárdságú horganyzott acéllemez, hővel és hangszigeteléssel ellátott 1. osztályú hőállóságú panelek.

Légszűrő - Méhsejt szerkezetű polipropilén mosható levegőszűrő, könnyen eltávolítható a karbantartási műveletekhez.

Hőcserélő - Magas hatékonyságú hőcserélő rézcsővel, alumínium lamellázattal, sárgaréz csatlakozókkal és légtelenítő szeleppel ellátva. A vízcsatlakozások a szereléskor át-fordíthatók. Kérésre lehetséges egy további hőcserélő beszerelése is a 4 csöves rendszerekhez.

BLDC Green Tech ventilátor - Az ESTRO GT készülék az EBM-PAPST exkluzív GreenTech technológiáját alkalmazza. A ventilátoregységbe integrált permanens mágneses frekvenciaváltós BLDC motort IP 44-es védelmi fokozat, F szigetelési osztály és golyóscsapágyak jellemzik. A csigaház PP polipropilén kivitelű. Az előrehajló lapátozású centrifugál ventilátor üvegszállal erősített PA6 poliamidból készül.
BLDC Green Tech ventilátor
BLDC Green Tech ventilátor
Az inverteres BLDC motor további előnyei:

A nagymértékű elektromos fogyasztás csökkenés mellett a BLDC inverteres technológia az AC váltóáramú motor technikához képest lehetővé teszi a készülék teljesítményének folyamatos beállítását a tényleges helyi hőmérséklet és páratartalom igényhez. Ez nyilvánvaló előnyökkel jár komfort és akusztikai szempontból is.


Az új Galletti ESTRO GT fan-coil család katalógusát letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Columbus Értékesítő Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
Galletti ESTRO GT fan-coil család BLDC Greentech inverteres motorral
 
Galletti ESTRO GT fan-coil család BLDC Greentech inverteres motorral

Az ESTRO GT (1-6 kW) GreenTech technológiát alkalmazó fan-coilokat kifejezetten a szállodaipar részére fejlesztették ki. A GreenTech technológiájú ventilátor motorok alkalmazása azt jelenti, hogy a BLDC motor közvetlenül össze van építve az inverter egységgel és a ventilátorral. Az Estro GT fan-coilt rendkívül alacsony zajszint és a ventilátor fokozat folyamatos változtatási lehetősége jellemzi, ami a rugalmas használatot és a csendes működést eredményez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Fan-coil berendezések
Fan-coil berendezések
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...