proidea.hu online termékinformációs katalógus

RAVAK BeHappy II mosdók és fürdőszobabútorok


2018. március 21.

Az okos fürdőszoba koncepció újragondolva

A RAVAK a BeHappy II koncepcióját azért gondolta újra, hogy még kellemesebb élményt nyújtson azoknak, akik kis fürdőszobájuk minden részletét helytakarékosan szeretnék berendezni. A BeHappy II fürdőszoba koncepció elemei kirakósként illeszkednek egymásba, hála a Nosal Design Studio rendhagyó formatervezésének.

BeHappy mosdó - Mosdót a kádba

Egy kis fürdőszoba is számos kihasználható helyet kínál. A BeHappy koncepció a mosdók tekintetében is ezt a gondolatmenetet követi. A játékosan praktikus kollekció nem csak a kád alsó vége fölé felszerelhető, balos és jobbos sarokmosdót, hanem egyenes vonalú mosdót is kínál a fürdőszoba úttörőinek, akik végre valami újra vágynak.

A szűkös térbe tervezett mosdók formáját a kreatív tervezők úgy alakították ki, hogy egy centiméterrel se vegyen el több helyet az értékes térből, mint amennyi szükséges, mégis kényelmes mosakodást tegyen lehetővé. Az egyenes mosdó mérete 55 x 40 cm, míg a sarokmosdó 50 x 66,5 cm-es.
BeHappy fürdőszobabútorok - Egységben az erő

A BeHappy fürdőszobabútorok harmóniában vannak a koncepció összes elemével. Nem uralják a teret, hanem ízlésesen belesimulnak. A kellemes formatervezésű BeHappy II tükör és a szintén új, elegáns mosdó alatti szekrény stílusos összhangot teremt a fürdőszobában, ráadásul bővíti a választási lehetőséget is: dönthet úgy, hogy a mosdót közvetlenül a kád fölé, vagy pedig a mosdó alatti szekrénnyel kombinálva a kád mellé helyezi. A bútorokat összeszerelve szállítják, így elég a falra szerelni őket és már használhatók is.
A BeHappy II mosdók és fürdőszobabútorok letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
Hír
RAVAK BeHappy II aszimmetrikus kád
2018.03.14    
Kulcsszavak:  RAVAK  BeHappy  II  BeHappy  II  koncepció  mosdók  mosdó  sarokmosdó  egyenes  vonalú  mosdó  fürdőszobabútorok  mosdó  alatti  szekrény  tükör  komplett  fürdőszobai  megoldások  aszimmetrikus  kád  kádak  akrilkád  fürdőkád  sarokkád  kádparaván