RAVAK BeHappy II mosdók és fürdőszobabútorok

Az okos fürdőszoba koncepció újragondolva

A RAVAK a BeHappy II koncepcióját azért gondolta újra, hogy még kellemesebb élményt nyújtson azoknak, akik kis fürdőszobájuk minden részletét helytakarékosan szeretnék berendezni. A BeHappy II fürdőszoba koncepció elemei kirakósként illeszkednek egymásba, hála a Nosal Design Studio rendhagyó formatervezésének.

BeHappy mosdó - Mosdót a kádba

Egy kis fürdőszoba is számos kihasználható helyet kínál. A BeHappy koncepció a mosdók tekintetében is ezt a gondolatmenetet követi. A játékosan praktikus kollekció nem csak a kád alsó vége fölé felszerelhető, balos és jobbos sarokmosdót, hanem egyenes vonalú mosdót is kínál a fürdőszoba úttörőinek, akik végre valami újra vágynak.

A szűkös térbe tervezett mosdók formáját a kreatív tervezők úgy alakították ki, hogy egy centiméterrel se vegyen el több helyet az értékes térből, mint amennyi szükséges, mégis kényelmes mosakodást tegyen lehetővé. Az egyenes mosdó mérete 55 x 40 cm, míg a sarokmosdó 50 x 66,5 cm-es.
BeHappy fürdőszobabútorok - Egységben az erő

A BeHappy fürdőszobabútorok harmóniában vannak a koncepció összes elemével. Nem uralják a teret, hanem ízlésesen belesimulnak. A kellemes formatervezésű BeHappy II tükör és a szintén új, elegáns mosdó alatti szekrény stílusos összhangot teremt a fürdőszobában, ráadásul bővíti a választási lehetőséget is: dönthet úgy, hogy a mosdót közvetlenül a kád fölé, vagy pedig a mosdó alatti szekrénnyel kombinálva a kád mellé helyezi. A bútorokat összeszerelve szállítják, így elég a falra szerelni őket és már használhatók is.
A BeHappy II mosdók és fürdőszobabútorok letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
RAVAK BeHappy II fürdőszobabútorok
 
RAVAK BeHappy II fürdőszobabútorok

A BeHappy II mosdó alatti szekrény a BeHappy mosdóval kombinálható. A szekrény magas fiókkal és bőséges tárolókapacitással rendelkezik. Az ajtót fényes fehér, a bútorlapokat pedig fehér színárnyalatban szállítják. A szerelőkészlet (csavarok, zsanérok) a bútorlap részét képezik, amelyet összeszerelt állapotban szállítanak. A szekrény falra rögzíthető, nem lehetséges tartólábakra telepíteni. A BeHappy II koncepció más elemeivel (BeHappy II mosdó, BeHappy II tükör) és további RAVAK termékekkel ajánlatos kombinálni.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
RAVAK BeHappy II mosdók
 
RAVAK BeHappy II mosdók

A BeHappy II sarokmosdó az azonos nevű káddal speciálisan a kisméretű fürdőszobákba lett tervezve. A mosdó kád fölé helyezése ötletesen kihasználja a teret. Mindkét oldalán rengeteg tárolóhellyel rendelkezik. Az egyenes BeHappy II mosdó közvetlen falra vagy mosdó alatti szekrényre szerelhető. A design harmonizálása érdekében javasolt a BeHappy II koncepció elemeivel (BeHappy II kád, BeHappy II tükör, BeHappy II mosdó alatti szekrény) vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. A szerelőkészlet (csavarok) és a lefolyó fedele a csomagolás része.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
RAVAK BeHappy II aszimmetrikus kád
RAVAK BeHappy II aszimmetrikus kád
Helytakarékos megoldás fürdéshez, zuhanyzáshoz
RAVAK BeHappy II aszimmetrikus kád
Kategóriák
Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Bútorok
Bútorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...