RAVAK BeHappy II aszimmetrikus kád

Helytakarékos megoldás fürdéshez, zuhanyzáshoz

Az új BeHappy II kád olyan helytakarékos megoldást kínál a fürdéshez és a zuhanyzáshoz, amely a BeHappy koncepció minden egyéb darabját jellemzi. Kis helyen is elfér, de ez nem jelenti azt, hogy kényelmetlen a fürdés során, hiszen szélessége garantálja a kifogástalan komfortot.
A BeHappy II koncepció elemei

Egységes termékcsalád nem csak kis fürdőszobába. A BeHappy II koncepcióban az egyedi formájú kád és mosdó mellett a klasszikus formákat kedvelők is rátalálnak a saját ízlésvilágukra. A háromrészes harmonika rendszerű kádparavánjának köszönhetően pedig a zuhanyzás sem jelent gondot. A kád felett, a lábrésznél elhelyezett mosdó még inkább segít abban, hogy a lehető legtöbb helyet használhassa akadálytalanul a fürdőszobában.
Rendhagyó kád
Különleges formája helyet takarít meg a fürdőszobában anélkül, hogy akadályozná a kényelmes fürdést. Ergonomikus előlappal kiegészítve gyorsan és egyszerűen beszerelhető, így nem kell előfalazással vagy burkolattal bajlódnia.

Pontosan illeszkedő kádparaván
A három részre tagolódó kádparaván pontosan követi a fürdőkád formáját, amelyhez illeszkedve tökéletesen záró zuhanykabint hoz létre.

A mosdó ötletes elhelyezése
A kád alsó vége fölé függesztett mosdó nem vesz el helyet a fürdőtérből, de praktikus megoldást biztosít a kézmosáshoz. A kád és a mosdó kényelmesen hozzáférhető.

Praktikus és esztétikai igényeket kielégítő bútorok
A BeHappy II fürdőszobabútorok tökéletesen harmonizálnak a koncepció összes elemével. Két változat közül választhatunk, mosdónkat közvetlenül a kád fölé, vagy mosdó alatti szekrénnyel kombinálva a kád mellé helyezhetjük. A bútorokat összeszerelve szállítják, az utolsó milliméterig pontosan illeszkedő állapotban kerül a fürdőszobába.

A BeHappy II aszimmetrikus akrilkád letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

RAVAK BeHappy II kád
 
RAVAK BeHappy II kád

A kád felett a lábrésznél elhelyezett mosdóval együtt a BeHappy II tudja, mi szükséges egy kisméretű fürdőszobába. A háromrészes harmonika rendszerű kádparavánnak köszönhetően állva is kényelmesen zuhanyozhat. A BeHappy II kád helytakarékossága nem azt jelenti, hogy kényelmetlen lenne a fürdésnél. Kellő szélességének jóvoltából még a kis méretei ellenére is luxus fürdést biztosít.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

RAVAK BeHappy II mosdók és fürdőszobabútorok
RAVAK BeHappy II mosdók és fürdőszobabútorok
Az okos fürdőszoba koncepció újragondolva
RAVAK BeHappy II mosdók és fürdőszobabútorok

Kategóriák

Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Bútorok
Bútorok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...