proidea.hu online termékinformációs katalógus

RAVAK BeHappy II aszimmetrikus kád


2018. március 14.

Helytakarékos megoldás fürdéshez, zuhanyzáshoz

Az új BeHappy II kád olyan helytakarékos megoldást kínál a fürdéshez és a zuhanyzáshoz, amely a BeHappy koncepció minden egyéb darabját jellemzi. Kis helyen is elfér, de ez nem jelenti azt, hogy kényelmetlen a fürdés során, hiszen szélessége garantálja a kifogástalan komfortot.
A BeHappy II koncepció elemei

Egységes termékcsalád nem csak kis fürdőszobába. A BeHappy II koncepcióban az egyedi formájú kád és mosdó mellett a klasszikus formákat kedvelők is rátalálnak a saját ízlésvilágukra. A háromrészes harmonika rendszerű kádparavánjának köszönhetően pedig a zuhanyzás sem jelent gondot. A kád felett, a lábrésznél elhelyezett mosdó még inkább segít abban, hogy a lehető legtöbb helyet használhassa akadálytalanul a fürdőszobában.
Rendhagyó kád
Különleges formája helyet takarít meg a fürdőszobában anélkül, hogy akadályozná a kényelmes fürdést. Ergonomikus előlappal kiegészítve gyorsan és egyszerűen beszerelhető, így nem kell előfalazással vagy burkolattal bajlódnia.

Pontosan illeszkedő kádparaván
A három részre tagolódó kádparaván pontosan követi a fürdőkád formáját, amelyhez illeszkedve tökéletesen záró zuhanykabint hoz létre.

A mosdó ötletes elhelyezése
A kád alsó vége fölé függesztett mosdó nem vesz el helyet a fürdőtérből, de praktikus megoldást biztosít a kézmosáshoz. A kád és a mosdó kényelmesen hozzáférhető.

Praktikus és esztétikai igényeket kielégítő bútorok
A BeHappy II fürdőszobabútorok tökéletesen harmonizálnak a koncepció összes elemével. Két változat közül választhatunk, mosdónkat közvetlenül a kád fölé, vagy mosdó alatti szekrénnyel kombinálva a kád mellé helyezhetjük. A bútorokat összeszerelve szállítják, az utolsó milliméterig pontosan illeszkedő állapotban kerül a fürdőszobába.

A BeHappy II aszimmetrikus akrilkád letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Telefon: +36 1 223 1316
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
Hír
RAVAK BeHappy II mosdók és fürdőszobabútorok
2018.03.21    
Kulcsszavak:  RAVAK  BeHappy  II  BeHappy  II  koncepció  aszimmetrikus  kád  kádak  akrilkád  fürdőkád  sarokkád  kádparaván  mosdó  fürdőszobabútor  szekrény  komplett  fürdőszobai  megoldások