2011-ben fennállásának 100. évfordulóját ünnepelte az OBO

Sikerekben gazdag 100 év

Egy eseménydús és sikeres év végéhez ért az OBO Bettermann cégcsoport. Fennállásának 100. évfordulóját ünnepelte egész évben partnereivel és dolgozóival. A 2011-es évet több óriásprojekt is fémjelezte, amelyek részben áthúzódnak a következő évre.

Rövid összefoglaló a jubileumi ünnepségekről

Az OBO Bettermann magyarországi képviseletének ünnepségsorozata májusban kezdődött egy nagyszabású partner rendezvénnyel, amelyen a több száz meghívott vendég között jelen volt Hans-Dietrich Genscher is, volt német külügyminiszter és a tulajdonos Ulrich Bettermann személyes jó barátja. Az üzemlátogatással egybekötött vacsora közben a Strokes együttes és Mága Zoltán szórakoztatta a meghívottakat. A 100 év sikeres fejlődés a jelenleg már közel 600 dolgozó nélkül nem valósulhatott volna meg, így a vezetőség a partner rendezvényt követő napon egy fergeteges születésnapi mulatsággal köszönte meg a dolgozók elkötelezett munkavégzését, végül december 17-én a vállalat egy jubileumi karácsonyi partival zárja az évet, ahol szintén jelen lesz az összes magyarországi OBO munkatárs.
A kezdetben 50 főt foglalkoztató magyar leányvállalat az elmúlt 18 évben megsokszorozta a foglalkoztatottak létszámát, és több mint 10 milliárd forint értékű beruházás sorozatot hajtott végre. Ezzel az egyik legnagyobb munkaadóvá lépett elő a régióban. A fejlődésnek azonban még nincs vége, hiszen Ulrich Bettermann a jubileumi rendezvényen jelentette be, hogy további euro milliókat fektet be a leányvállalt gyártó csarnokainak és logisztikai központjának bővítésére.

Az OBO termékkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az OBO Bettermann Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
OBO UDHOME padlódobozok OBO EÜK esztrichbe ágyazott, zárt csatornák OBO OKA nyitható, esztrichbe süllyesztett csatornák OBO OKB nyitható, esztrichszintű csatornák
 
OBO UFS padló alatti rendszerek
17 termék

Az OBO UFS padló alatti szerelési rendszerek jól illeszkednek valamennyi padlótípushoz, és ezeknek megfelelően három kategóriába sorolhatók: szőnyegpadlók; száraz- és nedves technológiával; ápolt hideg-, és melegpadlók

17 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
OBO sorkapcsok OBO műanyag tömszelencék OBO sárgaréz tömszelencék OBO műanyag kábel- és csőrögzítő-rendszerek
 
OBO VBS összekötő- és rögzítőrendszerek
14 termék

Az OBO összekötő- és rögzítőrendszerei biztos tartást és megbízható kötést garantálnak. A termékválaszték a sorkapcsokkal és tömszelencékkel ellátott összekötő dobozoktól (leágazódobozok, vakolat alá és üreges falba szerelhető dobozok) kezdve a kábelekhez és csövekhez szükséges műanyag és fémrögzítőkön, valamint tartókapcsokon és kengyeles bilincsekkel ellátott síneken keresztül egészen a rögzítő- és szerelési anyagokig terjed. Az OBO az öszszekötő és rögzítéstechnika területén mindenre kínál megoldást.

14 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
OBO tűzálló szabványos kábeltartó szerkezetek OBO tűzálló kábelspecifikus kábeltartó szerkezetek OBO tűzálló kábelhágcsók OBO tűzálló bilincsek, csövek
 
OBO BSS tűzálló kábeltartó szerkezetek
7 termék

Tűzálló kábeltartó-szerkezetek a biztonsági szempontból fontos berendezések, például vészvilágítások és füstelszívó berendezések tűz esetén történő áramellátásának fenntartásához.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
OBO 1+2. típusú SPD, erősáramú hálózatokhoz OBO 2. típusú SPD, erősáramú hálózatokhoz	OBO 2+3. típusú SPD, erősáramú hálózatokhoz OBO 3. típusú SPD, erősáramú hálózatokhoz
 
OBO TBS tranziens túlfeszültségek elleni védelem és villámvédelem
13 termék

Az OBO az erősáramú hálózatokról táplált fogyasztók túlfeszültségvédelméhez villámáram- és túlfeszültség-levezetők széles választékát kínálja. Az OBO épületinstallációs programjának szerves részei a külső- és belső villámvédelmi rendszerek.

13 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
OBO tartószerkezetek OBO rögzítőrendszerek OBO kábeltálcák OBO kábeltálcák lépésálló kivitelben
 
OBO KTS kábeltartó rendszerek
12 termék

Az OBO kábeltartó rendszerei programjának gerincét az alábbi termék-főcsoportok adják: kábellétrák, kábelcsatornák, rácsos tartók, kábelhágcsók és világítási csatornák. A megfelelő korrózióvédelemmel ellátott tartószerkezetek, valamennyi szóba jöhető installációs területen megoldást kínálnak.

12 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
OBO WDK műanyag vezetékcsatornák OBO LKM fém vezetékcsatorna-rendszerek OBO SKL padlószegély csatornák OBO SL padlószegély csatornák
 
OBO LFS vezetékelrendezési rendszerek
14 termék

Az OBO LFS vezeték elrendezési rendszereinek átfogó programja a műanyagból és acéllemezből készült vezeték-, parapet-, lábazatléc-, huzalozócsatornákat és a különböző típusú padlók alá telepíthető szerelési rendszereket öleli fel. A termékpalettát a gyorsan és egyszerűen alkalmazható rögzítéstechnikai elemek széles választéka teszi teljessé.

14 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
OBO Modul 45 dugalj-rendszerek OBO Modul 45 connect dugalj-rendszerek OBO Modul 45 kapcsoló- és csatlakozórendszerek OBO Modul 45 adatátviteli és telekommunikációs rendszerek
 
OBO EGS szerelvények
8 termék

Az EGS szerelvényeket a sokoldalúság és a modern kivitel tökéletes ötvözete jellemzi. A praktikusan egyszerű Standard, az elegáns és végtelenül variálható Dialog, a különlegesen rugalmas Modul 45 és az exkluzív Aura termékek minden igényt kielégítenek.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Kábellétrák, kábeltálcák, kábeltartó szerkezetek
Kábellétrák, kábeltálcák, kábeltartó szerkezetek
Elektromos padlócsatornák, padlódobozok
Elektromos padlócsatornák, padlódobozok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...