Megújult a HAJDU Zrt. termékkatalógusa

Megújult a HAJDU Zrt. termékkatalógusa

Új termékek és űrtartalmak, informatív rendszerrajzok

Új termékként szerepelnek az úgynevezett PT HC termékek, amelyek a fűtési-hűtési rendszerek energiatárolói, kifejezetten hőszivattyús rendszerekhez ajánlottak. A puffertárolókat acéltartály, poliuretán hab szigetelés, műanyagköpeny és -fedél alkotja. 100 és 200 literes, üres kivitelben készülnek.

hajdu PT HC puffertárolók
hajdu PT HC puffertárolók

Szintén újdonságnak számít az MC5 (felső elhelyezésű) és MCA5 (alsó elhelyezésű) vízmelegítő. Ezek a készülékek ugyanúgy nyílt rendszerű csaptelepekkel kaphatóak, mint az FT/FTA típusok, és működési elvük is teljes mértékben megegyezik. Az MC és MCA típusok esztétikusabb készülékek, nagyobb teljesítményű fűtőtesttel és sárgaréz csatlakozó idomokkal rendelkeznek.

hajdu MC5/MCA5 vízmelegítők
hajdu MC5/MCA5 vízmelegítők

Fontos újításként szerepel a katalógusban néhány hőszivattyús rendszerrajz, ami bemutat négy lehetséges összeállítást. Ezeken az ábrákon az is szerepel, hogy a hajdu hőszivattyú mellett, milyen további hajdu készülék alkalmazhatóak és azok hogyan kapcsolódnak egymáshoz.

Egy-egy, már meglévő termékcsalád további űrtartalmú készülékkel bővült. Ilyen a hagyományos Z...ErP sorozat, amelyek már 100 literes kivitelben is kaphatóak, valamint a hőszivattyús rendszerek indirekt forróvíztárolója, az emelt hőcserélő felületű STXL...C, ami már 200 és 300 literes űrtartalommal is rendelkezésre áll.

Változás történt a síkkollektor esetében is, ami ezentúl az M5-210 névre hallgat. Ez a kivitel már 12 db 8 mm átmérőjű abszorber csövet és szelektív bevonatú, egy darabból álló (monolit) abszorber lemezt tartalmaz.

A HAJDU Zrt. termékeire kiemelkedő, a törvényi előírásnál nagyobb tartálygaranciát vállal. Ilyenek például a hajdu elektromos- és indirekt forróvíztárolók, amikre 10 év vonatkozik, a garanciális feltételek betartása mellett. A részletes garanciális feltételek megtekinthetőek a hajdu honlapján a szerviz/garanciális feltételek oldalon.
A kiváló garanciális feltételeken túl, a hajdu termékek további nagy előnye, hogy országos alkatrészellátással és szervizhálózattal rendelkeznek.

A teljes kiadvány a hírhez csatolva, fejezetenként pedig a hír alatti termékképekre kattintva tölthető le.

A hírben szereplő termékek
hajdu HPAW 4-6 kW levegő-víz fűtési/hűtési hőszivattyúk hajdu HPAW 8-16 kW levegő-víz fűtési/hűtési hőszivattyúk hajdu HPAW 18-30 kW levegő-víz fűtési/hűtési hőszivattyúk
 
hajdu HPAW levegő-víz fűtési/hűtési hőszivattyúk
3 termék

A hajdu HPAW levegő-víz hőszivattyú komplett megoldást nyújthat fűtésre, hűtésre, használati melegvíz előállításra, széles környezeti tartományban. Ideális megoldás meglévő és új építésű ingatlanok korszerű és környezetkímélő fűtési és klimatizációs rendszerének kiépítéséhez, vagy korszerűsítéséhez. Kiegészíthető akár hagyományos, gáz, vagy más fűtési rendszerekkel is. Monoblokk kialakítású, a hőszivattyú és a hydrobox egy készülékházban helyezkedik el.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
hajdu napkollektorok
 
hajdu napkollektorok

Az M5-210 síkkollektorok 12 db 8 mm átmérőjű vörösréz abszorber csövet és szelektív bevonatú, egy darabból álló (monolit) abszorber lemezt tartalmaznak. Az abszorber lemez 0,5 mm vastag alumínium lemez, amely ultrahang-hegesztéssel van rögzítve a csövekhez, ezáltal biztosítva a jó hőátvitelt. A VTS vákuumcsöves kollektorok 1,5 m hosszú, 47 mm átmérőjű vákuumcsövekből állnak. A csövek két koncentrikus üvegcsövet tartalmaznak. A két cső között lévő vákuum biztosítja a rendkívül jó szigetelést. A belső cső tartalmazza a napsugárzást elnyelő szelektív bevonatot, réz abszorber lemezt és U-alakú rézcsövet, amelyben közvetlenül a fagyálló-víz keverék kering. A kollektorok 12 és 16 csöves kivitelben rendelhetők.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AQ10A elektromos forróvíztárolók ZA10 elektromos forróvíztárolók	AQ ECO...ErP elektromos forróvíztárolók ZA15 elektromos forróvíztárolók
 
HAJDU Zrt. közvetlen fűtésű forróvíztárolói
14 termék

A HAJDU Zrt. forróvíztárolói háztartási, kommunális, ipari használati melegvíz-igény kielégítésére szolgálnak. Az igen széles választéknak köszönhetően szinte minden igényhez választható optimálisan megfelelő készülék.

14 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Aquastic indirekt fűtésű forróvíztárolók HR-N indirekt fűtésű forróvíztárolók	IDE/IND...F ErP SZTEA indirekt fűtésű forróvíztárolók STA...C/C2 SZTEA indirekt fűtésű forróvíztárolók
 
HAJDU Zrt. közvetett fűtésű forróvíztárolói
17 termék

Kazánról vagy napkollektorról vagy mindkettőről együttesen fűthető forróvíztárolók akár elektromos pótfűtéssel, vagy annak elhelyezési lehetőségével.

17 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
hajdu kondenzációs gázkazánok
 
hajdu kondenzációs gázkazánok

A hajdu kondenzációs gázkazánok komplex megoldást jelentenek fűtési és melegvíz-rendszerek kialakítására, valamint kiválóan alkalmasak napkollektoros rendszerbe illesztésre. A hajdu HGK… típusjelű kondenzációs gázkazánok falra szerelhető kivitelben készülnek. A speciálisan kialakított hőcserélőnek köszönhetően a fűtés és melegvíz előállítás egymástól függetlenül is üzemelhet. Az alumínium-vörösréz hőcserélőnek köszönhetően hosszú élettartamúak. Az alkalmazott legmodernebb kondenzációs technikának köszönhetően, kategóriájában nem csak a legmagasabb hatásfokkal működnek, hanem egyben rendkívül környezetkímélők is. A kazán vezérlése lehetőővé teszi háromféle vízmelegítési funkció beállítását igény szerint (hagyományos, komfort, illetve ECO-öntanuló). A készülékben nincs sem váltószelep, sem lemezes hőcserélő, ezért nem kell karbantartani, cserélni meghibásodás esetén. A pontos modulációnak és a különleges hőcserélőnek köszönhetően, a mindenkori hőigényeknek megfelelően funkcionálnak, így minden üzemmódban magasabb a vízoldali hatásfok 100%-nál - 107-108% -, melyet a hagyományos gázkészülékekkel lehetetlen elérni.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
hajdu MC..., MCA... elektromos, szabadkifolyású vízmelegítők
 
hajdu MC..., MCA... elektromos, szabadkifolyású vízmelegítők

A kis helyigényű, falra szerelhető, szabadkifolyású, készülékek rendeltetése kisebb vízigények (konyhai mosogató, kézmosók) kielégítése. A típusok csak egy vízvételi hely ellátására alkalmasak, és csak a gyártó által tartozékként hozzáadott csapteleppel működnek megbízhatóan (zuhanyzós, mosogató-kefefejjel ellátott csaptelep alkalmazása tilos). A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas. A készülékek csak függőleges helyzetben szerelhetők fel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
hajdu napenergia hasznosító rendszerek
 
hajdu napenergia hasznosító rendszerek

A napkollektor a napsugárzást elnyeli, hővé alakítja, a hőt pedig átadja a benne áramló fagyálló folyadéknak. A kollektorok abszorber felülete különleges szelektív bevonattal rendelkezik, ami magas hatásfokot, jó hőállóságot és hosszú élettartamot eredményez; valamint nem tartalmaz feketekrómot, ami erősen környezetszennyező. A kollektorban lévő folyadék a szivattyú segítségével jut el a forróvíztárolóba, és a hőcserélőn keresztül adja át a nap energiáját. A rendszer működését a szolár szabályozó folyamatosan felügyeli, és az érzékelőkkel mért hőmérsékletek függvényében indítja, illetve állítja le a szivattyút. A HAJDU Zrt. által forgalomba hozott szolár rendszerek kiegészíthetőek a tárolóba beépíthető villamos pótfűtéssel vagy központi fűtés rásegítéssel. A HAJDU - a napkollektorokon kívül - biztosítja a rendszer működtetéséhez szükséges többi elemet is (tároló, szolárszabályozó, tágulási tartály, stb.). A napenergiával biztosítható részesedés ezekkel a készülékekkel - vízmelegítés esetén - éves szinten 70–80%.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elektromos melegvíztárolók
Elektromos melegvíztárolók
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Napkollektorok
Napkollektorok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Gázüzemű melegvíztárolók
Gázüzemű melegvíztárolók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...