proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Siemens Albatros2 fűtésszabályozó család brossúra


2019. január 10.

A kiadványban összefoglalót talál az Albatros2 szabályozók új csomagjairól

Megjelent a Siemens legújabb összefoglaló kiadványa az Albatros2 szabályozócsaládról. Az Albatros2 szabályozók a hazánkban is gyakran előforduló több hőtermelős (pl. gázkazán, kandalló, vegyes kazán, napkollektor, hőszivattyú, stb.) rendszerek hőközponti szabályozását képesek elvégezni az egyes elemek gyártó specifikus elvárásaitól függetlenül, és képesek kiszolgálni akár összetett hőfogyasztói igényeket is (pl. padlófűtés+hűtés, medence fűtés, stb.). A szabályozók web-szerverrel kiegészíthetők és internet kapcsolaton keresztül teljes körűen távfelügyelhetők.

A kész csomagok a korábban már jól ismert készleteken felül két új taggal bővültek, melyek a következők:

  • Albatros2.1D_EXT: Az Albatros2.1D csomag, egy AVS75.370 kiegészítő modullal és a hozzá tartozó kiegészítő elemekkel bővítve. Az új csomag a hamarosan kivezetésre kerülő Albatros2.3C csomagot váltja ki, valamint újabb szoftver verziójának köszönhetően még rugalmasabb rendszer konfigurációt és funkciókat kínál (pl. PWM kimenet, 2db 0-10V-os analóg kimenet, további 2db szabadon konfigurálható ΔT szabályozás, stb.)
  • Albatros2.4: Az Albatros2.4 csomag egy teljesen új készlet a termékkínálatban. Ez az összeállítás a legrugalmasabban konfigurálható RVS61.843 szabályozót, páratartalom érzékelővel ellátott beltéri kezelőegységet és érzékelőket tartalmaz. A csomag legjellemzőbb felhasználási területei pl. hőszivattyús alkalmazások, több fűtés/hűtés körrel rendelkező rendszerek, fűtés/hűtés kaszkád megoldások.
Az új kiadvány megtekintéséhez kattintson az alábbi képre.

Siemens Albatros2 katalógus

Az Albatros2 szabályozókkal kapcsolatos további részletes dokumentációk elérhetők a www.siemens.hu/albatros oldalon.

A Siemens Albatros2 szabályozók letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
Kulcsszavak:  siemens  Albatros  időjáráskövető  szabályozó  Albatros2  fűtésszabályozó  hőközponti  szabályozás