Megújult az Acti 9 katalógus

Második, bővített kiadás aktualizált tartalommal, rendelési számokkal

Megérkezett és letölthető az Acti 9 katalógus második, újdonságokkal bővített kiadása. Mint ahogyan már tájékoztatta megrendelőit és partnereit a Schneider Electric, megszűntek a Multi 9 gyűjtősínek, ezért kikerültek a katalógusból a rendelési számok (148xx), viszont sokkal szélesebb kínálatban és megújult tulajdonságokkal rendelhető az Acti 9 gyűjtősín készlet, amely mindenben kompatibilis az Acti 9 és Multi 9 termékekkel. További újdonság, most már rendelhető lesz DPNN Vigi 3P+N áramvédős kismegszakító AC, A és SI típusban 6-40A-ig és 30 mA illetve 300 mA változatokban. Bevezetésre kerülnek a Linergy DS elosztóblokkok, széles választékkal. Megújult a teljesítménykapcsolók, terheléskapcsolók kínálata 40-125A között, az új kínálat tökéletesen követi az Acti 9 iC60 kismegszakítók méreteit és formavilágát. Végül, de nem utolsó sorban, megjelentek az egyfázisú fogyasztásmérők különböző változatban. A részletek és a rendelési számok a katalógusban megtalálhatók.
 

Ha szeretné megtekinteni az Acti 9 termékeket a megújult katalógusból származó letölthető oldalakkal, kattintson a hír alatt megjelenített termék képére vagy nevére, ha pedig a fentiekkel kapcsolatban szeretne segítséget kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
Acti 9 kapcsolók, terheléskapcsolók áramkörök vezérlésére Acti 9 moduláris alkonykapcsolók Acti 9 moduláris jelzőlámpák, berregők, transzformátorok Acti 9 moduláris kismegszakítók áramkörök védelmére
 
Acti 9 moduláris készülékcsalád
23 termék

Az Acti 9 villamos végelosztáshoz fejlesztett, komplett nagyteljesítményű moduláris rendszer. A korábbi, Multi9 palettát felváltó újgenerációs széria 22 szabadalommal rendelkezik.

23 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Energiaelosztási vezérlő- és távvezérlő berendezések
Energiaelosztási vezérlő- és távvezérlő berendezések
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Mérők, távadók, áramváltók
Mérők, távadók, áramváltók
Alkonykapcsolók, fényérzékelők, dimmerek, redőnykapcsolók
Alkonykapcsolók, fényérzékelők, dimmerek, redőnykapcsolók
Kapcsolóórák, időrelék
Kapcsolóórák, időrelék
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...