proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Pipelife új, házépítőknek szóló kiadványa


2017. január 19.

Rövid, néhány oldalas áttekintés a házépítés során használható Pipelife termékekről, szolgáltatásokról

A Pipelife új kiadványa vázlatos, de átfogó képes áttekintést ad azokról a termékeikről és szolgáltatásaikról, amiket egy házépítő megtalál náluk és használhat a leendő háza építése során.

Egy rövid bemutatkozást követően a kiadványban bemutatásra kerülnek az épületen belül és kívül használható Pipelife csőrendszerek és megoldások, valamint a raktáráruházaik listája is.

A házépítőknek szóló kiadvány megtekintéséhez kattintson az alábbi képre.

Pipelife új, házépítőknek szóló kiadványa

A Pipelife termékek letölthető ismertetőjét a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Ha árajánlatot vagy részletes felvilágosítást szeretne kérni a Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-4031 Debrecen, Kishegyesi út 263.
Telefon: +36 52 510 700
Fax: +36 52 510 701
E-mail:
Web: www.pipelife.hu
Szepesi Vince
  +36 30 221 3170
   
   
   
A Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. a magyar műanyagcső és szerelvény gyártó piac meghatározó szereplője, a nemzetközi Pipelife csoport tagja. A társaság debreceni gyárában víz-, gáz-, szennyvíz-, csatorna-, kábelvédő és drén csövek készülnek. Az értékesítés az ország hat pontján működő áruházban és bázisraktár-hálózaton keresztül történik.
A társaság 1994 óta dolgozik minőségbiztosítási rendszerben. A termékek kiváló és egyenletes minőségét az ISO 9001 szabvány előírásai szerinti gyártási folyamat biztosítja. A környezet és az egészség megóvása a Pipelife alavető értékei közé tartozik. Az ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszer jelzi ez iránti elkötelezettségüket.
Márkanevek: Pipelife, Radopress, Stormbox, Geolife
Kulcsszavak:  pipelife  megoldások  házépítőknek  csőrendszerek  lefolyó  rendszer  vízellátás  medence  gépészet  fűtés-hűtés  ivóvíz  szennyvíz  talajvíz  csapadékvíz