proidea.hu online termékinformációs katalógus

Útjára indult a Geberit Kft. új weboldala


2017. november 10.

Mobileszközökre is optimalizálva lett, így most már nem csak számítógépről, de mobiltelefonról és tabletről is kényelmesen böngészhető a tartalma

Az eddigi hármas célcsoport szerinti tagolás megszűnt, és a korábbinál jóval kevesebb oldalt tartalmaz a weblap. Ennek köszönhetően igazán felhasználóbarát lett, lényegesen egyszerűbb a szükséges információkat megtalálni.

A Geberit termékekről szóló ismertetők mellett a fürdőszoba berendezéshez szükséges inspirációs fotók, online termékkatalógus, letölthető kiadványok, segédletek, és számos érdekes kisfilm is helyet kapott az új honlapon, mely könnyen kezelhető és gyorsan átlátható.

https://www.geberit.hu/hu/
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz u. 2.
Telefon: +36 1 204 4187
Fax: +36 1 204 4190
E-mail:
Web: www.geberit.hu
Web: www.kolo-geberit.hu
Bánfi Zsolt
értékesítési és műszaki munkatárs  
   
   
   
   
A Geberit csoport a szanitertechnika területén Európa piacvezetője és világméretű szolgáltatója. A termékskála nyolc termékcsoportot foglal magába: vízellátó és fűtési rendszer, lefolyórendszer, speciális szaniterek, falsík előtti szerelési rendszer, falon kívüli öblítő rendszer, közösségi helyiségek szerelvényei, szaniterek kiegészítő szerelvényei, megmunkáló szerszámok.
Márkanevek: Geberit, KOLO
Hír
Már elérhető a Geberit Csoporthoz tartozó KOLO és KERAMAG márkák önálló honlapja
2017.11.17    
Kulcsszavak:  geberit  weboldal  honlap  épületgépészet  szaniterek  szerelési  rendszerek  csaptelep  mosdó  bidé  wc  öblítőtartály  öblítés  vezérlés  nyomólap  lefolyórendszer  szifon  csőrendszer