Már elérhető a Geberit Csoporthoz tartozó KOLO és KERAMAG márkák önálló honlapja

A fürdőszobai termékcsaládok látványos megoldásokkal állnak rendelkezésre

A Geberit Kft. kibővült termékpalettájára, több márkájára és igen széles választékára való tekintettel a már ismert www.geberit.hu weboldalon kívül egy különálló honlapot is működtet, a www.kolo-geberit.hu webcímen. Itt bővebb információ, fotó, műszaki adat és rajz is található a KOLO és KERAMAG fürdőszoba-berendezésekről, szaniterekről, bútorokról. A KOLO és a KERAMAG a Geberit Csoport tagja.

A műszaki adatok mellett ismertetőket, hasznos, érdekes tippeket, leírásokat is közzétesznek egyes termékeikről. Ötletekkel, képgalériával tették a honlapot inspiráció forrásává, és az érvényben levő akciókról is hírt adnak.

A hírben szereplő termékek

 
KOLO szaniterek
17 termék

A KOLO márka már évtizedek óta a tapasztalatokra és hagyományokra alapoz. A jól csengő név a szaniterek terén egyet jelent a kiváló minőséggel, a modern dizájnnal és egyedi innovációkkal. A KOLO fürdőszobai kerámia termékek egész Európában, a legmodernebb gyártóüzemekben készülnek. A márka különféle formákat és stílusokat kínál, a klasszikus és időtálló formáktól a modernekig, a lakásokba szánt termékskáláktól a kórházakba vagy iskolákba tervezett speciális termékekig. A termékek jellemzője minden esetben a masszív és tökéletes kialakítás, amely biztosítja a termék funkcionalitását és kényelmes használatát. A KOLO Reflex felület biztosítja a fürdőszobai kerámiatermékek és a zuhanykabinok üvegének tökéletesen sima felületét. A szennyeződések, a vízkő és a baktériumok nem tudnak megtapadni a felületen és a vízcseppekkel együtt távoznak.

17 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Útjára indult a Geberit Kft. új weboldala
Mobileszközökre is optimalizálva lett, így most már nem csak számítógépről, de mobiltelefonról és tabletről is kényelmesen böngészhető a tartalma
Útjára indult a Geberit Kft. új weboldala

Kategóriák

Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...